Team RW Råskinnet - Siste innspurt til Råskinnet - Runner's World
Annonse

Team RW Råskinnet

Siste innspurt til Råskinnet

Med kun noen få dager kvar til startskuddet går av på Råskinnet er det mye følelser som er i sving hos meg.
Jeg er spendt, nervøs, forventningsfull, har litt prestasjonsangst, men det viktigest av alt: full av energi og positive tanker at dette klarer jeg!

Den siste tidens trening har jeg prøvd å legge mest mulig i terreng.
Nå når snøen (endelig) gått bort har det blitt betydelig lettere å løpe på de små nydelige stiene man så hvitt husker fra før snøen kom, og virkelig følt man fått noe ut av det. Fått inn teknikken, fått opp pulsen, fått utbytte av treningen.
Har bevist oppsøkt vanskelig, kupert terreng for å forberede meg mest mulig.
Jeg har, som jeg tidligere nevnt, ikke løpt terrengløp tidligere, jeg vet ikke hvordan løypeprofilen ser ut og har derfor egentlig ikke ei peiling på hva som venter meg dom 9 km det er snakk om.
Men jeg er veldig innstilt på at det vill bli slitsomt, leggene vill skrike STOPP og pulsen kommer skjute i været. Derfor går jeg all inn for å simulere løpet under treningen, tråkke i alt vann jeg ser, bli kall men fortsette løpe med et smil, kanskje anstrengt smil, men et smil er et smil.

Jeg har kjørt intervallene jeg blev rekommandert å gjennomføre, tatt noen i terreng, noen på asfalt. I forberedelse til Holmenkollstaffeten som gikk av stabelen forrige lørdag kom denne treningen godt i bruk.
Den erfarenhet jeg skaffet meg på stafetten tror jeg også er fin å ha godt i minnet til lørdagens løp. Helt forskjellige typer løp men det å vite at man faktisk overlever tross at man er supersliten, har dotter i øronen og synen er uklar, er tryggt å vite!
Er fornøyd med resultatene jeg ser komme av intervallene og fremfor alt har jeg innsett at jeg visst kan løpe fortere, det er bare en liten sperre i hodet som har kilt seg fast. Men den skal bort.

Resterende treningspass frem til løpet tenker jeg vill bli én hård intervalløkt til, ett litt lenger pass i terreng i god fart, og to rolige deilige pass i skogen. Dagen før løp pleier jeg bare å ta en kort tur og noen fartsstigninger for å forberede kroppen og berolige nervene.
Noen tanker om tidsbruk har jeg ikke gjort meg. Dette er en anelse befriende da risken for å skuffe seg selv minsker dramatisk.
Jeg har fokus på å gjennomføre, ta mig helt ut, oppdage en for meg ny type løping, huske å drikke min rødbetsjucie og ha det attans moro med masse andre råskinn!
Ikke ta ting så høytidelig. Blir nok uansett vanskelig å ta meg særlig høytidelig, sikkert klissbløt og gjørmete ved målgang!

Å ha fått muligheten av Runner´s World til å være med på dette spennende løp, at jeg turte melde meg på og i tillegg blev tatt ut, å ha fått skrive og fortelle om min trening her, er helt rått!
Jeg, jeg som aldri vinner noe som helst. Kanskje fordi jeg aldri tidligere spilt eller satset. Nå spilte jeg, vant startplass og skal satse alt jeg har på lørdag.
Premien har jeg egentlig allerede fått. Muligheten.


2018-05-09 09:09, visad 2647 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerTeam RW Råskinnet Team RW

Team Runner's World skal delta i Råskinnet 2018. Følg forberedelsene til Annette, Torbjørn og Sofiia.

RSS-flöde

ArkivMest lest
I bloggen

Bulken og BettanMer

Nå vet ikke gutta helt hvor langt de har kommet i treningen sin. Sjekk ut episoden for uke ... [Läs mer]

Thea Foss BækkevoldMer

Reklame:   Lørdag 11. mai var det duket for Holmenkollstafetten og jeg skulle ned til hovedstanden ... [Läs mer]

Askild Vatnbakk LarsenMer

Bruk styrkene dine til det fulle, og redusér svakhetene dine til et minimum. Det er det jeg primært ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser