DNT og Runner's World på løpetur - Runner's World
Annonse

DNT og Runner's World på løpetur

Se filmen fra turen i Skarvheimen her!


I begynnelsen av september dro Runner's World og DNT Oslo og omegn på en firedagers løpetur i Skarvheimen. Her er de tre episodene fra forberedelsene og gjennomføringen!

DNT Run
Løpeturer er et nyt konsept av året fra DNT, som Runner's World har vært så heldige å få være med på. Liker du løping og vakker natur, er dette noe for deg. 

Riktig utstyr og bekledning
Turen ble gjennomført i samarbeid med proffe og erfarne utstyrsleverandører. Funksjonelt og pålitelig utstyr er viktig når man ferdes i fjellet. Den svenske skoprodusenten Icebug sørget for at vi hadde godt grep på de tekniske stiene, mens Arc'teryx sto for klær som ventilerer og gir deg full bevegelsesfrihet samtidig som vind og vær holdes ute. Med en lett og romslig sekk fra Camelbak på ryggen, fikk vi med oss alt vi trengte for fire dager ute på de T-merkede stiene. 

Fire dager i fantastisk natur
I Skarvheimen møtes Øst- og Vestland i et mektig favntak. Kontrastene er store, fra grønne, frodige lunger rundt Iungsdalshytta, herlige flyer mot en fantastisk utsikt til Hallingskarvet, til et mer kupert terreng mellom Geiterygghytta og Finse, og videre over Hardangerviddas vidder mot Krækkja.

Det ble en fantastisk fin løpetur. Vi overnattet på betjente hytter hvor vi fikk god oppvarting og nydelig middag. Vi løp med lett sekk på gode T-merkede stier hele veien, og ble ivaretatt av to dyktige og løpeglade turledere fra DNT.

Se alle episodene her!
I disse tre episodene følger vi Karine og Kristian i tillegg til resten av turfølget. Vi får et innblikk i forberedelsene fra infomøtet med DNT og selvfølelig turen gjennom Skarvheimen.

LØPETUR I SKARVHEIMEN E3 from Runner's World Norge on Vimeo.Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser