Smakebiter på utgave 8/2018 - Runner's World
Annonse

Smakebiter på utgave 8/2018

Her kan du få se noe av innholdet i Runner's World 8/2018.


Utgaven består av 84 sider med masse interessant lesestoff for løperen. Bli abonnent på Runner's World du også.


Vi har fått en ny fast spaltist i Runner's World! Askild Vatnbakk Larsen er aktiv løper med mastergrad i biomekanikk fra NIH. Han skal forklare oss hvorfor vi bør trene som vi bør. Bli bedre kjent med ham i denne utgaven:
Sigrid Jervell Våg har alltid vært aktiv, men mistet treningsiveren og la opp løpekarrieren som 19-åring. For noen år siden kom iveren tilbake for fullt, og i år har hun tatt hele 5 NM-gull. Les om hennes kloke og avslappede treningsfilosofi:

Ingen har noensinne løpt raskere på maraton enn Eliud Kipchoge. Han løper kanskje fort, men han tar seg god tid når han snakker. Les de velvalgte ordene til mannen med den ferske verdensrekorden:

Runner's World besøkte Russland i sommer. Les om vår opplevelse av St. Petersburg halvmaraton. Hva tror du vi fikk servert på afterrun?Vi har snakket med forskerne i CERG-prosjektet ved NTNU om hjertetrening. Visste du at 2 av 3 nordmenn per Helsedirektoratets definisjon er inaktive?
Det er lett å la seg rive med av imponerende løpestatuser, diverse løpeforum, nettbaserte treningssamfunn, perfekte løpebilder på Instagram, og så videre. Her er tipsene til hvordan du kjører ditt eget løp:


Vår nye spaltist, Askild Vatnbakk Larsen, tar for seg økonomiske muskler og sener i spalten Idrettsvitenskapelig hjørne. Visste du for eksempel at leggene har overraskende mye potensiale med tanke på et enda mer økonomisk steg?
Vi har tittet på moderne smerteforskning. Det er nemlig stor sammenheng mellom smertesignaler og hodet. Kort fortalt, det er ikke alltid du har vondt der du føler at du har vondt... Interessant!RW-coach Martin Lager skriver om målsettinger for neste års sesong. Du gjør faktisk lurt i å definere et konkret mål for deg selv. Ikke minst med tanke på motivasjonen gjennom vinteren. Fysioterapeut-spaltist John Henry Strupstad skriver om å ta de riktige valgene tidlig nok, og ikke etter at skaden har gjort sitt inntog. Hvilke signaler bør du se etter, og hvordan tar du fatt på forebyggingen?


Dette er bare noe av det du kan lese om i årets sjette utgave.
Abonnement på Runner's World kan bestilles
HER.Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser