New York, New York


Hei du din spreking.

Jeg kom akkurat hjem ifra 4 uker ferie med svært mye løping i Kreta.

Jeg gledet meg til å komme i gang med løpingen her hjemme, men det snudde fort.

På mandag ettermiddag vel hjem ifra første arbeidsdag, så løper jeg ut døren med gels og drikkevest, klar for langtur, men jeg kommer ikke lengre enn til postkassen før jeg vil snu.

Jeg må virkelig jobbe med meg selv for å løpe videre og alt føles bare tungt å slitsomt.

Hele turen er kjedelig og jeg kjenner ingen løpeglede, men jeg klarer å mobilisere nok til at jeg får løpt en 5 km runde.

–      Herregud for en nedtur, en real kalddusj.

 

Jeg legger ut en svært deppa melding på Instagram om hvor tung og sliten jeg er og at all løpeglede er forsvunnet.

Heldigvis så kontakter Hilde Johansen meg og gir meg flere gode, positive og motiverende råd slik at jeg skal unngå å krasje med den berømte veggen.

Vi blir enige om at jeg skal ta treningsfri på tirsdag.

  

Kom i gang med løpingen etter ferien 

På tirsdag så kontakter Hilde meg igjen og hun går igjennom min treningslogg og pulsmålinger for videre oppfølging.

Bare det at landslagsløper Hilde oppriktig bryr seg og vil hjelpe meg, det gjør meg lykkelig, så lykkelig at jeg må løpe meg en liten tur, det er jo lov å løpe en liten tur selv om man skal ha løpefri dag.

Gleden er tilbake og jeg løper og løper og det blir nesten 32 km før jeg kommer hjem og det er en flott langtur med tanke på Lidingøloppet hvor jeg skal løpe 30+15km på lørdag 28 sept. og på søndagen så er det 10 km rosa sløyfe.

Løpegleden var kun borte 1 dag før jeg fant løpegleden igjen, tusen takk Hilde!

Du hjalp meg å finne lyset.

Trondheim Maraton

Med løpegleden tilbake igjen, så var det klart for å planlegge høstens Maraton og jeg endte med å melde meg på 2 stk. 

7 september så er det duket for jubileum, Trondheim Maraton arrangeres for 50 gang, og det kommer til å bli rundt 6000 som løper rundt i trønderhovedstaden.

Planen min er å kose meg, løpe rolig å nyte stemningen og ta det som en perfekt langtur med tanke på Lidingøloppet 55.

Jeg bryr jo meg ikke om tid, alle løpene jeg deltar på, det er dessertene mine, de skal nytes.

Meld deg på, dette blir gøy.

 

New York, New York

3 november så skal jeg delta på selveste New York City Marathon, det blir nok en dessert. NYCM behøver ingen presentasjon, men det jeg kan si er at det fremdeles faktisk er mulig å skaffe plass til årets New York Marathon.

Men vær rask, det er ikke mange startnummer igjen. 

Ønsker du å bo på samme hotell som meg så velger du Hotel Beacon

http://springtime.no/reiser/new-york-marathon/

  

Nye sko

Jeg har ett par Saucony Kinvara 9 som nå passerte 1000 km og de må erstattes.

Skoene har deltatt på Amsterdam og Trondheim Maraton,  samt Ecotrail Oslo 50km.

Så det er ett par jeg har blitt glad i, så de må erstattes med 2 par nye sko,  og det blir

Nike Vaporfly Next og Saucony Kinvara 10.

Jeg gleder meg til å få prøvd de og håper de står til forventningene.

 

To beer or not to beer

Til helgen så arrangeres det bryggerifestival i Trondheim, og for de av dere som har mulighet, så er det bare å ta turen, det er kjempegøy, og på lørdag kl. 09:30 så er det som alltid Parkrun, det er nesten like gøy.

Parkrun er et gratis 5km løp som arrangeres i 5 byer i Norge hver eneste lørdag, året rundt.

Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og i Grimstad.

Bildet under er tatt fra sist parkrun der jeg og min sønn Mario på 12år vant hver vår klasse.

 

Ønsker deg en fantastisk flott helg!

Far og sønn på Parkrun

 Stig Sjølstad 

Følg meg

Instagram: Nardoramp

Strava: Stig Sjølstad

Miniblogg.no/nardoramp

 

Klubb: Hell Ultraløperklubb

 

Siste utgave av Runner’s World

 • Petter Engdahl om kombinasjonen langrenn og skyrunning.
 • En av Norges mest meritterte motbakkeløpere, Karoline Kyte, gir deg sine bakketips.
 • Jakten på bærekraftige løpesko – vi har vurdert 11 skomerker.
 • Utstyrsnytt til høstløpinga.
 • Bli med på innsiden av etiopisk løpekultur
 • Norge på tvers: Ekspedisjonen for alle (som ikke heter Simen Holvik).
 • Effektiv (styrke)trening for travle typer – som faktisk fungerer.
 • Askild Vatnbakk Larsen gir deg de beste tipsene for å holde deg skadefri og etablerer rutiner som varer.
 • Kostholdstips og oppskrifter fra henholdsvis Silje Fjørtoft og Ida Bergsløkken.
 • Abelone Lyng om hvor mye hjernen har å si for løpinga vår.

Bli abonnent


Sommerens hardeste økt, en «normal» treningsuke og tanker om 30 km


Sommeren er i gang for alvor, og alt ligger til rette for løpeturer ute i sola. Noe av det beste jeg vet er å stå opp om morgenen, få inn en kvalitetsøkt og komme tilbake til frokost og kaffe. Så har en hele dagen foran seg. Mange netter av årets ferie har blitt tilbrakt i telt. Kroppen kjennes ikke akkurat lett ut når en står opp for å løpe, etter ei natt der temperaturen inne i teltet sikkert lå på 25-30 grader. Men – trent har vi uansett fått gjort!

Livet i telt er egentlig ganske ok!

Sommerferien er den perioden i året der jeg trener minst likt det jeg ellers gjør. Mye intervaller av kortere varighet, som bakkedrag og sprinter, og mye mer ned i kjelleren.
En av sommerens tøffeste økter ble gjennomført i Kristiansand, på en fotballbane. Jeg skulle henge på fotballspillern… Vi løp kontinuerlig 7*40m, med vendinger hver 40m, og repeterte dette 4 ganger. For så å kjøre en runde til. Etter første drag hadde jeg syra til ørene. Langt utafor komfortsonen, men det er motiverende å trene helt annerledes i perioder. Det tror jeg kropp og hode har godt av. Problemet er bare at jeg fortsatt har syra opp til ørene snart 2 uker senere, og det tar litt tid å komme skikkelig i gang med den vanlige løpinga igjen.

Hvordan ser en normal løpeuke ut

Som doktorgradsstipendiat kan arbeidsdagen i stor grad tilpasses som en selv vil, noe som gjør det enklere å prioritere trening. Når trening prioriteres foran jobb unnskylder jeg meg som oftest med at jeg forsker på effekten av trening, så er det noen som bør være aktiv så er det meg… Practice what you preach, osv. 

I vinter har jeg slitt med et kranglende kne (mulig det er 30 åra som kommer faretruende nærme). Det resulterte i mye alternativ trening. Litt flaks skal man ha, og kneet bedret seg omtrent samtidig med at isen smelta i marka.

Mange som løper følger fastsatte treningsprogram; periodiserer og planlegger både årsplan, periodeplan, ukeplan og øktplan. Setter hovedmål og delmål. Passer på å ha variasjon, progresjon, individualisering, spesifisitet og nødvending belastning for å sikre framgang. Alt det der man egentlig skal gjøre mtp treningsplanlegging og treningsprinsipper, som egentlig er det jeg kan fra utdannelsen min. Det der følger jeg aldri. Det har aldri funka for meg. Jeg har prøvd mange ganger. Ikke en eneste treningsplan har blitt fulgt i mer enn to dager. Ikke et enste mål jeg har satt har blitt fulgt opp. Jeg er for ustrukturert og usystematisk. Jeg fasineres av det enkle med løping; du trenger sko (mange trenger ikke det en gang…) og deg selv. Jeg liker friheten til å endre økter ut fra følelsen. Magefølesen. Følelsen i beina. Hvor skjerpa jeg føler meg. Så derfor løper jeg uten plan. Det betyr ikke at jeg har en viss tanke om hva ei uke bør bestå av, men det er veldig sjelden den ser ut som jeg forespeilet meg på søndags kveld.

Uansett så tenkte jeg å prøve å konkretisere litt hvordan en løpeuke ser ut.

 • Jeg prøver å få løpt mellom 50 og 80 km i uka.
 • De fleste øktene løpes rolig, mellom 10 og 20 km.
 • 1-2 økter legges til marka. Det kunne gjerne vært mer, men det krever mer organisering.. Ustrukturert person osv…
 • Løper til og fra jobb et par dager i uka for å dele opp lengden på øktene og spare tid.
 • Et par intervalløkter de ukene jeg føler for det, oftest om høst/vinter, og ofte lengre drag av typen 1000m eller 8-10 min.


Hvordan løpe 30 km i slutten av september?

For mange er ikke 30 km så veldig langt. For meg er det sinnsykt langt. En real utfordring, som samtidig er overkommelig. Men jeg har lite erfaring med å løpe mer enn 18-20 km. Etter 18-20 km er jeg lei. Da begynner jeg å fantasere om mat. Tenker at det er helt idioti å være ute så lenge å løpe. Hvorfor i all verden skal en være sliten, støl, sulten og puste som en hvalross når en heller kan ligge på sofaen og se på Gode og Onde dager? Så da drar jeg som regel hjem. Nå må jeg løpe enda litt lenger, og jeg må faktisk gjøre det opptil flere ganger på trening.

Noen konkret treningsplan blir det ikke. Det aller viktigste er å få en god mengde løping totalt i løpet av uka, og holde det meste relativt rolig. Så jeg fortsetter med det jeg har gjort fram til nå, men så lenge kropp/hode/livet tillater det skal jeg fokusere på å øke lengden på langturen litt for hver uke. Baby steps osv. Utgangspunktet blir å starte med 20-22 km og derfra øke progressivt med ca 2km per uke. Da får jeg kjent litt på både distansen og tida jeg kommer til å være ute de neste 8-9 ukene. Så får vi bare krysse fingra for at jeg slutter å velge Gode og Onde dager rundt 20 km, og holder ut litt lengre.

Da er den offisielle treninga opp mot Lidingö i gang!

PS: Du må gjerrne følge meg på strava eller instagram (hildebaa), så kanskje vi kan dele litt inspirasjon! 

—- Hilde B—-

4 ukers treningsferie i Kreta


I slutten av juni så reiste vi til Kreta for 4 uker med sol, strand, løping og mye restitusjon for å få opp formen til Lidingöloppet i slutten av september.

Jeg er ikke så glad i sol og bad men jeg elsker å løpe i varmen.
Og det er jo så herlig å komme tilbake til hotellet etter en løpetur og nyte noen iskalde pils mens jeg ser igjennom økten på Strava.

Løping med mening

Noen få dager etter vi kom til Kreta så får vi høre at det er en amerikansk dame (Suzanne Eaton 59år) som er meldt savnet etter at hun ikke kom tilbake i fra sin daglige løpetur.
På hotellrommet hennes finner de mobil, penger og pass, så det er ingenting som tyder på noen frivillig forsvinning.
Det er hetebølge i sør Europa og temperaturen har bikket 40 grader, så det er mye som kan ha skjedd med Suzanne.

Suzanne er godt trent og hun løper 5 km hver dag, så hun har antagelig ikke løpt mer enn maks 3-4 km ifra hotellet, men det gir ett søksområde som er enormt stort, med bakker, berg, huler, insekter, krypdyr og tett skog.
Jeg blir med i leteaksjonen og min jobb er å løpe i skogen der hvor hun kan ha løpt.

50.000 Euro

Suzanne Eaton er en anerkjent amerikansk forsker og professor i molekylærbiologi som arbeider i Tyskland.

Saken får stor medieomtale i Europa og USA, og selv i Norge følges saken med daglige oppdateringer.

Etter noen dager blir det utlovet 50.000 Euro til de som bidrar til at Suzanne blir funnet.

Når jeg løper rundt i skogen og leter, så er det på jakt etter døden, vi håper det beste men frykter det verste.
Rundt meg så flyr det droner, helikoptre og fly, ute på sjøen så er det båter, dykkere og militærskip, og brann, politi og hundepatruljer leter overalt.

Friker ut i skogen

Inni den tettgrodde skogen der jeg leter etter Suzanne, er det fullt med sikader og deres intense lyd.
En morgen jeg skal krysse en 4km skog så er sikadene helt gærne, de oppfører seg som kamikaze piloter og krasjer konstant i meg med full fart.
Det er ikke veldig vondt men det er nokså nifst og inni hodet mitt så begynner etterhvert tankene å tenke på hva som vil skje om 1000 slike kamikazepøbler angriper samtidig.
Tanker som: «kan de spise meg opp» og «hvor lang tid kommer letemannskapet til å bruke før de finner restene av meg» surrer rundt i hodet mitt, mens jeg etterhvert friker ut i den konstante stormen av angrep fra disse flyvende monstrene.

Når det litt senere kryper en slange like foran meg så har jeg fått nok, jeg må komme meg ut av skogen.
Sikadene fortsetter med sine angrep og den sinnsyke lyden de lager går meg på nervene.
Jeg blir så lykkelig når jeg ser lyset i det skogen åpner seg, jeg kommer meg endelig vekk i fra skogen og det er så vakkert å se havet igjen.
Nede ved sjøen så er det en hule som jeg ønsker å undersøke, men like utenfor inngangen så ligger det ett tomt skilpaddeskall og en halvspist fjellgeit.

Jeg kaver meg forbi kadaveret og kommer meg så vidt innenfor huleinngangen før kroppen streiker, jeg gjennomsøker hulen og kommer meg raskt hjem til hotellet.

Etter 6 dager med leting så blir Suzanne funnet drept og kort tid etter så blir en lokal 27 åring arrestert.
27 åringen hadde kjørt rundt og søkt etter en dame han kunne voldta, og da han oppdaget Suzanne løpe på en øde vei så kjørte han ned henne for deretter å rygge over kroppen hennes.
Suzanne blir slengt i bilen og han kjørte til en forlatt tyskergruve 10 km unna, der blir hun slått, knivstukket, voldtatt, kvalt og brutalt drept.

Hotellets løpegruppe

Etter at Suzanne har blitt funnet så blir hverdagen normal igjen, jeg får løpt mer på asfalt og gode brede stier.

Hotellet vi bor på arrangerer felles løpeturer kl. 07:00 4 dager i uken, da løpes det 6 km.
Dette er et flott tiltak som jeg håper sprer seg.
Det er tungt å løpe så tidlig, men det er godt å slippe den intense varmen, så jeg hiver meg med av og til.

Kreta Maraton

Etter ett par uker i Kreta så får jeg mer vondt enn normalt i mitt venstre kne, så jeg tar det med ro noen dager før jeg smeller til med 144km på 8 dager og kneet takler det helt fint.
Den siste lørdagen før hjemreise så tester jeg Kreta Maraton løypen.
Kreta Maraton går på asfalt langs sjøen i fra byen Chania forbi Platinas og videre mot hotellet vårt før man snur og løper tilbake igjen.
Jeg tester løypa i motsatt retning.

Selv om veien går like ved sjøen så ser man ikke havet stort, løypa er egentlig litt kjedelig, men om man bytter ut trafikkstøy med heiarop, så blir det nok en helt annen opplevelse.
Og dette er ett løp man kan sette rekorder på, løypeprofilen er helt flat, men for å oppnå rekordtid på maraton i Kreta, så må du møte opp i april, ikke klokken 12 midt i juli med opp mot 40 grader.

På grunn av varmen så snur jeg allerede etter 15 kilometer, kroppen kjennes lett og fin men hodet og kroppen koker.
Returen går veldig fint men det er på kanten til galskap å løpe i den temperaturen, jeg stopper hver gang jeg ser en hageslange for å dusje og kjøle meg ned.
Jeg hadde nok klart hele maraton etappen, men jeg er glad jeg ga meg på 30 km.

320 km på 4 uker

I Kreta så har jeg løpt mange kilometer, mye mer enn normalt og i løpet av 4 uker løp jeg 320 km, de fleste av de i rolig snakke fart, men det er en del bakker som har gitt meg litt høyere puls, totalt 4600 høydemeter.

Pulsen har også vært høyere enn normal på flaten, men det skyldes nok varmen.

Lidingøloppet – Verdens største terrengløp

Motivasjonen min til treningen er Lidingøloppet,  som arrangeres i Stockholm 27-29 september.
Jeg skal løpe de tre største løpene, 15 og 30 km på lørdag og 10km rosa sløyfe løpet som går på søndag.
Jeg bryr meg ikke om hvilken tid eller plassering jeg får, men jeg ønsker en god opplevelse og da er det lurt å møte opp godt forberedt.

Siden våren kom så har jeg løpt mange kilometer og fått ett godt grunnlag, men de fleste turene mine er med lav puls.
Hver lørdag fremover så kommer jeg til å delta på 5km Parkrun løp, det er en fin måte pushe meg selv og jeg håper å komme meg under 19 minutter på Festningen Parkrun.

Ta vare på hverandre, tren, nyt livet og følg meg på Instagram og Strava.

Vi snakkes. 

Stig Sjølstad

Instagram: Nardoramp
Strava: Stig Sjølstad
Klubb: Hell Ultraløperklubb

Ukategorisert

Følg meg i verdens største terrengløp!


Jeg skal løpe verdens største terrengløp, og du kan følge meg på «eventyret».

Aller først tenkte jeg å fortelle litt om meg selv. Jeg er 29 år, født og oppvokst i Trondheim og fortsatt bosatt i Trondheim. Dette er en sannhet med modifikasjoner, men mer om det senere! Jeg er doktorgradsstipendiat i Helsevitenskap, og har bakgrunn fra bevegelsesvitenskap. I det øyeblikket jeg nevner bevegelsesvitenskap pleier de aller fleste å falle av lasset, men retningen gir tverrfaglig kompetanse om menneskets bevegelse generelt, og om fysisk aktivitet og idrett spesielt. Jeg håper derfor at jeg kan få brukt litt av min utdannelse i skrivinga, og kanskje bidra med personlige tanker ispedd litt fagkunnskap.

Så var det denne sannheten med modifikasjoner. Selv om jeg til daglig bor i Trondheim, er jeg ansatt i lille, vakre Sogndal. Sogndal ligger plassert idyllisk mellom høye fjell og smale fjorder. Det er et paradis for å løpe motbakker og i fjellet. Forhåpentligvis kan jeg ta dere med på noen turer og vise dere noe av det vakre Vestlandet har å by på. I tillegg har jeg en bedre halvdel som har bosatt seg i Kristiansund på Nordmøre. Der har de nemlig et over gjennomsnittet godt fotballag. Så, jeg tilbringer ganske mye tid der også, bland fjord og svaberg. Skal ikke se bort fra at dere får bli med på tur der også. Og selvfølgelig, i vakre vakre Trondheim.

Jeg har løpt jevnlig i mange år. Mølle. Intervaller. Skog. Fjell. Langtur. Myr. Alene. Sammen med andre. Spiller ingen rolle, så lenge det er med løpesko på beina. Distanser fra 5km til 21km er testet ut med startnummer på brystet. Nå skal jeg løpe Lidingöloppet i slutten av september. 30 km i terreng. 30 km har jeg aldri løpt før… Det blir en sabla utfordring. Som jeg gleder meg! Til folkelivet. Naturen. Menneskene jeg forhåpentligvis får møte. Aller først gleder jeg meg til å dele erfaringer på veien mot å lære beina å tåle 30 km. Dele fagkunnskap. Opplevelser. Nye steder. Om du vil – så håper jeg at du deler litt med meg på veien du også!

– Hilde Bårdstu –

Ukategorisert

Jeg løper alltid med et stort glis


Jeg er en godt samboende tobarnsfar og løpeglad 40-åring som reiser mye, veldig mye, enten for å delta på løp og nyte livet eller kun for å nyte livet og løpe mye.

Jeg løper alltid med ett stort glis og for meg så er en god løpeopplevelse mye viktigere enn hva klokken viser ved målstreken.
En god løpsopplevelse er mye glede, smil, liv og leven i og langs løypa.

Jeg elsker å løpe i terrenget, vel å merke på gode sykkelstier og grusveier, men jeg er ingen fjellgeit og antagelig RW-blogger Abelone Lyng sin rake motsetning, jeg hater røtter, kratt, myr, insekter og synes de fleste ville dyr er litt skumle.
Så vet du av ett lettløpt terrengløp, med liv og røre, gi meg et tips da vel.

Litt om meg
Klubb: Hell Ultraløperklubb
Instagram: Nardoramp
Strava: Stig Sjølstad

Maraton: 4
Fjellmaraton: 1
Ultra: 2

Personlige rekorder
Maraton: 3:17 (Amsterdam Maraton 2018)
21 km: 1:31 (Amsterdam Maraton 2018)
10 km: 41 min (Amsterdam Maraton 2018)
5 km: 18:21 (Nybrottkarusellen 2019)
3 km: 10:27 (Nyttårsstevne 2019)

Større løp jeg har deltatt på det siste året

UltraBirken 60 km – juni 2019
For en fantastisk naturopplevelse, i alle fall de første 35 km.
Jeg løper rolig hele veien, rekker også å svare en jobbmail å ta ett par telefoner. De siste 25 km så er jeg psykisk sliten, jeg må motivere meg selv for å løpe, men hele løpet er en magisk opplevelse.

Ecotrail Oslo 50k – mai 2019
Min første Ultra.
Nok en gang har jeg glemt å gjøre research, noen fortalte meg at hele løpet går på gode sykkelstier, så jeg meldte meg på og møtte opp med mine Saucony Kinvara 9.
Deler av løpet føler jeg meg som bambi på isen der jeg prøver å holde balansen på de våte stiene. De siste 10 km er drit tunge, og på Aker Brygge som må jeg virkelig jobbe med meg selv for å ikke å stoppe på Pappabuene, heldigvis klarer jeg å løpe det siste stykket til Salt og får servert min velfortjente pils.

Trans GranCanaria 42 km – feb 2019
Mitt tyngste løp noensinne, utrolig mye nedoverløping de første 20 km, noe jeg ikke hadde øvd på, så lårmusklene ble helt knust, etter det så var det ett helvete og løpe.
Ett fantastisk flott arrangement med mange forskjellige distanser, anbefales virkelig!

Amsterdam Marathon sept 18
Jeg hadde planlagt å ta det med ro å komme i mål på rundt 3t:30min, i den farten så kan jeg kose meg igjennom løypen, vinke til publikum å stoppe for å kysse kjæresten min som alltid er med å heier på.

Jeg havnet i startfeltet like bak de beste og prøvde så godt jeg kunne og holde den farten. Det hjalp nok ikke på med sightseeing og vinkos kvelden før, ei heller at jeg aldri hadde trent på å løpe 4:15min/km fart, men jeg ville se hvor lenge det holdt, og det holdt i 30 km, så var det stopp, de siste 12 var grusomme og jeg kavet meg i mål på 3:17.
Løypa til Amsterdam Marathon skuffet meg, det var få attraksjoner langs løypa og lite publikum. Men et svært godt arrangert løp, mange drikkestasjoner og Amsterdam er nydelig by selv om løypa var litt kjedelig.

Trondheim Maraton – sept 18 (3:45)
Trondheim Maraton har en fin profil der store deler av løpet er langs fjorden og nidelven, løpet går over 4 runder, det er ikke Berlin, men det er fin stevning rundt løypa. Hele løpet tok jeg i sone 1, en skikkelig kosetur.

HØSTENS LØP

Lidingöloppet – Verdens største terrengløp

Hell Ultraløperklubb ble stiftet i 2018, jeg liker konseptet med å løpe rolig og langt uten fokus på klokken, så jeg bestemte meg for å prøve ut ultraløping i løpet av 2019.
Startet forsiktig med Ecotrail 50k, som er bare en forlenget maraton og noen uker senere så fullførte jeg UltraBirken 60 som også er nokså lettløpt.

Jeg likte begge de løpene godt, men savnet liv å røre, slik man opplever på maraton.

På jakt etter store lettløpte terrengløp så oppdaget jeg Lidingöloppet, verdens største terrengløp, så var det ikke noe tvil, siste helgen i september så reiser vi til Skandinavias vakreste by, Stockholm.

På Lidingöloppet så kan man velge og vrake på ulike distanser, mitt mål er å ta Lidingöloppet 55!
Da løper jeg alle de tre største løpene på Lidingö, 15 og 30 km på lørdag og rosa sløyfe 10 km på søndag.

Ultravasan 90
Før jeg får kose meg med verdens største terrengløp, så får jeg virkelig testet kroppen min på en annen klassiker, 17 august så får jeg bryne meg på Ultravasan. Jeg vet ikke hva som uroer meg mest, om det er at løpet er 90 km eller at det starter klokken 05:00 og rekker jeg å drikke kaffe før løpet?

Parkrun 5 km hver lørdag
Hver lørdag så arrangeres det 5km parkrun, jeg deltar så ofte jeg kan og da løper jeg gjerne i lag med kjæresten min og vår sønn Mario på 12 år.

– Stig Sjølstad –

Ukategorisert