Halvårsabonnement og Camelbak drikkebelte

Halvårsabonnement og Camelbak drikkebelte


Nå kan du løpe sommeren i møte med Runner’s World , Camelbak Flash belte og vann på løpeturen.

Et halvt års abonnement med Norges største løpemagasin og Camelbak Flash belte – 40 % rabatt!

 • 5 utgaver av Runner’s World Norge
 • Camelbak Flash Belte (med flaske)
 • 40 % rabatt
 • Spar 495 kr
 • = KUN 599 kr

Drikkebelte med reflective detaljer og pustende mesh for økt komfort. Passer perfekt til kortere løpeturer eller gåturer i høyt tempo. Beltet er utstyrt med en praktisk sidelomme, hvor du kan oppbevare det mest essensielle, som telefon, nøkler og småpenger. Beltet inkluderer en Peak Fitness Chill flaske 0.5L, som sikres med et elastisk bånd.

Tre par løpesokker og abonnement – 66 % rabatt

Tre par løpesokker og abonnement – 66 % rabatt


Våren er her og løpssesongen er i full gang! Med dette tilbudet får du 66 % rabatt, nemlig tre par løpesokker fra Steigen og ett års abonnemnet til halv pris – hele pakka til kun 495 kr.

Ordinær pris på ettårs abonnement fra Runner’s World Norge 990 kr, ordinær pris på tre par Steigen løpesokker 447 kr. Du sparer 942 kr!

Når du registrerer deg og betaler vil du i løpet av et par dager motta en e-post med en gratiskode. Koden bruker du i nettbutikken run4.no.

Her velger du tre par løpesokker (1/4 høyde på sokkene), går i kassa, legger inn koden og betaler 0 kr. Så er det bare å vente på å motta sokkene i posten. Enkelt og greit!

 • 3 par Steigen løpesokker 1/4.
 • 1 års abonnement med Runner’s World.
 • 66 % rabatt– kun 495 kroner.
Steigen-sokkene finnes mange forskjellige farger, har lang holdbarhet og anti-gnagsårgaranti.

Bestill abonnementsdealen her:

Om Steigen

Løpesokkene fra Steigen er produsert i en tynn nylon- og lycrablanding som føles myk og luftig på foten. Hemmeligheten bak denne blandingen er at Lycraen ikke er en kinesisk kopi, hvilket ofte forekommer, men ekte italiensk Lycra.

Sokkene er håndsydde med doble sømmer i tærne – men sømmene er helt umerkelige. Stoffet i sokkene er så mykt og elastisk, så du forventer nesten at sokken kommer til å skli av – hvilket den ikke gjør.

Steigen har de med disse sokkene også eliminert faren for gnagsår.

Sokkenes fukttransport er virkelig god, og de tørker fort hvis du blir våt underveis på løpeturen og kan fint brukes flere dager på rad.

Laktatmåler til knallpris

Laktatmåler til knallpris


Bli Runner’s World-abonnent i dag og få med laktatmåleren XPER TD-4289 på kjøpet. Med denne blir det enklere å intensitetsstyre intervalløktene fram mot sesongen. Ordinær pris 4170 kr. Din pris: 2499 kr.

 • 10 utgaver av Runner’s World
 • XPER TD-4298 laktatmåler
 • Verdi: 4170 kr
 • Din pris: 2499 kr

OBS! LAKTATMÅLEREN ER POPULÆR OG KOMMER IKKE INN PÅ LAGER FØR I MIDTEN AV APRIL. VI SENDER UT PRODUKTET SÅ FORT VI FÅR DET INN.

XPER TD-4289 hjelper deg å trene spesifikt og riktig på den intensiteten som kroppen skal tåle i en eventuell konkurranse. Gjennom oppretting av laktatprofil og måling av laktatnivå under trening er det lettere å ha kontroll på korrekt intensitet i tråd med laktatprofilen.

XPER TD-4298

 • Liten, lett og meget brukervennlig laktatmåler med XPER-teknologi fra TaiDoc. Reaksjonstiden er kun fem sekunder og dette gjør den til en av de raskeste i dette segmentet.
 • Apparatet måler laktatnivåer fra 0,3–22 mmol/L. Kommunikasjon ved Bluetooth eller Mini USB tilkobling. Egen MobilApp for synkronisering, overføring av data og lagring av historikk. Denne laster du gratis ned fra AppStore eller GooglePlay.
 • TD-4289 kan i tillegg til Laktat også måle Glukose, Ketone, Urinsyre og Kolesterol.

10 utgaver + 10 webinarer

10 utgaver + 10 webinarer


Dette får du: Ti utgaver av Runner’s World Norge + ti webinarer med ti ulike tema. Med andre ord: Ti ganger så mye løpeglede for resten av året. 

 • Pris: 735 kroner
 • Du sparer: 1000 kr

Runner’s World ønsker å gjøre deg til en bedre løper, og dekker derfor hele spekteret av hvordan du kan bli din egen trener gjennom ti webinarer i løpet av 2022.  

Den siste onsdagen i hver måned, utenom juli og desember, vil Askild Vatnbakk Larsen ta for seg et nytt tema. Her kan du, i løpet av en times tid, lære mer om alt fra treningsplanlegging og løpeteknikk til skadeforebygging og formtopping.