Bli med på løpeferie i Portugal!

LØPEFERIE MED RUNNER’S WORLD OG SPRINGTIME

MER ENN BARE LØPING

Runner’s world og Springtime tilbyr to treningsuker i Portugal hvert år – en på våren og en på høsten. Neste tur ut er 25. mars til 1. april 2023. Bli med på en uforglemmelig uke med løping, trening, faglig påfyll og nye bekjentskaper!

OM LØPEFERIE MED RW

Løpeferie, treningsreise, løpecamp, treningsleir – kall det hva du vil. Uansett er opplegget på løpeferiene med Runner’s World og Springtime noe helt unikt. Sammen tilbyr vi en fullspekket meny av treningstapas – du forsyner deg av akkurat det du måtte ønske.

OM MONTE GORDO

Treningsferien finner sted i Monte Gordo som ligger helt sør-øst i Portugal, på Algarvekysten, kun noen få kilometer fra elven som utgjør grensen til Spania. Monte Gordo er et lite, hyggelig sted omkranset av en fantastisk sandstrand på den ene siden, og et naturreservat med lettløpte stier på den andre.

OM OPPLEGGET

En ukes løpeferie byr på så mye mer enn bare løping. Springtime har mange ulike instruktører på plass, og du kan velge blant 50 økter i løpet av uka.

Hver morgen starter med yoga og jogg i soloppgangen på stranda, deretter følger danseøkter, forskjellige styrkeøkter og sirkeltrening på løpende bånd. Kanskje tilbys det kampsport, vanngym og kettlebelltrening akkurat den uka du skal dit? Utvalget varierer litt fra gang til gang ut ifra hvilke instruktører som er til stede, men et godt og bredt grunnutvalg er alltid på plass.

På ettermiddagen er det stort sett duket for løpeøkt nummer to, her finner du varierte kvalitetsøkter for alle.

Det legges selvfølgelig til rette for mer enn bare trening: Foredrag, mingling i strandbaren og hyggelige fellesmiddager på hotellet.

HVEM PASSER DET FOR?

Denne løpeferien er for absolutt alle som liker å være i aktivitet. Alle øktene er nivådelt i mange ulike grupper etter deltakernes nivå og fartspreferanser – så her er ingen for raske eller for trege.

Enten du løper langturene dine på 4 minutter på kilometeren, eller nærmere 8, så har vi instruktører i alle grupper.

Du må ikke være en ihuga løpefantast for å være med på denne løpeferien. Treningstilbudet er så bredt, så her er det noe for alle.

Men det er ekstra fokus på løping akkurat denne uka, med mange løpeinstruktører og fartsholdere på plass. I tillegg vil noen av foredragene, yoga-øktene og styrkeøktene være rettet mot løpere.

NESTE LØPEFERIE MED RUNNER’S WORLD ER 25. MARS – 1. APRIL 2023

EKSEMPELPROGRAM:

HOTELLET

Hovedhotellet vårt heter Dunamar og ligger praktisk talt nede på stranden. Det er på dette hotellet de fleste deltakerne bor, samt alle instruktørene. Det er også her velkomstmøte, innendørsøkter og foredrag holdes, og det er her du finner Springtime sitt servicekontor.

Dunamar har romslige leiligheter med egen kjøkkenkrok, balkong og stue. Treningsrommet og innendørsbassenget er nyoppusset, middagsbuffeten er upåklagelig og personalet er imøtekommende og hyggelige.

Når du booker løpeferie med RW og Springtime kan du også velge å bo på andre hoteller i Monte Gordo. Informasjon om dette finner du på springtime.no

TRENINGSFASILITETENE

Treningsfasilitetene i og rundt Monte Gordo er fantastiske. Rett utenfor hotellet har vi en milelang sandstrand som er hardpakket og nydelig å løpe på om morgenen.

Ettermiddagsøktene for løpere foregår ofte i pinjeskogen som ligger rett ved hotellet. Her er det brede, lettløpte grusstier og tilnærmet flatt. Noen av øktene foregår i en lengre runde på asfalt utenfor Monte Gordo, eller på friidrettsbanen som ligger 2,5 kilometer unna hotellet (perfekt oppvarmingsdistanse).

De andre treningsøktene, som yoga, ulike styrkeøkter og dans, foregår enten i treningssalen på Dunamar Hotel, nede på stranda, på gressplenen utenfor Dunamar eller på Springtimes egne treningsplatting på stranda.

NORSKE INSTRUKTØRER

Runner’s Worlds redaktør Sara Skarabot Pedersen og RW-spaltist Askild Vatnbakk Larsen gleder seg stort til å ta med vårens deltakere til Monte Gordo. De er begge godt kjent i området og har begge erfaring som løpetrenere. Askild skriver fast om idrettsvitenskap i Runner’s World, og er beredt på å svare på alle løperelaterte spørsmål rundt både frokost- og middagsbordet i Portugal.

NESTE LØPEFERIE MED RUNNER’S WORLD ER 25. MARS – 1. APRIL 2023

NESTE LØPEFERIE MED RUNNER’S WORLD ER 25. MARS – 1. APRIL 2023