Wenche Wikstrøm - Oslo Maraton, jeg er klar!! - Runner's World
Annonse

Wenche Wikstrøm

Oslo Maraton, jeg er klar!!

Det har nå gått veldig lang tid siden forrige blogginnlegg og mye har skjedd siden det.
En uke etter siste innlegg ble jeg tuppet litt bak ut på en løpetur. Jeg hadde da ikke løpt lengre enn 5 km siden Praha Maraton i begynnelsen av Mai. Jeg ble forespeilet en tur på 10 km men sa at det var jeg litt usikker på om jeg orket. Når turen var over sto klokken på 20 km. Jeg var sliten men langt i fra død og jeg fikk en skikkelig løpeopptur :-)

Etter dette kom treningsgnisten mer og mer tilbake. Jeg prøvde meg på flere turer på egenhånd i finværet og det ble mer og mer lystbetont. Det er jo en utrolig mestringsfølelse i trening og kommer lysten og gleden tilbake her så smitter det over på selve livet også. Jeg var veldig bevisst på at jeg fortsatt måtte ta vare på energien og hvile slik at jeg ikke kom på underskudd igjen. Men jeg var sykemeldt og kunne da ha denne balansen. 

Sommerværet 2018 leverte virkelig og det var jo en nytelse å oppholde seg mye utendørs. Ferien i år skulle tilbringes i villavagnen på Øland. Da begynte virkelig treningsgleden å blomstre for fult. Det ble styrketrening, intervaller på mølle og både lange og korte løpeturer ute i den vakre naturen. Jeg fikk også til to ganske så lange sykkelturer og jeg kjente at utholdenheten fortsatt satt i kroppen. Det var da jeg bestemte meg for at jo jammen skal jeg stille til start 15. September med OsloTrippelen-startnummeret på magen. Det får bare bære eller briste. Jeg blir kanskje ikke så klar som jeg hadde tenkt å bli når jeg meldte meg på men det verste som kan skje er at jeg ikke klarer å fullføre og det er jo ingen krise. 

Øland byr på kilometervis med løpevennlige veier. 

Å sykle på Øland er magisk og det ble mange mil på setet. 

Etter å ha vendt hjem fra Øland begynte jeg også å jobbe 25% Det var godt å være tilbake til kollegaer og få inn litt normal rutine igjen på den fronten også. Selv om 25% ikke er mange timer i uka og jeg fortsatt føler meg litt rusten så er jeg i gang og det gir litt ekstra boost på selvtilitten og mestringsfølelsen øker. Hjertebank er det heldigvis sjeldenere og sjeldnere jeg har. Det er kun noen netter som fortsatt ikke er så lette men alt går fremover. Litt mørke tanker innimellom er det også fortsatt men jeg kjenner at alt er på rett vei. 

Jeg har i skrivende stund lagt august bak meg også og jeg har hatt en måned med mange gode løpeøkter. Alt fra harde og lange intervalløkter til langturer på både asfalt, grus og sti.
Forrige uke ble jeg invitert med av to instavenner til å være med på å løpe igjennom Oslo Maraton løypa. Vi hadde en utrolig hyggelig tur og jeg fikk to nye fine løpevenner :-) Gleder meg til å stå sammen med dem på OsloTrippel-startstreken.

Den 2. september står jeg på startstreken under Drammen halvmaraton. Jeg har nok litt for harde økter i beina fra uken som har vært så jeg har ingen ambisjoner om noe god tid men tar det som en god gjennomkjøring før 15. september samt at det skal bli stor stas å ha startnummer på brystet igjen. 

Det er jo OsloTrippelen under Oslo Maraton i år som er mitt store mål. Jeg skulle ønske at jeg hadde vært litt mer forberedt men jeg er klar i hodet! Jeg er motivert og jeg kjenner at viljestyrken og den litt fandenivoldske innstillingen er på god vei tilbake. Om beina og kroppen har dagen den 15. september så skal jeg jammen sørge for at hodet er det også. 

Oslo Maraton - Jeg er klar!!!  


2018-09-01 22:37, visad 2185 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerWenche Wikstrøm

Jeg er en ivrig mosjonist på 43 år som er veldig glad i å bruke fritiden i løpeskoene og gjerne også i konkurranser. Jeg begynte med trening og løping for 4 år siden og vil med denne bloggen fortelle litt om hvordan hverdagen er med hårete løpe mål og en travel hverdag for en middelaldrende dame. Jeg har en spennende jobb i en mannsdominert bransje som krever sitt av både hode og tid. Løping er en fantastisk terapi i hverdagen, underveis på en løpetur har jeg løst mange utfordringer og ristet av meg mange bekymringer. Håper det blir spennende å følge meg i min hverdag i opp og nedturer mot mine store og små mål. Følg meg også gjerne på Instagram wenche_runforfun

RSS-flöde

ArkivMest lest

EtiketterI bloggen

Bjørg Astrid JohannesenMer

Ecotrail 2019 er over og 50 kilometer er gjennomført. Jeg sitter igjen med så mange fine ... [Läs mer]

Anna Tien Nguyen-SkaretMer


Det handler om tid, det handler om overskudd, det handler om prioriteringer og det handler om mål ... [Läs mer]

Elisabeth BorgersenMer


På plass på Madeira og klar til å legge inn en siste innsats i treningen før årets første store ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser