Smakebiter på utgave 6 2017 - Runner's World
Annonse

Smakebiter på utgave 6 2017

Her kan du få se noe av innholdet i Runner's World 6/2017.


Utgaven består av 84 sider med masse interessant lesestoff for løperen. Bli abonnent på Runner's World du også.


Anniken Johansen har gått fra håndball til mellomdistanse og oppdaget at løping ikke er så ensomt og individuelt som man skulle tro: 




I denne utgaven vier vi flere sider til en oversiktlig kostholdsguide for løperen. Hvilke vitaminer og mineraler er essensielle når man trener, og hvilke råvarer gir deg nok overskudd?



Som en del av kostholdstemaet i denne utgaven, har vi intervjuet spreke Ida Bergsløkken. Hun la ingeniørjobben på hylla til fordel for en hverdag fylt av ernæringsartikler, oppskrifter og løping!




Ekspertpanelet i Runner's World svarer på lesernes spørsmål:





RW-coach Finn Kollstad forteller deg hvordan du forbereder deg for å prestere optialt i høstens store løp:



Blogger, ultraløper og RW-frilanser Elisabeth Borgersen har møtt fjellgeita Emelie Forsberg. Bosatt i Romsdalen sammen med Kilian Jornet, dyrker Emelie grønsaker og løper i fjellheimen.




Abonnement på Runner's World kan bestilles HER.



Kommentere




FlerAvstemning

Hvilken form for fartstrening liker du best?

 
 
 
 

Vis resultat

I bloggen

Marthe K.M. LienMer


Hei!! Nå er det en stund siden jeg har skrevet her på bloggen. Det har skjedd vanvittig mye det ... [Läs mer]

Angelika SverdrupMer


Før jeg begynte å løpe i 2014 trodde jeg ikke at jeg eide snev av konkurranseinstinkt. Jeg syntes ... [Läs mer]

Marthe K MyhreMer


Hodet har veldig mye å si i forhold til hvordan vi har det, og hva vi gjør i hverdagen. Hvordan vi ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser