Torunn Brandvold - Aktiv ferie - Runner's World
Annonse

Torunn Brandvold

Aktiv ferie

Da er tre ukers sommerferie ferdig og hverdagen kom brått tilbake med jobb og flytting. Vi har kjøpt hus som vi tar over 1.august så nå er fokuset på å få pakket og ryddet ut. Kjenner at jeg sliter litt med å få prioritert trening i denne hektiske tiden. Vi har fokus på å komme oss til fjells i helgene for å få ladet opp å komme seg unna kaoset. Trening i flyttekaos er virkelig ikke enkelt..... Gleder meg så til å komme i orden å komme i gang med å lage treningsrom. Mølle er noe av det første som skal investeres i.

Har vært en særdeles aktiv sommer og ferie. Startet med Østfold Triathlon, olympisk distanse i juni. 1500 meter svømming, 40 km sykling og 10 km løping. En utrulig opplevelse :) Sleit en del med løpingen, men satte meg etterhvert delmål ved å løpe to lyktestolper og gå en. På den måten kom jeg meg greit igjennom!! Neste år er Ironman 70,3 målet.

Ferien startet med en kjempe fin tur til Nord-Norge for å besøke en god studievennine. Her ble det en særdeles aktiv uke med toppturer i Lofoten og Narvik området, klatring opp Hamarøyskaftet og mye gåing. Jeg trener i all hovedsak alene, men det var veldig koselig å få litt venninetid i aktivitet. Det er virkelig undervurdert! I Nord fikk jeg kjørt lår og leggmuskulatur. Motbakker er noe de er gode på. En veldig bra oppladning til Sveits og Eiger Ultra 16 km. Det var en KJEMPE opplevelse sammen med min mor. Hadde håpt å slå fjordårets tid, noe jeg desverre glapp med 5 min. Men det var helt i orden. Var en fantastisk tur også i år. I Sveits har jeg også fått kjent godt på motbakkene. Fikk mange fine turer i et nydelig terreng. Avsluttet ferien med fjelltur i nærområdet. Her ble det avslapning og topptur i skjønn forening. Akuratt slik en perfekt ferie er for meg!!

Kjenner at denne aktive sommeren har gidd et VELDIG godt grunnalg for Trysilrypa :) Begynner sikkelig å glede meg, samtidig som jeg er ganske spent. Mitt store mål er å klare å løpe hele løypa sammenhengende.


2017-07-25 23:33, visad 2559 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerTorunn Brandvold

Denne bloggen promoterer Trysilrypa Terrengløp. En dag uten aktivitet er en dag uten mening! Aktivitetsglad Gudbrandsdøl født i 1984 bosatt på Lillehammer. Elsker å være ute i naturen både sommer som vinter. Løping, fjellturer, ski/rulleski, svømming og styrketrening er aktiviteter jeg bedriver tiden min med. Har vært aktiv hele livet i hovedsak med fotball. Ble bitt av utholdenhetsbasillen etter 10 km på Oslo Maraton 2012. Har de siste årene fått mer og mer glede av løp i terreng! Har en medfødt hjertefeil, astma og allergi. Har som fokus å gjennomføre på tross av mine begrensninger. Rosa er min farge og elsker treningstøy med farge, det gir en ekstra energiboost. Er opptatt av å motivere andre til aktivitetsglede gjennom instagramprofilen min: Brandvold84 hvor jeg jevnlig legger ut oppdateringer av min aktive hverdag. Gleder meg til å la dere få innblikk i min treningshverdag mot Trysilrypa 2017!

RSS-flöde

ArkivMest lest

I bloggen

Wenche WikstrømMer

Det har gått seks uker siden Praha Maraton og det har vært seks veldig annerledes uker i mitt liv. ... [Läs mer]

Siri Therese Flamme-LarsenMer

Jeg hører mye på lydbøker til og fra jobb, og gjerne hjemme mens jeg rydder. Og jeg tenkte det ... [Läs mer]

Maria SørbøMer

Utvalget av fine, morsomme og utfordrende løp har blitt som en godterihylle på butikken. Man har ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser