Smakebiter på utgave 6 2017 - Runner's World
Annonse

Smakebiter på utgave 6 2017

Her kan du få se noe av innholdet i Runner's World 6/2017.


Utgaven består av 84 sider med masse interessant lesestoff for løperen. Bli abonnent på Runner's World du også.


Anniken Johansen har gått fra håndball til mellomdistanse og oppdaget at løping ikke er så ensomt og individuelt som man skulle tro: 




I denne utgaven vier vi flere sider til en oversiktlig kostholdsguide for løperen. Hvilke vitaminer og mineraler er essensielle når man trener, og hvilke råvarer gir deg nok overskudd?



Som en del av kostholdstemaet i denne utgaven, har vi intervjuet spreke Ida Bergsløkken. Hun la ingeniørjobben på hylla til fordel for en hverdag fylt av ernæringsartikler, oppskrifter og løping!




Ekspertpanelet i Runner's World svarer på lesernes spørsmål:





RW-coach Finn Kollstad forteller deg hvordan du forbereder deg for å prestere optialt i høstens store løp:



Blogger, ultraløper og RW-frilanser Elisabeth Borgersen har møtt fjellgeita Emelie Forsberg. Bosatt i Romsdalen sammen med Kilian Jornet, dyrker Emelie grønsaker og løper i fjellheimen.




Abonnement på Runner's World kan bestilles HER.



Kommentere




FlerAvstemning

Tror du at det er mulig for mennesket å løpe maraton på under to timer?

 
 
 

Vis resultat

I bloggen

Lidingöloppet 2019Mer

Hei. Nå har det gått noen uker siden sist jeg skrev. Da var det slutten av august og jeg hadde ... [Läs mer]

Bulken og BettanMer

Nå vet ikke gutta helt hvor langt de har kommet i treningen sin. Sjekk ut episoden for uke ... [Läs mer]

Elisabeth BorgersenMer


På plass på Madeira og klar til å legge inn en siste innsats i treningen før årets første store ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser