Smakebiter på utgave 1/2019 - Runner's World
Annonse

Smakebiter på utgave 1/2019

Her kan du få se noe av innholdet i Runner's World 1/2019.


Utgaven består av 84 sider med masse interessant lesestoff for løperen. Bli abonnent på Runner's World du også.


Løpesamfunnet Breaking Marathon Limits (tidligere kjent som Breaking2:30) skriver fast i Runner's World i 2019. Her kan du følge BMLs kjernemedlemmer på veien mot maratonmålene: 
Karolilne Bjerkeli Grøvdal er still going strong, og kanskje sterkere enn noen gang før. Hun har nettopp satt ny norsk rekord på 3000 meter innendørs, og ser nå fram mot innendørs-EM og VM senere i år. Les om motivasjonen, treningen og målene hennes:

Rett før jul var RUnner's World i løpelandet Etiopia. Der fikk vi delta i Afrikas største gateløp og møte verdensrekordholder på 5000 og 10 000 meter, Kenenisa Bekele:

Passe langt, passe langt unna. Vi har listet opp 14 flotte halvmaratonløp i Europa:Bli bedre kjent med Runner's Worlds nye kostholdsekspert Silje Fjørtoft! Hun er en av Norges beste løpere og utdannet klinisk ernæringsfysiolog med en bachelor i fysiologi i tillegg:


Planlegg løpsåret! Vi har samlet en haug med løp i Norge for hele året:
Runner's World har løpt vakre French Riviera Marathon som går fra Nice til Cannes. Anbefales!RW-coach Martin Lager skriver om hvordan du kan komme i form til sesongens første løp – som ofte er en 10-kilometer for mange av oss:
I idrettsvitenskapelig hjørne skriver Askild Vatnbakk Larsen om pronasjon. Et velkjent begrep for mange, men også ofte feilaktig assosiert med noe skadelig. Her får du et dypdykk i fenomenet pronasjon og et oppgjør med eventuelle myter.


Silje Fjørtofts første spalte som RWs kostholdsekspert. Lær om kosttilskudd og prestasjon – henger disse to sammen, og er man avhengig av det ene for å oppnå det andre?Løper og matnerd Ida Bergsløkken leverer digge og næringsrike oppskrifter til Runner's World gjennom hele 2019: Dette er bare noe av det du kan lese om i årets sjette utgave.
Abonnement på Runner's World kan bestilles
HER.Kommentere
FlerAvstemning

Tror du at det er mulig for mennesket å løpe maraton på under to timer?

 
 
 

Vis resultat

I bloggen

Elisabeth BorgersenMer


På plass på Madeira og klar til å legge inn en siste innsats i treningen før årets første store ... [Läs mer]

Abelone LyngMer


Vinteren har meldt sin ankomst med minus grader, snø og is. Dagene blir stadig kortere og hodelykta ... [Läs mer]

Mari WeiderMer


Det er veldig rart med det, den følelsen man har når man plutselig innser at et av årets to store ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser