Thomas Stordalen - Min helvetesuke - 7 dager med riktig fokus - Runner's World
Annonse

Thomas Stordalen

Min helvetesuke - 7 dager med riktig fokus

Erik Bertrand Larssen`s bok «Helvetesuka» hadde jeg lest et par ganger før den skulle bli en realitet. Flere uker med planlegging og forberedelser var blitt gjort og jeg gledet meg veldig. Sammen med 7 andre fra jobben var vi klare til start mandag 3 november 0500! Uken skulle vise seg å bli veldig tøff men også utrolig morsom og givende. Jeg hadde definert klare mål for uken, både når det gjaldt jobb, hjemme og med trening og kosthold. Resultatet ble 168 km med løping, 2 styrkeøkter, jeg gikk ned 3,2 kg og hadde et ekstremt fokus på jobb. Privat gjorde jeg også store fremskritt både i forhold til venner og min samboer. Her kan dere lese min historie om helvetesuka, oppturer, nedturer og godfølelse. Mestringsfølelsen nå som søndagen er kommet kan ikke beskrives! En ting er helt sikkert, mental trening fungerer og verktøyene som finnes i begge bøkene til Bertrand Larssen er meget bra. Ikke er det så komplisert og farlig heller. Det handler jo trossalt bare om å bli en bedre utgave av seg selv, leve det livet du selv ønsker og kjenne på utvikling og gode følelser i det livet du har. Uansett hva du driver med og hvor du kommer fra kan du få et fantastisk liv! På disse 7 dagene har jeg kommet enda nærmere målene mine og drømmene mine. Så takk, Bertrand for at du har gitt så mye av deg selv i bøkene og den glimrende appen «Helvetesuka».

Mandag – Vaner

Jeg våknet av meg selv 0428 denne morgenen. Alarmen var stilt inn på 0432 mens Helvetesuka-appen var stilt inn på 0430. Jeg var nemlig ikke helt sikker på hva som ventet meg av alarmklokke i denne appen, og om jeg ville høre den. Derfor forsikret jeg meg og satt på klokkealarmen på telefonen også. Det var faktisk en veldig behagelig alarm og den gleder jeg meg til hele uken. Veldig motiverende å høre stemmen til Bertrand i disse minipodcastene også.

Morgenøkt på 90 minutter, 14,2 km. En flott start på dagen, fin temperatur ute og det gikk unna i 6:23 fart. En svært bra økt som ikke kostet meg mye krefter. Bena var lette, hodet fokusert og jeg klarte å holde et bra steg hele veien. Fokuserte på å lande fremover på foten og det klarte jeg bra. Valgte på denne morgenturen mine Asics Gel Kayano 20.

Ankom kontoret i Drammen ca. 0815 og satt meg umiddelbart inn på et møterom. Ofte bærer det første kvarteret på jobb preg av sosial prat med de andre i det åpne landskapet men hadde på forhånd bestemt meg at det ikke skulle bli så mye av det i dag. Begynte med en gang på mine planer for dagen og fikk unna masse frem til 1000. Det at alle de sosiale mediene også var tatt bort fra telefonen gjør at jeg slipper se ned på den og sjekke om det er noen nye tweets, snapchats, facebook oppdateringer eller nye likes og følgere på min instagram konto. Jeg sier ikke at det ikke er lov til å sjekke dette noen ganger i løpet av en arbeidsdag men man trenger ikke å gjøre det hele tiden. Etter denne dagen i dag vil jeg være veldig bevisst på dette etter helvetesuken og skal gjøre det til en vane og heller sjekke slikt i lunsjpausen og når arbeidsdagen er over. Kjenner at jeg blir roligere inni meg og mere fokusert på den jobben jeg skal gjøre når disse sosiale mediene ikke er så lett tilgjengelig i arbeidstiden. Jeg syns også det er fint at alle private henvendelser nå skal gjøres etter arbeidstid. Selvsagt litt uvant de første timene da man er vant til et par snapchats fra samboeren på vei til jobb og utover dagen. Men dette er bare en dum og unødvendig uvane som jeg ikke skal ta så mye i bruk igjen etter helvetesuka. Jeg kommer heller ikke til å ha oppdateringer fra twitter, FB og instagram på i arbeidstiden. Slikt kan sjekkes når dagene er over. Sosiale medier er viktig for meg, men ikke for enhver pris.

Sunn mat er også en viktig ting denne uken og i dag ble det 3 knekkebrød til frokost og 1 banan. 0900 spiste jeg min første matpakke som besto av kylling, ris og grønnsaker, samt avocado. Litt druer, gulrøtter og et eple til «dessert». 1215 spiste jeg akkurat det samme men da droppet jeg eple. 1500 var det nok en gang tid for mat og enda en porsjon med kylling, ris, grønnsaker og avocado. Tok toget hjem fra Drammen 1535 og var hjemme litt før 1700. Var 30 min forsinkelser på 23 bussen til Smestad fra Lysaker. Gav min samboer en god klem når jeg kom inn døren og skiftet til treningstøy.

Ettermiddagsøkt på 15 km i 4:57 fart. En helt rå progressiv økt med høyt tempo etter hvert. De siste 3 kilometerne gikk unna i 4:29, 4:17 og 4:20 fart. Var utrolig fokusert under denne økten og jobbet veldig med teknikken og steget underveis. Angrep bakkene som om de var mine venner og ikke fiender og hadde god flyt hele veien. Løp med mine Adidas Adizero Tempo sko og følte til tider at jeg fløy avgårde langs veien.

Så var det tid for 30 minutter sammen med samboeren. Vi spiste sunn taco sammen og pratet om dagen som hadde vært. Jeg rørte henne skikkelig da jeg sto og dusjet, og fortalte henne hvor viktig hun var for meg og hvor utrolig høyt jeg elsket henne. Da begynte hun å gråte og det var veldig rørende og søtt. Det er veldig viktig å være oppmerksom ovenfor de menneskene som betyr mye for deg her i livet og som støtter deg på veien mot dine mål og drømmer.


Denne flotte gjengen var med på helvetesuka fra Sykehuspartner.

2030 hadde vi fellesmøte på Lync og det ble en kjempebra møte med oss som var der. Vi snakket om dagen som hadde vært, reflekterte over fokusområdet vaner, og hver og en fikk snakke litt om hvordan dagen hadde gått. Så snakket vi litt om morgendagens tema som er modus og fokus. Jeg ble veldig inspirert av bidragene til alle sammen og det gir meg styrke til den videre fortsettelsen. Dag 1 har vært helt optimal for min del og jeg gleder meg skikkelig til de neste dagene. Det skal bli utrolig deilig å legge seg 2200 kjenner jeg og er sikker på at jeg sovner ganske fort i dag.

Tirsdag – Modus og fokus

For andre dag på rad så våkner jeg før klokken ringer og 0423 spratt jeg opp av sengen. «Lack of direction, not lack of time, is the problem. We all have twenty-four hour days» Zig Ziglae.

Jeg var litt sigen i kroppen og øynene men morgenpodcasten fra Erik var herlig. Der skulle jeg stå oppreist, henda på hoftene, frem med brystkassen, lukke øyne og kjenne etter. Så var det på med treningstøyet

Morgenøkt på 90 minutter, 12 km. En meget rolig og behagelig morgentur for å vekke både kropp og sanser. Kjente den siste økten litt i beina men så fort jeg ble varm gikk det bra. Slike rolige turer i sone 1 er veldig behagelig og man får en følelse av at man ikke har slitt seg ut etter økten. Det forteller også at jeg har kommet langt i treningsarbeidet mitt mot å bli en ultraløper.

Frokosten smakte utrolig godt i dag og jeg spiste cottage cheese med vaniljeyogurt uten fett. Og masse bringebær i. Sendte så en inspirerende mail til alle de andre som er med på helvetesuka.

Ankom kontoret litt før 0800 i dag. Skulle ha teammøte med medarbeiderne mine i Drammen kl. 0830 og da liker jeg alltid komme i god tid så jeg får rigget meg til på møterommet. Med hånda på hjertet, konklusjonen etter møtet er at det er det aller beste teammøte jeg har holdt. Jeg var veldig godt forberedt og hadde laget meg en klar og tydelig agenda i forkant, med utfyllende punkter. Var fremover lent, offensiv og svært tydelig når jeg pratet. Fikk medarbeidernes oppmerksomhet og vi hadde gode diskusjoner underveis om utfordringer som dukket opp. Jeg er en god lytter og klarer alltid sette meg inn i deres hverdag. Med mange års erfaring selv innen teknisk support vet jeg godt om de daglige utfordringene som de støter på. Etter møtet følte jeg meg skikkelig rå, utstrålte selvtillit og pondus. Satt av en kvalitetspause fra 1000 til 1015 hvor jeg gikk vekk fra plassen min og spiste en porsjon med kylling, ris, grønnsaker og avocado. Bladde litt i DN og slo av en prat med en kollega som var litt nysgjerrig på denne helvetesuken. En av mine medarbeidere var der også og vi fikk en liten sak ut av verden med en gang som hadde med kjøring og levering av noe utstyr å gjøre.

1030 hadde jeg satt av en halvtime til å forberede oppfølgingssamtale med min leder som er i morgen. Har en god mal på dette så jeg la inn de punktene jeg ønsket å ta opp og var ferdig på 10 minutter. Da hadde jeg tid frem til neste oppgave som begynte 1100. Fikk unna et par mailer og har nå ingen mailer som trenger oppfølging, ei heller store saker som har dukket opp denne uken. Oppsummeringen av teammøte og arbeid med mine punkter er planlagt å gjøres i morgen.


Disse 7 dagene har virkelig satt igang mange tankeprosesser.

Tegnet på tavlen i møterommet, satt opp klare og tydelige mål for TS SØR og teamet mitt for 2015. Mine mål som leder og målene jeg har satt meg selv for teamet som jeg ønsker å gjennomføre. Det var så befriende og deilig å få dette opp på tavlen. Nå har jeg helt klare og solide mål jeg skal jobbe for fremover og det kommer til å bety mye i arbeidshverdagen min. Jeg gleder meg til å vise dette frem for mine medarbeidere slik at de kan ta del i planene og komme med sine innspill. Her er det ingen tid å miste og bare ved å tenke på de målene så kjenner jeg godfølelsen i kroppen min. Satt også av tid til å godkjenne fakturaer en halvtime og fikk de unna i en fei. Det var et par fakturaer som ikke skulle til oss så da tok jeg umiddelbart grep og fant ut av hvor de faktisk skulle sendes. Utrolig god følelse å få sånne små saker unna raskt. Videre jobbet jeg intenst med foredraget jeg skal holde for Bertrand AS. Hadde laget meg en konkret plan og jobbet supereffektivt i 30 minutter.

På bare 5 minutter klarte jeg også å definere mine mål/drømmer for 2014/2015 «Karriereutvikling». Virkelig deilig å være så tilstede i seg selv som det jeg føler at jeg er i dag. Alt er klart, jeg er fokusert og veldig offensiv.

Etter vanlig arbeidstid i dag var det jobb sammen med en kollega som heter Rehman og vi hadde workshop sammen. 19 november skal vi holde foredrag for Bertrand AS og vi er nå i sluttfasen av planleggingen og gjennomføringen. Det passer i grunn veldig bra at jeg gjennomfører helvetesuken før dette foredraget for da er det enda et moment jeg kan ta med så det blir moro!

Etter jobb var det rett ut og hente en pakke jeg hadde fått med treningstøy. Leste litt i boken til Bertrand før det var fellesmøte på Lync. Som i går syns jeg dette var veldig nyttig og hver og en fikk gjøre seg opp noen tanker om hvordan dagen hadde vært og hvordan morgendagen ser ut. Alle er engasjerte, blir inspirert og er veldig bevisst på seg selv disse dagene. Jeg blir inspirert og motivert selv når jeg hører på hvordan dagene til de andre har forløpt.

Nå skal kvelden avsluttes med at jeg skal stelle i stand en romantisk middag til min samboer. Det blir en perfekt avslutning på en flott dag!

Onsdag – Time management

Våknet av meg selv 0400 og kom meg opp av sengen 10 minutter senere. Hadde avtale med en fotograf i fra VG nett som skulle møte meg innover mot Sørkedalen kl. 0645.

Morgenøkt på 120 minutter og fikk tilbakelagt 19 km. Flott følelse med mine Newton Distance III sko og føler at teknikken med de sitter bedre og bedre for hver økt. Er foreløpig i prøvefasen for å se om dette er noe permanent for meg, men det ser veldig bra ut så langt. Det er så deilig å ha kommet såpass langt i treningsarbeidet at en økt som dette ikke sliter meg ut, hverken fysisk eller mentalt. Rolige langturer er virkelig godt for kroppen og jeg ser skikkelig fremover mot 2015.

Etter fotoshooten var det frokost sammen med Karoline før jeg kom meg på kontoret. Misset den siste bussen fra Smestad til Hoff så jeg måtte ta t-banen til Majorstuen og 20 bussen derfra ned til Skøyen. Var på kontoret 0930 men stresset ikke. Hadde gjort unna både litt arbeid og planlegging av dagen kvelden i forveien så jeg hadde god oversikt i min kalender. Den ene tingen jeg skulle gjøre mellom 09 og 0930 fikk jeg unna i går kveld så det var digg.

Dagen bar ellers preg av at jeg hele følte meg på etterskudd og at det var mye uorganisert i hodet mitt. Når jeg så oppsummerte dagen etter jobb hadde jeg tom mailboks, ingen utestående oppgaver og en to-do liste på over 40 punkter. Jeg tror nok kombinasjonen av mindre søvn og tøff trening slo litt ut i dag. Hadde også møte med min leder og det var et veldig bra møte hvor jeg var skikkelig tydelig, godt forberedt og offensiv.

Ettermiddagsøkt på Elixia. Den opprinnelige planen var 21 km på mølle i 4:15 fart men slik gikk det ikke. Holdt denne farten i 3 km og merket at hodet ikke var med meg. Å stirre i en vegg på den måten var ikke helt gunstig akkurat i dag. Denne økten skal jeg prøve igjen en annen gang, men da på en litt mere strategisk plassert mølle og med musikk på ørene. Samt at jeg skal være frisk og uthvilt i kroppen og ikke ha tunge bein!

Da jeg kom hjem lagde jeg meg fire matpakker til morgendagen så følte meg veldig effektiv. Et godt møte med flere av de andre deltagerne gjorde også at jeg kviknet til. Nå er klokken snart 2030 og alt jeg tenker på er å sove så det gjelder å holde fokus i halvannen time til før hodet legges ned på puta.

Torsdag – Ut av komfortsonen

Våknet av meg selv 0420 og kjente selvsagt på trøttheten men etter å ha hørt på stemmen til Bertrand gjennom appen så våknet jeg skikkelig til.

Morgenøkt på 23 km innover til Sørkedalen. Rett og slett en episk tur som virkelig gjorde godt for kroppen. Hadde en jevn og rolig fart og syns tiden gikk fort på denne turen. Valgte å høre på en litt annen musikkstil enn det jeg vanligvis gjør og det var ekstra motiverende. Blir mer og mer glad i mine Newton sko og tenkte ikke over dette med forfot på denne økten og syns det gikk av seg selv. Følte meg sterk og fokusert økta gjennom og fikk en skikkelig runners high etterpå.

Hadde lagt en klar plan for starten på denne dagen og fra 0800 til 0900 jobbet jeg meget målbevisst med to-do listen min som jeg hadde jobbet med siden onsdagen. Over 40 punkter var kommet ned og jeg brukte denne første timen på å få satt alt inn i kalenderen. 95% av det handlet om jobb og det var en befrielse når jeg var ferdig å kunne kaste papirutgaven. 1000 var det klart for dagens første møte, SIVHF driftsmøte og det var ingenting for meg på agendaen. Jeg hadde en avslappet holdning til møtet og lyttet nysgjerrig på de andre. Jeg visste at jeg hadde et nytt møte 1200 som kom til å kreve en del av meg.


Veldig stolt og ikke minst glad for løpejakkene vi fikk.

Det neste møtet var med en annen teamleder og en avdelingsleder og det handlet om verdier i Sykehuspartner. Jeg var skikkelig offensiv og frempå. Engasjerte meg i temaene og fikk frem synspunktene mine som jeg syns de to andre tok til seg. Jeg hadde forberedt meg i forkant og tenkt igjennom noen av tingene jeg skulle si. Planlegging og forberedelser til møter man skal være aktiv i er veldig viktig. Dette har kommet ordentlig frem for meg denne uken.

Fikk også en svært hyggelig mail fra Runners World redaktør Eivind Bye på ettermiddagen. De skal ha et seminar for bransjen den 27 november og han spurte om jeg ville komme å holde et foredrag om min egen løpehistorie, samt hvordan utstyr, sko og gadgets har påvirket løpereisen min. Dette sa jeg selvsagt ja til og gleder meg skikkelig!

Ellers gikk dagen veldig bra og jeg fikk lukket flere ting jeg hadde på to-do listen min og denne listen kommer til å bli mindre og mindre den neste uken. Jeg tok et lite avbrekk fra jobb fra 1530 til 1700. Det ble en lett treningsøkt på Elixia før jeg brukte god tid på kuldekulp og badstue etter treningen. Dette for å vekke kroppen litt samtidig gi den ro. Følelsen av iskaldt vann er som et sjokk for kroppen og det er utrolig deilig å sette seg i badstue etterpå. Fikk overskudd og energi igjen så jeg skulle bli klar for videre jobbing utover kvelden. Har jobbet en del med min kollega Bjørn Halvor i kveld og vi har gått igjennom en del viktige punkter som jeg føler vi bør ha fokus på. Svært nyttig når vi gikk igjennom SLA bruddene for seksjonen vår.

Mat med gjengen her ble det også og vi spiste faktisk salat alle sammen!

Nå er kl. 2230 og jeg begynner å bli blank i øynene så det gjelder å holde fokus, være sterk å holde aktivitetsnivået oppe. Jeg hadde helt konkrete oppgaver for denne natten og jobbet masse sammen med Bjørn Halvor. Vi har jobbet like lenge som ledere i SP og brukte mye tid på å snakke om hvordan vi syns lederjobben har vært så langt, hva som er bra og hva som er forbedringspunkter i våre respektive lederstiler. Vi diskuterte også driften og en del andre ting. Så dette ble et veldig produktivt møte!

Klokken 0345 var det tid for en ny løpetur og denne gangen ble Anders med, økonomisjefen.

Fredag – Hvile og restitusjon

Morgenøkt på 23 km fra Skøyen og ut til Fornebu og tilbake via Bygdøy. Hadde det fryktelig tungt de første 17 km. Beina og kroppen var veldig bra men hodet var skikkelig tungt. Måtte jobbe utrolig hardt med meg selv mentalt men som Bertrand sa i podcasten sin dagen i forveien, det er i dag du skal se hva som virkelig bor i deg. De siste 6 km gikk som en drøm og plutselig så løsnet det i hodet også og jeg kjørte ganske hardt mot slutten. Deilig!

Etter løpeturen var det tid for en lang dusj og på med litt pent tøy igjen. Organiserte meg selv og baggen/pc vesken min så alt så bra ut på plassen min og spiste en lett frokost bestående av yoghurt og rislunsj. Skal fylle godt på i lagrene utover dagen men følte for å begynne litt pent denne morgenen av en eller annen merkelig grunn. Var utrolig trøtt på frokostmøtet denne dagen og innrømmer glatt at jeg sleit med å holde øynene oppe men det gikk på et vis. Fikk energien min tilbake ikke lenge etterpå og gjorde unna flere oppgaver. Det er også min bursdag i dag så det kommer mange hilsener og fine ord denne formiddagen, så det gir en fin motivasjon til meg.

Etter en baguett til lunsj handler det meste om å holde seg våken og være fokusert på de arbeidsoppgavene som gjenstår. 33 timer nå uten søvn merkes veldig godt og jeg er godt forbi min egen komfortsone akkurat nå.


Fikk akkurat det jeg ønsket meg på bursdagen min.

Utover dagen så har jeg følt meg i en merkelig tilstand av bevisst ubevissthet. Har følt at jeg har vært skikkelig tilstede men også at jeg har vært på en helt annen planet. Fikk en liten opptur etter jobb da jeg traff Karoline og vi handlet sammen og dro hjem. Jeg fikk gaver, god middag og kake. Etter det så gikk jeg nok en gang inn i en rar tilstand og måtte virkelig kjempe med meg selv for å ikke sovne. Sitter rett opp og ned på kjøkkenbordet med musikken, boken og dagboken. Ser frem til søvn nå og 7 timer i drømmeland før jeg skal angripe dag 6 i helvetesuka som handler om indre dialog. Er veldig motivert for de to siste dagene og skal gjøre mitt aller beste for å gjennomføre de skikkelig bra.

Lørdag – Indre dialog

Det ble 7 timer med søvn denne natten og jeg sovna 2201 på fredagen. 41 timer uten søvn gjorde sitt til at jeg forsvant fort inn i drømmeland. 0500 spratt jeg opp og tok på meg treningstøyet.

Morgenøkt på 42 km. For første gang i løpet av helvetesuka sov jeg hele natten. Våknet riktignok en gang av at hele venstre armen min var død og følelsesløs men hadde ligget feil så den hadde «sovnet» skikkelig. Tok en banan og et lite stykke av bursdagskaken før jeg satte fart på turen. Planen var 37 km men etter 17 km bestemte jeg meg for å gå for maratondistansen. Hadde fantastiske bein og hele turen var rett og slett magisk. To ganger under økta så kom det noen tårer da jeg hørte på litt emosjonell musikk og tenkte på hvor jeg var for bare to år siden kontra der jeg er i dag.


Godt fornøyd med maraton som trening på lørdagen.

Halvmaraton ble passert på 2:15 og når jeg var ferdig viste klokken 4:25. Det betyr negativ splitt for første gang i mitt liv under et maraton. Nå var dette riktignok en treningsøkt, men det er ikke så farlig. 42 km er 42 km uansett hvordan du vrir og vrenger på det. Underveis spiste jeg to bananer og drakk vann. Jeg er veldig rå som gjennomfører en slik økt og det viser virkelig hvor sterk jeg er både fysisk og mentalt. Snakket ekstremt positivt til meg selv hele tiden, nesten på grensen. Men det var også fokusområdet denne lørdagen. Ha en indre dialog med seg selv fylt med positive tanker!

Totalt 155 km denne uken og enda gjenstår søndagen. Jeg går for 168 km!

Vel hjemme ventet en deilig lunsj med Karoline hvor vi koste oss med sjokolademelk, grove rundstykker, egg og godt pålegg.

Fokuset i dag har vært indre dialog og det å snakke ekstremt positivt til seg selv, om seg selv og mot andre. Nå har jeg bare vært sammen med Karoline i dag så hun har fått mange hyggelige kommentarer og komplimenter. Under løpeturen snakket jeg meg selv opp hele tiden og brukte utrolig mange komplimenter og adjektiver. Både om fysikken min og min psyke. Flere ganger følte jeg meg nesten i overkant «best» men det er mine tanker og bare mine.

Utover dagen har det også blitt litt jobbing og jeg har planlagt oppfølgingssamtaler med alle mine medarbeidere før jul. Da skal vi snakke litt om året som har vært. Disse samtalene gleder jeg meg veldig til! Ellers har jeg så smått begynt å se på dagsplaner, ukesplaner, månedsplaner og årsplaner. Dette blir viktig for meg i 2015.

Søndag – Sette livet i perspektiv

Så er den aller siste dagen i helvetesuka over og som vanlig begynte den 0500. Løpetøyet var lagt frem og den aller siste turen på veiene i nærområdet skulle utforskes.

Morgenøkt på 13 km og ukens siste løpetur. Totalt 168 km denne uken og det er solid ukepers og en prestasjon jeg er vanvittig stolt av. I dag handlet det kun om å ta det helt med ro, nyte, reflektere og se tilbake på en uke som viser hvor mye som bor i meg. Og ikke minst hvor mye uforløst potensiale jeg har som ultraløper. Beina mine er kjempebra og jeg har ikke hatt noen smerter gjennom denne ekstremt tøffe uken. En ting er helt sikkert, du klarer mye mer enn du tror!

Det er godt å tenke på alt man har vært igjennom denne uken og jeg føler at jeg har bidratt masse i mitt eget liv men også i andres. Jeg har pushet meg selv både fysisk og mentalt og spesielt når jeg døgnet og var våken i 41 timer var noe eget. Den opplevelsen kommer jeg aldri til å glemme. Tenk så lett det nå blir å gjennomføre en 12 timers dag på jobb, og ikke minst så kommer Bislett 24 timers til å gå helt utmerket. Jeg har fått definert enda klarer mål for meg selv når det gjelder min videre utvikling som leder, løper og menneske. Denne karamellen skal jeg suge på noen dager fremover og jeg skal virkelig nyte tanken på at jeg gjennomførte dette med stil. Det å kjenne mestring i sitt eget liv er så utrolig godt og jeg mener det er viktig også. For det er slik vi vokser, på alle arenaer. Jeg nøler ikke et sekund med å anbefale dette for andre for det er ikke farlig eller skummelt. Du skal gjøre de samme tingene som du ellers gjør bare enda litt bedre og med høyere fokus. Og livet utenfor komfortsonen er bare deilig. Det er jo der magien skjer hvis du tør presse deg litt! Grip sjansen og ikke kast bort mere verdifull tid. Livet er kort og vi har vår tilmålte tid på denne jorden. Gå for drømmen og bli den beste utgaven av deg selv å se hva det gjør med deg og ditt forhold til andre mennesker, hvordan du ser andre mennesker og hvor langt det kan ta deg. Du vil ikke angre.

«Du har selv ansvaret for deg selv og skape moment i det livet du har. Hva du gjør er ikke så viktig bare du gjør ditt aller beste. Ansvaret du har for dine omgivelser og ansvar for andre, det er også kjempeviktig og gir svært gode følelser. Hvor er jeg, hvor skal jeg, hva er verdiene mine? Hvem er jeg og hva betyr jeg for andre?»

Tusen takk til Anders, Randi, Kine, Bengt, Bjørn Halvor, Annelise og Elsa for en fantastisk og givende uke. Dere har gitt så mye av dere selv hele veien og inspirert meg til å ta nye steg i livet mitt. Både i jobbsammenheng og privat. Jeg er så stolt over det pågangsmotet dere har vist, engasjementet og viljen til gjennomføring. Det at dere har vært med på disse 7 dagene viser at det bor noe helt spesielt i dere og det skal dere ta med dere videre fremover.

Og helt til slutt må jeg hylle min samboer, kjæreste, forlovede og beste venn Karoline. Den støtten hun har visst meg denne uken har vært uvurderlig for meg. Du er en enestående person som gjør alt du kan hver eneste dag, du får frem smilet i meg hele tiden og er utrolig morsom. Vi har hatt våre små diskusjoner denne uken og du har nok kjent på frustrasjoner til tider men du har stått i det og gitt meg enda mere støtte. Flere av kveldene har du også sørget for at jeg ikke sovnet ved å være streng og pushe meg slik at øynene ikke ble lukket. Bursdagsfeiringen var et stort høydepunkt da jeg fikk de gavene jeg ønsket meg, du lagde en nydelig pizza til meg og verdens beste sjokoladekake. Jeg elsker deg så høyt og skal jobbe hardt med uvanene mine, bedre de gode vanene mine og bli en enda bedre kjæreste for deg.  

Dette ble en lang blogg men jeg hadde bestemt meg på forhånd at det skulle bli en slags dagbok og at jeg ville dele alt sammen. Har du kommet så langt som til denne setningen så takker jeg deg skikkelig for det. Kanskje du blir inspirert til å løpe mer, spise litt sunnere, bli litt bedre på jobb og ovenfor dine nærmeste. Det du har lyst på her i livet ligger der ute og venter på deg, du må bare komme deg opp av sofaen og hente det. Gjør det, GJØR DET!

Beste hilsener fra
Thomas


Veldig fornøyd med over 3 kg vektnedgang i løpet av helvetesuka!


Mestringsfølelse og enorm glede for vel gjennomført uke! (Bilde tatt av Elisabeth Askimdal Hersvik)

 


2014-11-09 15:48, visad 14623 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerThomas Stordalen

Min livsstilsendring har ført til stor lidenskap for løping, og jeg har gått fra tjukkas til smukkas på et par år! Jeg har gått ned 35 kg og satser nå på ultraløp. Jeg skal bli den første norske som fullfører 4 Deserts Grand Slam i 2016.

RSS-flöde

ArkivMest lest

EtiketterI bloggen

Eira TorsteinsenMer

Tirsdags morgen forrige uke tikket det inn en mail fra magasinets redaktør, Sara. Mailen inneholdt ... [Läs mer]

Anders Storhaug HeenMer


Under løping er musculus gluteus medius helt sentral for å opprettholde stabiliteten i hoften og ... [Läs mer]

Thea Foss BækkevoldMer

September er her og høstens mange herlige løpe nærmer seg. Før den tid vil jeg imidlertid ta dere ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser