Marthe K.M. Lien - Runner's World
Annonse

Marthe K.M. Lien

Endelig juleferie.

Endelig er det juleferie. Jeg hadde min siste eksamen 9 desember i psykologi, og det var helt magisk å ta toget hjem til Sande. Jeg har juleferie nesten 1 måned, så denne tiden skal jeg virkelig utnytte! Nå har jeg gått et halvt år på psykologi studie, og det er helt sykt hvor fort tiden har gått. Disse 3 månedene har hatt oppturer og nedturer. Jeg har fått gode venninner, skapt mange nye gode minner, startet på et studie som er utrolig spennende og fått lagt en god del kilometer bak meg. Dette halvåret har gått utrolig fort, og jeg ser frem til neste semester! MEN, Herregud, nå er det BARE 4,5 mnd til Holmestrand halvmaraton og jeg kjenner sommerfuglene sprer seg utover magen når jeg tenker på det. De siste 14 dagene har jeg kun trent et par økter grunnet vond beinhinne og eksamen. Det er surt å ikke kunne trene, men det er viktig å lytte til kroppen. Trening bryter ned kroppen, og når ting ikke fungerer så er det helt greit å roe ned. Restitusjon gjør oss bedre, og noen ganger trenger kroppen et lite avbrekk. Jeg er en rastløs sjel, og klarer som regel ikke å sitte rolig i mer enn et par timer. Men hvile og nok næring er like viktig som selve treningen! Skal man bli bedre må man trene på svakthetene ,og da er hvile også en kvalitet som må forbedres. 

Hyggelig å komme hjem til hunden min Loui.

Jeg gruer meg litt til 2015, og til å løpe de ulike løpene. Jeg er som en 10 åring. Vil klare alt med engang og vil gjerne klare mer enn det også. Men så enkelt er det dessverre ikke. Jobben må gjøres, og tiden fremover kommer til å gå utrolig fort. Fokuset må være på de riktige tingene!  I julen skal jeg fokusere mye på mengde, og få inn en del kvalitetsøkter. Når jeg er hjemme i Sande trener jeg med friidrettsklubben; IL Sandvin. Virkelig en klubb jeg er glad jeg er medlem av. Ellers trener jeg på Spenst Sande, hvor jeg også jobber. Løpingen i julen kommer til å bli preget av mye rolig langturer, 2 intervalløkter og 2 styrkeøkter. Jeg må fokusere på å løpe de rolige turene enda roligere, for her er jeg dårlig. Jeg bare løper avgårde og synger til de ulike sangene. Folk må tro jeg er gal der jeg smiler og mimer mens jeg løper. Men det er virkelig fritid for meg! Å bare kunne la beina rulle og ha den nyeste sangen til Taylor Swift på full rulle. Haha! I går fikk jeg løpt en langtur på 30 km med spreke "tante" Janne, så nå føler jeg standarden for juleferien er satt. I dag skal jeg løpe 60 min rolig, og muligens ha litt styrke. Jeg får program tilsendt hver 4 uke av treneren i Sandvin. For å få fremgang er det lurt å ha en plan, og jeg er veldig glad for at jeg får så god hjelp som jeg gjør. Blir veldig spennende å se hvordan utfallet blir om noen måneder! Jeg er faktisk veldig nervøs allerede!! Men om man ikke satser og prøver så får man aldri vite utfallet, og det er en sjanse jeg er villig til å ta. 

Spreke Tante Janne :D

Tenk at det er Jul dere!!:-D Jeg synes det er heeeeelt magisk, og jeg klarer ikke å slutte å smile. Jeg unner dere alle en helt fantastik tid og jeg har et ønske til dere: Ta med dere en venn, kjæreste, søsten, mor eller far ,og ta dere en kveldtur med hodelykt nå i julen. Å høre snøen knase til skoene er virkelig julestemning! 

Å en lite spørsmål; jeg skal kjøpe meg Oakley briller! Veldig lyst på radarlock! Hvem anbefaler dere? 

Publicerat: 2014-12-15 13:09 Kommentarer (0)MerMarthe Kristine Myrhaug Lien

Jeg er femte års psykologistudent og ei løpeglad jente på 24 år som er oppvokst i Sande i Vestfold, men er for tiden bosatt i Budapest. Her jakter jeg på drømmen om å se hvor god jeg kan bli i lang løp, da med fokus på langdistanse ved siden av studiene. Trener mot sesong 2017. Ønsker at denne bloggen skal inspirere til løpeglede og treningsiver med et fokus på et sunt syn på løping og livet generelt. Det handler ikke om å løpe mest, men om å løpe riktig. Følg meg på instagram: Marthekmlien

RSS-flöde

ArkivMest lest

EtiketterI bloggen

Anna Tien Nguyen-SkaretMer


Løpere er verken normale eller unormale folk, vi er bare en egen rase som stammer fra forskjellige ... [Läs mer]

Bulken og BettanMer

Nå vet ikke gutta helt hvor langt de har kommet i treningen sin. Sjekk ut episoden for uke ... [Läs mer]

Angelika SverdrupMer


Søndag 13. oktober gikk endelig Rosa sløyfe-løpet av stabelen i Ålesund. Været var strålende ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser