Eira Torsteinsen - Maratonstemning på kvart distanse - Runner's World
Annonse

Eira Torsteinsen

Maratonstemning på kvart distanse

Tirsdags morgen forrige uke tikket det inn en mail fra magasinets redaktør, Sara. Mailen inneholdt en siste liten forespørsel der hun etterlyste en blogger som kunne tenke seg å reise ned til Milano med Under Armour Nordics. Helgen bestod av et tett program med Under Armour og inneholdt blant annet deltakelse på Milano Marathon Relay. Jeg slang meg på da jeg skjønte at jeg faktisk hadde muligheten til å delta, og noen dager senere satt jeg på flyet på vei til Milano.

Lørdag morgen møtte jeg resten av teamet på flyplassen i Milano. Turen gikk rett til hotellet der vi ble ønsket velkommen i stort hotellrom med god utsikt og en generøs gavepakke av klær og sko fra Under Armour´s nyeste kolleksjon. Dagen gikk til litt sightseeing og en liten løpeøkt, før turen gikk videre til Under Armour Pasta party.

Vi var åtte personer fra Norden fordelt på to lag som skulle delta på Milano Marathon Relay - et maraton fordelt på fire etapper i form av en stafett. Jeg løp en 10 km lang etappe på det norsk/danske laget. Ingen av oss løperne fra Norden hadde deltatt på et slikt løp før, så vi brukte også en del tid på kvelden til å planlegge. Spørsmålene gikk blant annet ut på hvordan vi skulle komme oss til vekslingspunktene og hva vi gjorde med klær og bagasje. Vi fikk noen gode innspill og tips til dette fra erfarne deltakere underveis i pastamiddagen lørdag kveld.

På løpsdagen dro til løpet i god tid, men alt gikk dessverre ikke like smertefritt som vi håpet på. Da vi kom frem viste det seg at vi hadde dratt til starten av tredje etappe og ikke andre etappe slik som vi egentlig skulle. I all hu og hast tok vi undergrunnsbanen tilbake til riktig stasjon og rakk frem til start ca 30 sek før han jeg skulle veksle med kom løpende. Da var det bare å sprinte avgårde rett etter overlevering av bagasje og brikke. Likevel var det utrolig deilig å komme igang med løpet, da det var perfekt løpetemperatur og god maraton-stemning (De som har løpt et maraton før, skjønner hva jeg mener;). Selve maraton-løpet og maraton-stafetten gikk side om side, så man fikk derfor oppleve den gode stemninga sammen med de som løp full distanse. Personlig synes jeg det var svært motiverende å kunne løpe forbi alle maratonløperne som hadde lavere fart på grunn av lengre distanse. Ikke alle vekslingene gikk like smertefritt, men det får man ta som læring til neste gang.

Det var et artig, lavterskel arrangement som man kan løpe på weekend-tur til milano med både venner og familie. Absolutt et arrangement å anbefale. Det er også en fin mulighet til å oppleve maratonstemninga uten å måtte løpe full distanse. 

- Eira

Kategorier:
Løp 
2019-04-23 09:19, visad 2004 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerEira Torsteinsen

Jeg er en løpeglad, positiv 19-åring fra Lommedalen i Bærum. Jeg er tidligere langrennsløper, men har pensjonert meg og senere blitt løpefrelst. Løping har jeg alltid likt, men kanskje ikke elsket før jeg løp min første maraton da jeg ble 18. Jeg studerer nå ernæring i Tromsø mens jeg løper rundt i fjellene rundt meg. På bloggen ønsker jeg å inspirere til treningsglede og hårete løpemål. Instagram: @eiratorsteinsen Strava: Eira Torsteinsen

RSS-flöde

ArkivMest lest

I bloggen

Lidingöloppet 2019Mer

Hei. Nå har det gått noen uker siden sist jeg skrev. Da var det slutten av august og jeg hadde ... [Läs mer]

Thea Foss BækkevoldMer

September er her og høstens mange herlige løpe nærmer seg. Før den tid vil jeg imidlertid ta dere ... [Läs mer]

Mari WeiderMer


Det er veldig rart med det, den følelsen man har når man plutselig innser at et av årets to store ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser