Marthe K Myhre - Vern om dine favoritter! - Runner's World
Annonse

Marthe K Myhre

Vern om dine favoritter!

Det er noen ting og produkter jeg ikke klarer meg uten i hverdagen. Treningsklær er forbruksvare nummer en. Med 2 økter omtrent hver dag blir det brukt og vasket, brukt og vasket mye. Jeg har vært så heldig å hatt en sponsorkontrakt med Craft Norge i flere år. Det begynte da jeg gikk på ski, og nå har jeg dratt med meg denne kontrakten over på løp.

Craft har enormt mye bra. Samtidig er designet bare blitt bedre og bedre. Må jo innrømme at det er en inspirasjonskilde å ta på seg fresht treningstøy. Mange legger merke til farger og design på det du har på deg.

En annen viktig ting er kvalitet. Craft holder! Noen av mine favoritt superundertøy-trøyer tror jeg er på tiende året og er forsatt like gode. Fasongen holder seg også veldig godt. Brukervennlighet og snitt er spesielt viktig innen løping og annen idrett på høyt nivå. At tøyet sitter som det skal, ikke glir opp og at det er passe stramt, er små detaljer som kan gi store forskjeller. Det kan være et irritasjonsmoment om ting ikke fungerer slik det skal.

Så jeg vil anbefale alle å ta en tur til den lokale sportsbutikken og ta en titt på Craft sin fantastisk fine sommerkolleksjon. Jeg er sikker på at du finner noe du vil like. Har du først prøvd disse klærne, bytter du nok ikke. Takk til alle dere i Craft Norge for imponerende innsats og god produktutvikling! Service – det kan dere!

Reklame for min klesleverandør - CRAFT


2014-06-21 21:42, visad 9215 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerMarthe Katrine Myhre

Langdistanseløper med maraton som favorittdistanse, men vil bli raskere på de kortere distansene. Bor i Hunndalen, rett utenfor Gjøvik. Et treningsparadis både sommer og vinter. Her er det lett å finne seg godt tilrette og leke seg gjennom de mest utfordrende treningsøktene. Her kommer jeg til å skrive om trening og mye annet spennende som gjør livet godt å leve. Jobber som lærer og skriver litt for ulike magasiner. Løper i verdens beste klær fra CRAFT SPORTSWEAR NORGE og med sko fra SAUCONY NORGE Egen blogg: http://www.marthemyhre.no/

RSS-flödeMest lest
Kategorier

  1. » Trening


I bloggen

Elisabeth BorgersenMer


På plass på Madeira og klar til å legge inn en siste innsats i treningen før årets første store ... [Läs mer]

Abelone LyngMer


(Foto: Lise Bergmann) De ville rovdyrene vi har på fastlandet i Norge er sjeldent en trussel for ... [Läs mer]

Marthe K MyhreMer


Mange snakker om det å være et talent og god allerede som ung. Andre beskrives som et ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser