Mari Weider - En annerledes løper - Runner's World
Annonse

Mari Weider

En annerledes løper

...ja og det er jeg faktisk utrolig stolt av. I en gullalder av 39 år skjønner jeg at toget forlengst har forlatt stasjonen hva gjelder å bli verdens beste...ja eller for den saks skyld noe enormt god løper. Men følelsen å være i mitt livs beste form, selv etter 39 år, som turnusarbeidende, alt for lite søvn og to barnsmamma gift med brannmann også i turnus...ja den er helt enorm. Ja for jeg er i bedre form nå enn da jeg var 18! Jeg ser bedre ut, jeg løper fortere, jeg er sterkere - og jeg føler meg rett og slett amazing! Og der er kort sagt ganske så kult!

Men jeg er ikke en ren A4 løper - og det synes jeg er enda kulere. For jeg digger å løfte litt jern, være sterk, ha synelige muskler - og alle sier at dette kan dårlig kombineres med løping - men jeg skal fortelle dere noe annet! For nettopp det å være hinderløper krever at man BÅDE er en god løper med god utholdenhet og løpsstyrke - men også at man er smidig, har balanse og koordinasjon OG ikke minst styrke. Det er en fordel å ha en sterk rygg, det er en fordel å være sterk i låra, det er en fordel å kunne løfte sin egen kroppsvekt og det er en fordel å like å slite! Og jeg liker å slite! Ja så lenge det er gøy!

Og bootcampen til Viking Race igår var gøy! Kjempegøy som vanlig! De folka der er noe for seg selv. Uten å tjene en krone på det drar de igang trening for alle som vil, og det med et stort smil om munnen og et enormt engasjement! Og med seg på laget har de Oslo Kettlebell Gym som langt i fra er noe dårligere - ja de lasser faktisk bilen full av kettlebells nok til å fore ca 15-20 folk med bjeller! (og igår tror jeg de fikk en rimelig utakknemlig vaskejobb også etter treningsøkta) OKG driver kyndig veildning av oss og sørger for at teknikken sitter før treningen starter. Og det morsomme - vi vet aldri hva som venter oss.

Her sammen med 2 av selveste kjernen i Viking Race - bare elsker disse menneskene altså <3

I går ble vi delt inn i to grupper - en som startet i Tufteparken og en som startet med kettlebellsene.

I Tufteparken gjorde vi blant annet en sirkel med bakkeintervall, dips og apegang. Det ble også pull-ups og hengende beinhev...og jeg lover dere syra fløt i armene før vi beveget oss ned til kettlebellfolka.

Du kimser ikke av opplegget til Isak altså...her er det all in or nothing!

Yeah!

Herlige Helene er som alltid en solstråle jeg bare digger og ler meg ihjel av ;)

Fine Line - for en sprudlene herlig jente <3

Her ble vi delt inn i 3 grupper - og skulle gjøre 3 oppgaver

- spensthopp (bortover)

- farmers walk med kettlebellsene i hvilende på skuldrene

- bear crawl

Ett minutt på hver stasjon - et minutts aktiv pause mellom hver stasjon med rolig jogg. Gjentatt x 2

BOOM mister!!!

...Yeah...

(Jeg må innrømme at disse gutta (og ei jente) har kjørt oss hardere før, men det var mørkt, kaldt og vått...så det er greit for denne gangen ;) 

Alt i alt ble det en herlig treningsøkt - fokuset for en hinderløper er nettopp å klare å jobbe tungt med høy puls og syre - og det fikk vi da jobbet litt med igår - så da er vel alt bare bra! Ja og i tillegg så var vi jo en gjeng herlige folk - alltid gøy å trene sammen med andre dedikerte mennesker!

Takk for en sporty kveld alle sammen - dere er helt fantastiske :)

KlemMari 

Meg sammen med  mitt fantastiske Team Viking Race - the Weiders! Dere finner oss på X-run Eidsvoll og Tough Viking Oslo!

//Tights//

Kategorier:
Trening 
2015-02-27 03:05, visad 12472 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerMari Weider

Dedikert hinderløper, 2 barnsmamma, intensivsykepleier og gift med Supermann. Lidenskapelig opptatt av en aktiv livsstil vel balansert med et liv verdt å nyte. Jeg gleder meg stort til å dele alle mine hinderløpopplevelser med dere, både gamle og nye – og håper dere vil være md meg på min ferd. Etter å ha trent mye forskjellig hele livet er det så utrolig deilig å endelig ha funnet min nisje. Dere kan følge meg på http://www.ocrnorway.no/ eller instagram – ocrqueen. Snap - OCRNorway

RSS-flöde

ArkivMest lest


I bloggen

Abelone LyngMer


Vinteren har meldt sin ankomst med minus grader, snø og is. Dagene blir stadig kortere og hodelykta ... [Läs mer]

Thea Foss BækkevoldMer

September er her og høstens mange herlige løpe nærmer seg. Før den tid vil jeg imidlertid ta dere ... [Läs mer]

Mari WeiderMer


Det er veldig rart med det, den følelsen man har når man plutselig innser at et av årets to store ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser