Dette har skjedd og dette skjer videre!


Siden sist har jeg løpt slik at en BRONSEmedalje og en GULLmedalje har blitt med hjem til Hunndalen. I tillegg har jeg løpt ned en løyperekord med 18 minutter. Mitt mål i høst nærmer seg med stormskritt, men det er fortsatt en treningsjobb å gjøre. Selv føler jeg at jeg er i ganske bra rute og begynner å banke på plass noen planer.

NM10000meterNM i Tønsberg ble ingen høydare med lite energi og tunge “labber”, men fikk da med meg en BRONSEmedalje hjem. Bildet er hentet fra www.kondis.no

Etter NM tok jeg konsekvensen av en “død” kropp. Hvile og få kilometer i treningstøy stod på planen. Måtte sørge for å komme opp igjen på pluss-siden både med overskudd, fokus, søvn, energi = hele totalpakka. Jeg hadde ligget på den berømmelige kniveggen en stund og bikket bittelitt over på den feile siden. Sånn er det av og til. Jeg liker å tøye strikken så langt det går. Hvile og restitusjon er resepten for å komme seg over på den riktige sida.

Marthe og Annie NM halvmaratonNM-halvmaraton i Knarvik. Her er Annie Bersagel og jeg samlet etter ca 7 km løping. Bildet er hentet fra www.kondis.no

Etter noen rolige dager og lett trening reiste jeg til Knarvik før å løpe NM-halvmaraton. Jeg kjente det godt på kroppen at noen lette dager gjorde godt. Det var med en helt annen følelse jeg satte meg på flyet til Bergen. Jeg følte meg ganske så bra i starten i Knarvik og holdt lett følge med Annie de første 8 kilometerne. Var vel kanskje litt for ivrig til å dra feltet store deler av den første biten, men jeg ønsket en skikkelig gjennomkjøring. Merket allikevel etter hvert at jeg ikke var helt på høyde der jeg vanligvis er etter ca halvløpt løp. Det manglet litt overskudd og da Annie rykket i den lengste motbakken klarte jeg ikke å følge. Allikevel var det kjempe framgang og en helt OK tid i en veldig tøff løype. De jeg har snakket med sier det skiller 3-4 minutter i forhold til en lettere løype. Siden Annie er Amerikansk statsborger kunne jeg reise hjem med GULLmedalje fra løpet og 5000 kroner rikere. Et flott arrangement de hadde fått til i Knarvik. Vi var veldig heldige med været, sol, men en del vind vi merket godt. En positiv tur og et positivt løp, selv om jeg vet at jeg kan mye bedre med mer overskudd i kroppen.

Marthe og Ronnie FurusjøenRundt2Vi fortsatte med en forholdvis lett treningsuke, men jeg hadde lyst til å konkurrere helga etter NM i halvmaraton også. Konkurranse er den beste treninga og da Ronnie har meldt seg som “super-hare” til maraton senere i høst, er det bare å benytte alle muligheter for trening på fartsholderrollen. Det var MANGE muligheter for løp nå i helga på Østlandet. Lenge lå det an til at jeg kom til å løpe 10 kilometer i Drammen, men på grunn av sen start og noen planer for oss på kvelden lørdag, ble turen tatt til Furusjøen-Rundt på Kvamsfjellet. Jeg angrer ikke et sekund. Flott vær for løping og nydelig natur. Samtidig er jeg glad i slike konkurranser der det er litt uhøytidelig stemning og fokus på å gjennomføre. Løypa var rett og slett helt perfekt. Egentlig skulle jeg kun løpe 10 kilometer konkurranse denne helga. Dette løste vi på den måten å legge inn litt cruise-fart i starten der det var mest sti og løpe de siste 11 kilometerne fort. Ronnie hadde hele tiden kontroll på kilometertider. Selv om det var veldig kupert og noen seige motbakker, klarte vi å holde kilometertiden lav. Med en slik “super-hare” som Ronnie i front, og et øye på de 2 herreløperne som på dette tidspunktet lå i front, hentet vi inn den ene og spurtet i mål som nummer 2 og 3 totalt i løpet. Jeg senket løyperekorden med 18 minutter og konstaterte at kroppen var BRA! Beina lette og jeg kunne bare gi gass der jeg ville gi gass. Ronnie er i veldig god løpeform. Han hadde nok vunnet som han ville om han ikke hadde holdt mitt skjema denne dagen. Takk for et veldig flott arrangement! Her bør det møte opp flere som vil ha en god treningsøkt. Løypa er perfekt for langrennsløpere som vil ha en real hardøkt i starten av september. Den er snill mot beina da det er mye sti og fine grusveier.

Nå er jeg inne i en god treningsperiode igjen. Det er i morgen akkurat en måned igjen til maraton og det er nå de viktigste dagene er. Både med tanke på gjennomføringer av oppsatt plan, hvile, restitusjon, mat og ikke minst det å holde seg frisk. Løp en hardøkt på tirsdag og den gikk bra, i dag venter en ny og søndag har jeg en viktig nøkkeløkt. Ronnie er en perfekt støttespiller og er med på det meste. Er sikker på at han er i sitt livs løpeform og det passer meg som hånd i hanske.

En god generalprøve får vi Oslo den 21.september. Det skal bli artig og jeg gleder meg som en liten unge. Samtidig har jeg lært litt nå av noen uker og hvordan denne sesongen har vært. Jeg vet nå litt hva jeg tåler og ikke i forhold til intensitet og mengde. Jeg har lett for å bli for ivrig, men nå har både Jack og Ronnie et godt grep om meg, for å holde meg innenfor med hvile og få den best mulige oppladningen mot maraton. Jeg begynner å kjenne meg klar!

Marthe og Ronnie StartFurusjøenRundt NMKnarvik Marthe FurusjøenRundt

 

Siste utgave av Runner’s World

Runner's World nr. 8 2019

  • Utendørsløping om vinteren
  • Fra morfiner til endorfiner: To sterke historier.
  • Maraton i Nord-Korea
  • Mølla: forskning og favorittøkter.
  • Karbonfiberplate(r) i sko – trend eller juks?
  • Løping på Azorene.
  • Stor test av vintertights.
  • Langdistanseløp og magetrøbbel.

Bli abonnent

Ukategorisert

ADIDAS – mine favorittsko! Kanskje dine også?


ADIDASLOGO

Årets sommer har vært helt utrolig bra værmelding – iallfall her på Østlandet. For de av dere som har hatt som mål om å trene dere opp til å gjennomføre et av de fine løpene vi har her til lands i høst, har dagene både vært lange, lyse og med behagelige temperaturer. Jammen ser været ut til å holde seg også.

Det er nå bare en måned igjen til f.eks. Oslo Maraton. Der er det distanser for alle og enhver. Så populært har løping nå blitt at det arrangementet er snart fulltegnet på alle distanser. Så om dere ikke fikk meldt dere på i Oslo, finnes det veldig mange andre bra alternativer. Nettstedet www.kondis.no har en flott terminliste, der alle løp i Norge er å finne. Jeg kan personlig anbefale Knarvikmila, Norefjellmarsjen, Hallingløpet, Hytteplanmila, Furumomila eller hva med 360 grader løpet her på Gjøvik. I dette løpet går alle pengene til barneavdelinga på Gjøvik sykehus.

Kanskje dere også har tatt mot av dere til å løpe en maraton i utlandet i høst? En flott måte å kombinere sightsing og konkurranse. Berlin, Amsterdam, Chicago, Frankfurt, New York – JA, det er mange av dem. Personlig er jeg en av de som skal løpe i utlandet i oktober. Jeg gleder meg!

Jeg er innmari heldig som har Adidas Norge som sponsor og med Niklas som budbringer. Det er jeg evig takknemlig for og noe jeg egentlig er helt avhengig av. Sko er mitt viktigste arbeidsredskap. Gode sko er derfor helt avgjørende for all trening og konkurranse. Dette for at beina og kroppen skal trives, holde seg frisk og skadefri. Jeg bytter sko ofte. Gjerne før de er helt utslitt. Jeg hater å løpe med en sko der du kjenner at støtdempingen er brukt opp og den virker hard. Løper du med en sko som er for slitt, er risikoen for at beina sier i fra på en smertefull måte mye større, enn du er flinkere til å bytte oftere. Sko er ferskvare! Gummien og sålemateriale blir hardt over tid og en sko tåler et visst antall kilometer. Ferdig med det!

Her ønsker jeg å komme med mine favorittsko og de skoene jeg bruker i den daglige treninga. Jeg løper aldri med samme sko to økter etterhverandre. Dette for at foten skal få litt forandring og at skoene kan få hvile. For de av dere som løper mer enn tre dager i uka anbefaler jeg å ha to gode løpesko i garderobeskapet. Løper du mindre, klarer det seg med et par, men husk da å kjøpe nye etter ca 6-7 måneder.

 

AdidasEnergyBoost

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adidas kom i vår med en revolusjonerende sko. Denne heter Adidas Energy Boost og veier 275 gram.

Hva er Boost? Boost er et materiale bygd opp av en rekke små ”perler” eller energikapsler som av   utseende kan minne om Isopor. Men konsistensen og egenskapene til Boost er totalt annerledes enn nevnte isolerende materiale.

Boost skal ha følgende fordeler sammenlignet med den tradisjonelle EVA-mellomsålen: – Bedre støtdemping og komfort – Økt respons og energiretur – Lengre holdbarhet og levetid – Beholder egenskapene også i kuldegrader

I tillegg til at Boost-materialet skal ha bedre støtdempende og responderende egenskaper enn EVA, skal Boost også beholde egenskapene under tøffere forhold og over lengre tid. Der tradisjonell EVA gradvis mister sine egenskaper gjennom løpeskoens levetid, skal Boost være like bra selv etter atskillige mil. Denne skoen har veldig god løpsfølelse og den gir veldig bra respons i hvert eneste steg. Adidas Energy Boost er lette å komme fram på foten med og har veldig god støtdempingen. 275 gram kan høres mye ut, men modellen føles lettere på beina enn vekta skulle tilsi. Nettopp dette forteller også en del om hvor bra løpsfølelsen er.

ANBEFALES PÅ DET STERKESTE! En god mengdetreningssko eller rett og slett en sko å løpe lengre konkurranser i for de som trenger litt demping.

AdidasAdiosBoost

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne uka kom Adidas Adizero Adios Boost inn på lager i Norge. Løplabbet butikkene er de enste som selger de. Dette er Boost modellen av den populære konkurranseskoen Adizero Adios.

Adidas Adizero Adios er et velkjent navn for mange. Dette er en av de mest solgte konkurranseskoene på markedet, og den har verdensrekorden på maraton. På grunn av den lave vekten og den gode sålen har løpere fra mosjonistnivå og helt opp i verdenseliten løpt med denne skoen. Adios Boost har mange likhetstrekk med den originale modellen, men med Boost i sålen får skoen en ny vinnerfølelse.

Responsen i dette materialet er veldig bra, og gir en helt ekstraordinær løpsfølelse. Den store andelen Boost i mellomsålen gjør at skoen kan oppleves som litt mykere enn den originale Adios, men på grunn av egenskapene til Boost tar det på ingen måte bort noe av den kontante følelsen du får i Adios. Dette er en sko som vil løpe fort.

Adidas Adizero Adios Boost er en sko du bør vurdere om du skal ha nye konkurransesko før en av høstens løp, eller bare vil ha en lett sko for intervaller og raske turer. Dette er en sko som vil passe for mange typer løpere og som ikke krever mye tilvenning, samtidig som tar vare på beina dine mens du løper. Jeg kommer garantert til å løpe maraton med denne i høst. Rett og slett en helt utrolig artig sko å løpe med!

Adidas Adizero Tempo er en annen god favoritt. Den skoen jeg bruker mest under trening. Denne skoen får kjørt seg noen kilometer i uka.

Svært smidig sko, forholdsvis lav vekt og veldig god respons i frasparket. En sko for konkurranser, raskere turer for mosjonisten. For de godt trente er dette en optimal treningssko!

 

 

AdidasAdiosAdidas Adizero Adios. Avbildet versjon er en spesialutgave til ære for Grete Waitz med hennes rekorder innprentet i stoffet. Måtte ha med denne utgaven, for Grete er mitt store idol!

Verdensrekordskoen på maraton sier vel sitt. Konkurransesko, intervallsko og en favoritt helt enkelt! Rett og slett en helt herlig sko å løpe med og en sko som vil følge meg resten av livet. Må prøves! Du får lyst til å løpe fort med denne.

 

AdidasXT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adidas Adizero XT er en terrengfavoritt. De gangene jeg løper i terrenget er dette en fantastisk god sko. Super løpsfølelse. Lett og smidig. Sitter som støpt på foten og med den myke gummien klarer du lange strekker på både asfalt og grus. Skal du ut og løpe i terrenget som trening eller konkurranse vil jeg anbefale deg denne.

AdidasSupernovaGlide

 

Adidas Supernova Glide er en svært godt dempet mengdetrenings sko for deg som foretrekker en myk og behagelig følelse under treningsturene. Passer veldig godt på foten, bra løpsfølelse og en nytelse å løpe med da beina begynner å merke kjøret utover i en lang sesong. Prøv denne! Passer både til gåturer, mosjonisten med sine 2-3 løpeturer i uka og til den trente for avlastningsturer.

Ukategorisert

DAVOS!


For noen dager i et eventyrlig landskap. Har nå hatt 10 veldig gode treninsdager i Davos med sol fra skyfri himmel og med opp mot 30 varme grader hver dag. Det har vært lett å trene mye, nesten litt for lett å trene for mye. Med helt unike treningsmuligheter rett utenfor døra har 2 økter så og si hver dag gått som en lek.

Jeg har gjennomført 3 hardøkter, 1 langtur og mange fine litt kortere turer. Langturen reiste jeg til St.Moritz for å gjennomføre. Hadde en kjempe god tur sammen med Tone og Jack – Team Jack Waitz. Nesten 35 km la vi bak oss i bra tempo på over 1800 meter over havet. Sola stekte og det var nesten litt for varmt, men med fjell på alle kanter og nydelige grusveier så langt øyet kunne se, var det bare å smile seg gjennom økta. Vi er i rute!

I dag hadde jeg min hardeste intervall. Baneøkt med piggsko i høyden var en ny opplevelse. Hardt, brutalt, syre, fart – skikkelig moro! JA, jeg mener det. Det er slike økter forskjellen på å trene i lavlandet kontra høyden blir spesielt merkbar.

Reisefølget tror jeg også har hatt det ganske så bra. Ronnie har storkost seg på sykkelen og løpt noen turer med meg. Elisabeth syklet ritt på søndag. Ellers har vi vært litt ute på farten. Sanket høydemeter i gondolbaner og vært på biltur til Livigno. Denne turen har vært helt perfekt for oss som liker å trene. Neste år blir det nok enda flere dager for å få fullt utbytte av høyden og slike unike treningsområder.

image

image

image

Ukategorisert

Kraftprovet – varmt og tøft, men utrolig flott!


De siste ukene har jeg hatt noen bra dager på hytta i strålende vær. Jobbet litt på Intersport og egentlig hatt det som plommen i egget. Dagene har stort sett handlet om trening, mat og søvn. Dette krydret med sol fra skyfri himmel går dette mot en drømmesommer.

Jeg løp Kraftprovet i Trollhättan på fredag. Et flott løp i fantastiske omgivelser. En tøff løype på 11,6 km. Varmen var veldig intens denne dagen med 27 grader i skyggen da vi startet kl 16.10 på ettermiddagen. Jeg mistrives sterkt i slik varme. Oppvarmingen foregikk i de få skyggepartiene jeg fant. Holdt meg ganske rolig inntil de siste minuttene før start.

Alle bildene er tatt av Kjell Vigestad i Kondis. Les Deres reportasje her: http://www.kondis.no/svenske-seire-i-varmt-kraftprov.5263513-141124.html

Kraftprovet1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Løpet utartet seg slik jeg hadde tenkt på forhånd. Det var et stort og sterkt startfelt og jeg hadde tenkt til å henge på Isabellah Andersson så lenge som mulig. Dette gikk greit de første kilometerne. Farten var ikke altfor høy, men jeg begynte å kjenne varmen. Pulsen min stiger noe voldsomt. Det koker i hodet og jeg begynner nesten å hyperventilere. Jeg klarer rett og slett ikke å svette og derfor bruker kroppen min altfor mye energi på å prøve og kjøle seg ned. Sånn har jeg alltid vært. Er veldig dårlig “varmeløper”. Isabellah løp lett og elegant sakte, men sikkert litt i fra. Hadde uansett øyekontakt med henne hele veien. Jenta som ble nummer 2 var aldri langt foran hun heller. Hun mistet jeg litt mer og mer etter hver eneste drikkestasjon. Jeg tok drikke på alle, mens de andre løp forbi.

KraftprovetIsabellah

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Isabellah vinner Kraftprovet som hun vil! Elegant løper og veldig hyggelig. Hun inviterte meg til Kenya i vinter. Kanskje det blir trening med henne i vintermånedene?

Kroppen og beina var imidlertid veldig bra denne dagen. Beste opplevelsen så langt i årets sesong. Hadde det ikke vært for varmen ville jeg ha gitt de 2 andre jentene litt mere konkurranse. Allikevel er jeg strålende fornøyd med løpet. Mest fordi jeg klarer å jage bra hele veien. Det er “lett” å øke farten etter de mange motbakkene og jeg har god fart på de lettløpte partiene av løypa. Jeg gir meg heller ikke før jeg er i mål. Så absolutt framgang på alle områder. Godt å kjenne at den følelsen jeg har hatt på treningene i det siste gir avkastning i konkurranser.

Nå blir det en god treningsperiode framover. Noen dager hjemme nå til og begynne med, og så skal jeg ut på tur for å trene. Gleder meg! Neste konkurranse blir  10.-11.august. Er litt på utkikk etter konkurranser den helga. Er det noen som har et bra løp å anbefale, så gi en lyd.

23.august er planen å løpe 10 000 meter i Norgesmesterskapet i Tønsberg. Ny opplevelse og 25 tøffe runder!

31.august stiller jeg mest sannsynlig på NM halvmaraton under Knarvik arrangementene.

KraftprovetMarthe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Herlig å kjenne litt god flyt i ekte SK Vidar-tøy! Det har jeg ventet på.

Anbefaler alle å se etter litt løp i Sverige. De er utrolig flinke til å arrangere løp. Har flotte premier (pengepremier i Kraftprovet), bra atmosfære, hyggelige omgivelser og menneskene heier på alle, uansett hvor de er fra og nivå. Takk for meg! Jeg kommer veldig gjerne tilbake.

Nå nyter vi gode sommerdager hjemme. For et vær! Det er nesten for mye av det gode. Da jeg reiste hjem fra jobb i kveld kl 19 var det 28 grader i skyggen. Nesten glad jeg ikke skulle ut og trene da. Så nå sitter vi bare og slapper av ute.

Ronnie er jo i ekstrem treningsmodus om dagen. Birkebeinerrittet er det store målet. Han har plan for hver eneste dag og en ganske så punktlig treningshverdag. Formen er det jeg vil kalle bra. Han holder følge på løpeintervallene (i alle fall de litt kortere dragene) og ser ut til å være godt i rute. Jeg lar meg aldri slutte å imponere over hvordan han går fra å være dvask i kroppen med litt for mye å dra på i april til å bli meget godt trent i juni/juli. Har aldri sett han så gira som nå. Nesten glad det bare en drøy måned igjen til slaget mellom Rena og Lillehammer skal stå. Håper han får avkastning på det han legger ned. Imponerende er det uansett av en som ligger i dvale treningsmessig fra oktober til april hvert eneste år.

Ukategorisert

Noen ganger blir det forandringer!


Jeg sitter nå og koser meg ute i et strålende sommevær. Disse dagene skal benyttes til fulle med frokost, lunsj, middag og kvelds ute hver eneste dag. Det er dette som er det beste med norsk sommer og da kan syden være syden. Ingen plasser i denne verden slår sol, sommer, blide og positive nordmenn som har ferie i eget land. Jeg får aldri nok av det!

image

Bildet er tatt av Heming Leira i Kondis

I går skulle jeg egentlig ha løpt Strømstadmila. Hadde planlagt dagstur med min mor og far, men da det ble ekstra jobbing i disse ferietider fristet det ikke for min del med nesten 4 timer kjøring til start alene. For deretter å kjøre hjem igjen på kvelden. Litt synd, for jeg har kjent på formen at den har vært ganske OK. Kunne ha vært spennende å få prøvd seg i et sterkt startfelt. Håper det kan komme en dag senere. Fryktet litt at en slik dag ville tatt mer krefter enn det jeg hadde fått igjen av en slik lang dag, og kanskje litt feil oppladning med bilkjøring.

Jeg fant en god erstatning i Unionsmarathon. Der hadde de en flott 10 kilometer. Løypa var tøff – skikkelig tøff med mange harde motbakker, grus som underlag (gress og sti siste kilometer). Her fikk man testet kapasiteten og svettefunksjonen i kroppen. Med fasiten i hånd ser jeg tilbake på en flott dag. Kroppen virket bra, svettefunksjonen var dårlig, som vanlig. Jeg takler varme elendig. Tida ble helt OK. Positivt var det at det kun var en herreløper foran i mål og at jeg klarte å kapre ny løyperekord til SK Vidar. Det er vanskelig å sammenlikne med andre løyper, men følelsen underveis er den beste jeg har hatt hittil i år. Samtidig hadde jeg supert reisefølge i en kompis som perset på maraton. Reiseveien var også en god del kortere enn en tur til Strømstad. Stor forskjell på 2 timer en vei, kontra det dobbelte. Energien var iallfall på topp da mamma og pappa vartet opp med grillmat og en tur langs Mjøsa på kvelden.

Ronnie har reist på hytta for å trene og kose seg. Planen min er å reise dit tirsdag kveld etter jobb. Da blir jeg der til søndag. Det gleder jeg meg til. Fjellet i bra vær er helt supert.

Resten av sommeren går med til mer jobbing, noen gode konkurranser og fortsatt god trening. Noen av de andre i SK Vidar, deriblant Jack og co, reiser til St.Moritz i juli på høydesamling. Jeg så på muligheter for reise den 20.juli etter en konkurranse jeg skal delta på, men for å være ærlig har jeg ikke økonomi til å reise. Jeg må bare stikke fingeren i jorda og innse at sånn er det nå. Trene kan jeg gjøre hjemme! Bare å løpe raskere det og gjøre jobben. Resultatene kommer etterkvart. Målet i høst er iallfall klart.

Ønsker dere alle en riktig så fin ferie og husk det å gripe dagen. Vi lever bare en gang.

Ukategorisert

Nordmarka Halvmaraton!


I dag løp jeg Nordmarka Halvmaraton for 3.gang. Antallet deltakere har gått opp for hvert eneste år, noe dette løpet fortjener. Et idyllisk sted og en morsom, variert løype som setter deg virkelig på prøve. Her får du testet deg skikkelig i alt fra bratte sammenhengende motbakker, litt slakere enda lengre motbakker, gode flater, bratte nedoverbakker og tempovekslinger. Dette er en løype som skiller godt og har du en god dag, gode bein – løper du bra. Det motsatte skjer hvis overskuddet er litt labert og beina som bly. Da renner minuttene ofte fort på. Her må det jobbes hardt i 21 kilometer.

Været var en stor prøvelse i dag. Striregn, og da mener jeg striregn (åpen himmel), i 17 av 21 kilometer, lyn, torden og 9 varme (kalde) grader. Vind var det også, men regnet overdøvet følelsen av å løpe i motvind første halvdelen av løpet. Kaldt ble det, skikkelig kaldt. Jeg begynte faktisk å hyperventilere et sted mellom 8-9 kilometer. Følelsen i bein og armer ble gradvis borte, men jeg klarte å holde farten oppe sånn greit, selv om det var dårlig respons de siste kilometerne. Pulsen sank betraktelig da kroppstemperaturen ble lavere, men arbeidsmoralen steg desto mer.

Jeg hadde en god dag i dag. Beina og kroppen ville løpe fort. Det er en ubeskrivelig god følelse etter mye stang ut og mindre gode opplevelser i de tidligere konkurransene i år. Kanskje har jeg nå kommet meg opp et hakk formmessig og at det som venter blir bra? Nå gjelder det bare å være smart i treningsarbeidet, holde igjen når formen blir bedre på de rolige turene, men fortsatt kjempe på hver eneste hardøkt for at de skal gjennomføres ordentlig. Dagens resultat var over 2 minutter bedre enn det jeg presterte under perfekte forhold i 2011. Hadde vi sluppet både regn og bekker i veiene i dag, tror jeg det hadde vært noen minutter å hente der.

Arrangøren gjør en flott innsats! De er virkelig flinke i alt fra start, drikkestasjoner, speakertjeneste og premieutdeling. Tusen takk for meg og jeg lover å komme tilbake!

PS: Skulle egentlig tatt noen bilder i dag, men jeg var så kald etter målgang at jeg ikke klarte å knyte opp de nye ADIDAS skoene mine. Derfor ble det raskt skifte til litt tørre klær, frysing på premieutdelinga og setevarmer på høyeste nivå helt hjem til Gjøvik. Bilder får jeg ta en dag det er litt bedre vær. Jeg lever fortsatt i håp om at sommeren 2013 skal bli bra, både værmessig og resultatmessig! Oslomaratonmålsnøre

Ukategorisert