Mari Weider - Runner's World
Annonse

Mari Weider

Årets løp!

Kjapt inne fra meg her - sitter nemlig med 5 millioner sommerfugler i magen og reisefeber. Om en drøy time setter vi oss nemlig på bussen - HELE FAMILIEN - for å reise til Spania og en liten treningsleir på Mikes gym. Resten av teamet reiste i går, og jeg sitter her nå og lurer på hvorfor i hel...vi drøyde en dag med å reise. Tror jeg hadde noen gode tanker om å ikke ta ut jentene for mye fra skolen...som om det betyr noe liksom... Uansett...er dere gira på Mikes gym?? Jeg kommer antagelig til å sprenge instagramstorien min med bilder og opplevelser så heng dere med - @ocrqueen -

Men - jeg vet det er mange som er nysgjerrige på hvilke løp dere finner meg på i år. Økonomisk og rent tidsmessig så har vi bestemt oss for å prioritere de absolutt viktigste løpene vi ønsker å være med på. Dessverre er det noen som kræsjer også, så jeg føler bl a jeg svikter Bootcamp Hønefoss iår. Bare til info så var valget der mellom de og England, og det var en drakamp som varte lenge og som bare ble vunnet med en hårfin margin...av England. Nå er jo Karoline ( @ocrprincess) blitt ambassadør for SpartanUKkids, så hun er forpliktet (!) til å løpe noen løp der, i tillegg skal jentene ta sin første KidsTrifecta iår. 1.brikke der er på plass fra Mallorca, og de to siste hentes inn på Aston Down da i juni! 

Så la oss se på listen:

April:

- Mikes gym, treningsleir med team OCR Norway

Mai:

- NorthmanOCR - løpet jeg bare måtte løpe. For det første var det noen som ikke ga seg med å insistere på at jeg skulle være med, i tillegg har de klart å hanke inn Arnel, min kjære venn fra USA. Han er en mann jeg ikke ser hver dag og jeg bare må møte han når jeg har muligheten. I tillegg tror jeg dette blir et syyyykt kult løp, de har lagt ned enorme ressurser i å få til et så profft hinderløp som mulig så dette blir knall.

- WOX! Endelig returnerer jeg til Skien. Løpet jeg vant på damesiden men ble kreditert først et år etter ;) Og som bare er helt magisk, masse terreng, masse vann, gjørme, myr og kule hinder. Det fryder meg at jeg igjen skal få stått på startstreken her!

- Barskingen! Er det noe å si her - ja Matilde og Robert, jeg dropper lett det aller første Spartan løpet i Irland for dere. Mange er skuffet over det, men det er kun et løp som gjelder når dere slår på stortromma og det er dere! En fest fra ende til annen!

Juni:

- Spartan sprint + super + kidsrace. Jeg bare måtte tilbake til Aston down. Vi hadde en magisk opplevelse her ifjor, og i år slår vi opp godt gammeldags telt (!) og blir her en hel helg. I uk har vi en stor OCR familie og den må altså bare besøkes i det minste en gang i år.

Juli:

- Spartan European Championsship - Morzine. Trenger vi si noe mer om dette heller da? Vel nei egentlig ikke, men likevel...Andorra ifjor var helt sykt magisk og hardt, et skikkelig blodslit. Spartan blir nå bare hardere og hardere for hvert år, og jeg forventer meg 25-27 (om ikke 30) beinharde kilometer i fjellene.

August:

- Navy Race OCR! WOW. Et helt nytt hinderløp igjen, nye konsepter, selvfølelig har jeg meldt meg på i SEAL gruppen som skal løpe med vektvest. Råspennende og jeg gleder meg sykt! (dagen etter Britney spears konserten da så det blir interessant...)

- X-run. Mitt elskede X-run! Hjertet mitt eksploderte i tusen biter da de hadde bestemt seg for å legge det ned...og ble heldigvis limt sammen igjen da jeg fikk høre at en ny eier hadde meldt seg inn. En dreven kar med masse spennende triathlonarrangementer bak seg, og den gamle gjengen skal fortsatt passe på at sjelen til X-run ikke går noe sted. Som vanlig, lag + barneløp søndagen! Vi bare bestiller sol og varme fra yr.no som vanlig!

September:

- Toughest i Holmenkollen. Dessverre strekker ikke pengene til i år for å løpe masse Toughestløp, men dette skal jeg ihvertfall ha med meg! Beste løpet og råeste traseen.

- SPARTAN WORLD CHAMPIONSSHIP 2018 - Lake Tahoe vi sees igjen! Fy søren så utrolig kult å allerede være kvalifisert og klar til dette løpet. Det blir en reise med gode venner der nye opplevelser skal lagres i hjertet. Jeg er så takknemlig!

Oktober:

- Nightcrawler...ikke påmeldt enda, men jeg tror det er en som forventer at jeg endelig stikker innom her...så ja Stig - jeg lover! Vi kommer!

Desember:

- Spartan Ultra World Championship. Spartan returnerer til Island. Vi er allerede kvalifisert fra ifjor. Dette var et løp jeg elsket hvert minutt (!) av i 24 timer. Jeg vil reise...vi må bare få tak i en SPONSOR!

Det var det hele jeg kunne by på. Ikke så verst...og hvem vet hva som kan dukke opp av flere løp underveis i sesongen ;)

Men nå må jeg stikke - har et fly å rekke - vi sees på Mikes gym! 

KlemMari

Publicerat: 2018-04-11 10:59 Kommentarer (0)MerMari Weider

Dedikert hinderløper, 2 barnsmamma, intensivsykepleier og gift med Supermann. Lidenskapelig opptatt av en aktiv livsstil vel balansert med et liv verdt å nyte. Jeg gleder meg stort til å dele alle mine hinderløpopplevelser med dere, både gamle og nye – og håper dere vil være md meg på min ferd. Etter å ha trent mye forskjellig hele livet er det så utrolig deilig å endelig ha funnet min nisje. Dere kan følge meg på http://www.ocrnorway.no/ eller instagram – ocrqueen. Snap - OCRNorway

RSS-flöde

ArkivMest lest


I bloggen

Anders Storhaug HeenMer


Kan du hjerte- lungeredning (HLR)? Er du klar til å forsøke og redde liv om et medmenneske faller ... [Läs mer]

Mari WeiderMer


Det er veldig rart med det, den følelsen man har når man plutselig innser at et av årets to store ... [Läs mer]

Askild Vatnbakk LarsenMer

Om litt over tre uker løper jeg Hardangerjøkulen ultra. Det er et nytt løp på kalenderen, og har ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser