Runner’s Worlds store løperundersøkelse

Runner’s Worlds store løperundersøkelse


Svar på spørreundersøkelsen og vær med i trekningen av flotte premier.

Vi ønsker å kartlegge leserne våre – hvilken distanse foretrekker du, løper du mest på asfalt eller i terrenget, hvilket skomerke bruker du mest?

Om løperundersøkelsen

Du trenger ikke være abonnent for å svare, og alle svar behandles anonymt. Det tar mellom fem og ti minutter å svare.

Vi trekker ut fine premier til tre av respondentene – én får et gavekort fra Craft til verdi av 5000 kroner og to stykker får lesestoff fra Runner’s World.

Ta løperundersøkelsen her: Løperundersøkelse januar 2020

Siste utgave av Runner’s World

 • Test av 7 trådløse øreplugger.
 • Kjell Magnar Berli: Fra blodpropp til fjelltopp!
 • Jakob Ingebrigtsen: «Jeg føler jeg har vunnet alle gymtimene i mitt liv.»
 • Naviger rett i den digitale treningsverdenen.
 • 99 løp i Norge i 2020!
 • Paris Marathon: Hva bør du gjøre – og spise – etter løpet?
 • Hvordan trene når du har barna annenhver uke?
 • Alternativ trening – hva sier forskningen?

Bli abonnent

Lanserer Norwegian Majors

Lanserer Norwegian Majors


Ny, norsk løpsliga: Fullfør tre løp innen én distansekategori og få egen medalje!

Pressemelding fra Norges Friidrettsforbund.

Norges Friidrettsforbund og Kondis lanserte sitt nye konsept, Norwegian Majors, tirsdag 4. februar.

Norwegian Majors er en samling av ni ulike løp i Norge innenfor distansene maraton, halvmaraton og 10 kilometer.

Målet er enkelt: Fullfør tre løp innen en distansekategori. For eksempel de tre utvalgte maratonløpene, de tre utvalgte halvmaratonløpene eller de tre utvalgte 10-kilometerne.

Ligaen vil bli den første av sitt slag i Norge, og er tilpasset både mosjonister og elite. Vi kan by på tre løp over hele landet uansett hvilken distanse du ønsker å utfordre deg selv innen.

For bredde og topp

Som mosjonist får du oppleve Norge på en annerledes måte og løpene er spredt over hele året slik at du hele tiden kan ha et treningsmål.

Som elite får du en spennende mulighet der du kan være med å slåss om sammenlagtseieren gjennom å ha lavest akkumulert sluttid over de tre utvalgte løpene.

Egen medalje

Alle som fullfører får en egen medalje og et minne for livet. De seks vinnerne (dame- og herreklassen innen maraton, halvmaraton og 10 kilometer) vil dessuten få en ekstra påskjønnelse som vinnere av ligaen. 

Det vil ikke være mulig å kombinere løp fra ulike distansegrupper, du kan kun velge tre løp innenfor én distansekategori.

Ni arrangører fra hele landet står sammen

Med seg på konseptet, har friidrettsforbundet og Kondis fått med seg ni ulike arrangører fra hele landet. De ni utvalgte løpene og arrangørene er som følger:

Maraton:

 • Bergen City Maraton (25. april)
 • Midnight Sun Maraton (20. juni)
 • Oslo Maraton (19. september)

Halvmaraton:

 • Nordmarka Skogsmaraton (6. juni)
 • Trondheim Maraton (5. september)
 • 3-sjøersløpet (7. november)

10 kilometer:

 • Sentrumsløpet (25. april)
 • Sommerløpet (13. juni)
 • Hytteplanmila (17. oktober)
Nytt nettsted for løpeinteresserte

Nytt nettsted for løpeinteresserte


Neste Løp AS skal gi løpere et nettsted som motiverer dem til å løpe mer og finne nye løp de ikke visste om.

Pressemelding fra Neste Løp AS

Fredag 12. april ble den nye nettsiden nesteløp.no lansert. Et nettsted som hjelper deg med det meste: å sammenligne, velge og vurdere løp. Løpe må du fortsatt gjøre selv.

Selvopplevd behov
– Ideen har kommet over tid, da vi gjennom årene har funnet det vanskelig å finne sammenlignbar informasjon om de ulike løpene. Hvor er start? Får jeg medalje? Finnes det garderobe? Hvordan er terrenget? Vi vil løfte alle løp opp på samme brukeropplevelse, forteller gutta bak ideen, Carl-Otto Karlengen og Carsten Bech.

Neste Løp AS skal gi løpeinteresserte et nettsted som motiverer dem til å løpe mer og finne nye løp de ikke visste om. Neste løp lanseres på nettsiden www.nesteløp.no, og vil dekke hele spekteret fra de mest ekstreme ultraløpene til korte løp.

– Vårt mål er skape Norges råeste nettsted for løpeinteresserte, og derav motivere folk til å bevege seg mer. Vi lanserer i morgen med over 500 løp!

Vil bygge verdi for brukerne
Neste Løp skiller seg fra andre nettsteder på 3 konkrete områder:

 • Det skal være lett å sammenligne løp, og videre kunne besøke løpets hjemmeside for påmelding.
 • Nesteløp.no skal bygge merverdi for brukeren gjennom både innhold som skadeforebygging, løpsprogram etc., krydret med teknologisk utvikling som gir brukeren en god opplevelse.
 • Tanken bak nesteløp.no er å inspirere folk til å ville løpe mer. De skal kunne se hva andre løper, og samtidig gi sine vurderinger av løp til andre.

Over 500 løp
Fra fredag 12. april er siden lansert og oppdatert med over 500 løp. Siden kommer til å bli utviklet løpende med flere funksjonaliteter og flere løp – alle skal med!

Bli en del av ASICS FrontRunner

Bli en del av ASICS FrontRunner


Nå kan du søke om en plass på norske ASICS FrontRunner. Brenner du for trening i ulike former, og ønsker å inspirere andre til et mer aktivt liv? Da må du søke i dag!

Det er offisielt – ventetiden er over! Vi kan med glede fortelle at søknadsprosessen for å bli en ASICS FrontRunner har startet igjen. Benytt muligheten og søk, så er du et steg nærmere å bli en del av bevegelsen. Det er mulig å sende inn sin søknad frem til 3. mars. Da stenger muligheten til å søke, og de nye medlemmene skal velges ut.

ASICS FrontRunner startet i 2010 i Tyskland, og nå finnes det medlemmer i over 30 land i hele verden. I 2018 ble team Norge etablert, og nå skal flere få sjansen til å være med.

Det norske teamet består av en løpe- og treningsglad gjeng som liker å motivere andre til aktivitet. Blir du en av de utvalgte får du blant annet eksklusiv tilgang til det internasjonale ASICS FrontRunner-community, sesongtilpassede produkter fra ASICS, og muligheten til å delta på ASICS-eventer.

Søk og les mer om ASICS Frontrunner her…