Marthe K.M. Lien - Ny start og hårete mål - Runner's World
Annonse

Marthe K.M. Lien

Ny start og hårete mål

Velkommen til min blogg, og mitt første innlegg her på Runner’s World, veldig morsomt og utfordrende! Jeg ønsker med denne bloggen å vise glede, treningsiver og 100% satsing mot å løpe fortere og lengre. Men også inspirere dere til å aldri gi opp drømmen. For veien kommer til å være hard og lang, men vi kan klare akkurat hva vi vil, så lenge vi aldri gir oss.

Jeg er ei løpeglad jente fra Sande i Vestfold på 22 år, som fortiden er bosatt i Lillehammer. De siste to årene har jeg blitt bitt av løpebasillen og målet videre er å trene mot halvmaraton. Veien videre kommer til å bli lang og tøff med mye glede og smerte, noe jeg ønsker å dele og diskutere med dere. Jeg er helt fersk innen løping, og har ingen resultater å vise til. Men personlig mener jeg det viktigste er å ha det gøy og løpe med hjerte. Når jeg løper er jeg fri, og jeg angrer aldri. Jeg mener løping har gjort meg til en sterkere og bedre person både privat, på skolen og som menneske. Jeg har satt meg noen hårete mål og tider innen halvmaraton, men jeg tenker som Willi Railo sa «Jeg MÅ tørre å tape, for å kunne vinne». Mål skal være hårete og ikke lette å nå, men realistiske. Det er viktig at man har tro på seg selv, og tør å bryte barrierer. Det finnes altfor mange der ute som fokusere på alt dem IKKE kan gjøre, istedenfor det man kan gjøre.
Vi må tørre å tenke:

1.    Jeg er offensiv
2.    Jeg tør å tape
3.    Jeg tørr og vinne
4.    Jeg angriper

Tatt av Willi Railo.

Jeg lever etter noe Erik Bertrand Larssen skrev i boken Mental trening; «Sikt mot månen, om du bommer så havner du blant stjernene» Så jeg kommer til å gi full gass og sikte mot månen. Er dere med meg? Sammen kan vi komme akkurat så langt vi vil!
Bildet under er fra løpetur i central park tidligere i høst. Fantastisk sted å løpe.


2014-10-07 09:02, visad 10554 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerMarthe Kristine Myrhaug Lien

Jeg er femte års psykologistudent og ei løpeglad jente på 24 år som er oppvokst i Sande i Vestfold, men er for tiden bosatt i Budapest. Her jakter jeg på drømmen om å se hvor god jeg kan bli i lang løp, da med fokus på langdistanse ved siden av studiene. Trener mot sesong 2017. Ønsker at denne bloggen skal inspirere til løpeglede og treningsiver med et fokus på et sunt syn på løping og livet generelt. Det handler ikke om å løpe mest, men om å løpe riktig. Følg meg på instagram: Marthekmlien

RSS-flöde

ArkivMest lest

EtiketterI bloggen

Anna Tien Nguyen-SkaretMer


Løpere er verken normale eller unormale folk, vi er bare en egen rase som stammer fra forskjellige ... [Läs mer]

Anders Storhaug HeenMer


Kan du hjerte- lungeredning (HLR)? Er du klar til å forsøke og redde liv om et medmenneske faller ... [Läs mer]

Abelone LyngMer


Vinteren har meldt sin ankomst med minus grader, snø og is. Dagene blir stadig kortere og hodelykta ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser