Marthe K.M. Lien - Alt er mulig. - Runner's World
Annonse

Marthe K.M. Lien

Alt er mulig.

Jeg har hele livet blitt fortalt at jeg kan klare akkurat hva jeg vil, så lenge jeg jobber hardt nok for det. Med det mener jeg at vi mennesker er skapt for å kunne bryte grenser og tørre å satse litt. Jeg tror man må tørre å utfordre komforsonen sin, og bryte den for å oppleve magi. Livet er for kort til å ikke ta sjanser, og jeg tror faktisk alt er mulig, så lenge man har troen selv. For om vi skal bli bedre løpere, eller en bedre venn/samboer/kjæreste, eller bli bedre på skolen eller på jobben. Må vi ikke da gjøre endringer som faktisk utfordrer oss som mennesker ,og som gjør at vi må pushe komforsonen vår? Å hva skjer når man går utenfor den? Jo man opplever som oftest magi, og selvsikkerhet. Livet er ikke lett, og det er helt greit å drite seg ut innemellom. Vi er mennesker alle sammen, og vi gjør alle feil. Jeg kunne ønske at vi alle turte å satse litt mer, bryte litt barrierer og ikke ta oss selv alt for høytidlig. Personlig har jeg en komforsone som er iriiterende! Helt ærlig så ødelegger komforsonen min alt for mye for meg. I dag løp jeg 7x4 min intervall, og denne hadde jeg utsatt et par dager. Hvorfor? Jo fordi jeg gruer meg alltid til intervaller fordi jeg er redd for at jeg ikke skal løpe bra nok... Helt latterlig! Når den siste 4 minutteren var løpt var jeg like glad som jeg alltid er etter disse vonde intervallene, og følelsen var topp. Jeg lo av meg selv, og irriterte meg over at jeg alltid skal bruke så mye tid på å "grue" meg til de øktene. Jeg tenker og analyserer altfor mye... Jeg vil så gjerne yte mitt beste og jeg vil så gjerne oppnå drømmen min, og det ødelegger noen ganger for meg. Drømmen min gjør at jeg må tråkke langt utenfor komforsonen min, og det er ubehagelig. Men, jeg har bestemt meg: ALT ER MULIG. Og jeg gir meg ikke før jeg har prøvd. 

Jeg ønsker at vi alle skal senke disse teite forventningene våre litt, ikke droppe målet eller drømmen. Men heller kose oss litt mer på veien, ikke problematisere enkelte økter eller tanker mer enn nødvendig. Vi løper vel fordi vi liker det, og fordi vi føler det gir oss noe? Løping skal være en drivkraft, ikke noe vi opplever som ubehaglig og som ikke gir oss noe. Og den kjente komforsonen, kanskje vi skal tørre å utfordre den litt mer med en postiv innstilling? Vi blir jo ikke bedre om vi ikke tørr å utfordre oss selv litt, og vi vokser jo på erfaringer. Hva er det værste som kan skje? Om intervalløkten ikke går like bra som forrige gang, hva så? VI LØP IALLEFALL, og det er jo bra nok i seg selv!  Ikke fokuser på det negative, ikke fokuser på det som KAN gå alt. For det er faktisk ikke fakta, det er en TANKE. Og hva har det å si? Vil skje? Det vet vi ikke før vi har prøvd, og hvorfor bruke unødvendig energi på å fokusere på det da? 

Jeg gleder meg til å knyte på meg løpeskoene nå. Jeg skal bryte komforsonen min med en postiv energi, og legge fra meg de negative tanke og fokusere på det positive. Hvis jeg ikke har troa, hvem har troa da? La oss leve litt, nyte løpeturene litt mer og satse litt mer. Tørr å vær litt gal, ta litt sjanser du ikke tar hver dag. Grensen er der DU vil den skal være! Tørr å tenk:

"I'm going to succed because i'm crazy enough to think i can"

Nyt helgen og ta sjansen. Smil og kos dere, vær litt høy på dere selv og tørr å si: ALT ER MULIG. 


2014-11-15 11:53, visad 10601 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerMarthe Kristine Myrhaug Lien

Jeg er femte års psykologistudent og ei løpeglad jente på 24 år som er oppvokst i Sande i Vestfold, men er for tiden bosatt i Budapest. Her jakter jeg på drømmen om å se hvor god jeg kan bli i lang løp, da med fokus på langdistanse ved siden av studiene. Trener mot sesong 2017. Ønsker at denne bloggen skal inspirere til løpeglede og treningsiver med et fokus på et sunt syn på løping og livet generelt. Det handler ikke om å løpe mest, men om å løpe riktig. Følg meg på instagram: Marthekmlien

RSS-flöde

ArkivMest lest

EtiketterI bloggen

Maria SørbøMer

Hva er det sikreste tegnet på at høsten har kommet til Oslo? Oslo Maraton. Det er litt lettere å gi ... [Läs mer]

Elisabeth BorgersenMer


På plass på Madeira og klar til å legge inn en siste innsats i treningen før årets første store ... [Läs mer]

Bulken og BettanMer

Nå vet ikke gutta helt hvor langt de har kommet i treningen sin. Sjekk ut episoden for uke ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser