Marthe K Myhre - Snart et helt nytt år foran oss - Runner's World
Annonse

Marthe K Myhre

Snart et helt nytt år foran oss

Vi går raskt mot et nytt år. Når jeg nå sitter å tenker tilbake på hva som har skjedd i 2015, blir jeg alltid like forbauset over hvor kjapt et år ruser forbi.

Hva har jeg egentlig gjort? Har jeg gjort noe annerledes enn tidligere år? Har jeg opplevd noe som jeg vil huske for evig og alltid som et sterkt minne? Svaret på alle disse spørsmålene er NEI, jeg har vel ikke det.

Så hva skjer da? Jo, jeg bestemmer meg for at nå er det virkelig på tide å ikke bare la livet ruse forbi på rein automatikk. La være å leve i en slags egen boble der alt skjer etter klokka og det samme skjer hver eneste dag.

Joda, jeg har trent og konkurrert. Akkurat i dette er det jo en del nerver, spenning og sommerfugler. Stockholm maraton (Nordisk mesterskap) var utrolig artig. Jeg var spent på forhånd og visste formen var ganske OK. Det var utrolig gledelig å løpe et perfekt taktisk løp, selv om jeg vet at jeg kunne løpt noe raskere og blitt enda mer sliten.3.plass i det selskapet var uansett bra og noe som sitter igjen som et høydepunkt.

I tillegg til idretten har jeg jobbet, jobbet og jobbet. Sportsbutikken og skolen har tatt mye tid. Det gir meg mye og jeg stortrives, samtidig som det tar krefter og energi som jeg kunne hatt nytte av i løpinga.

Åtte sammenhengende fridager fra jobb er nok litt i minste laget totalsett i et helt år. Det har jeg lært.

Mitt mål for 2016 blir derfor å kjenne litt mer etter at man lever. Oppsøke ting som gir gode minner i sammen med folk som betyr noe og som er engasjerte. Søke kunnskap og eventyrlyst.

Vi er heldige som kan se framover. Vi er heldige som kan leve i trygghet og vite at morgendagen blir en bra dag. Det er bare opp til oss selv og det er mitt mål om at jeg skal klare å benytte de anledningene bedre - og det på alle plan. Rett og slett gi litt mer blaffen i det som ikke betyr noe, og tørre å utfordre seg selv i hverdagen.

Med dette ønkser jeg alle et suverent godt 2016. Hold dere friske og raske, blide og positive, nysgjerrige og impulsive og sist, men ikke minst, være fornøyd med akkurat den dere er. Vi er gode nok, la være å jobbe mot noe som er perfekt - for ingenting er perfekt.


2015-12-27 11:31, visad 5973 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerMarthe Katrine Myhre

Langdistanseløper med maraton som favorittdistanse, men vil bli raskere på de kortere distansene. Bor i Hunndalen, rett utenfor Gjøvik. Et treningsparadis både sommer og vinter. Her er det lett å finne seg godt tilrette og leke seg gjennom de mest utfordrende treningsøktene. Her kommer jeg til å skrive om trening og mye annet spennende som gjør livet godt å leve. Jobber som lærer og skriver litt for ulike magasiner. Løper i verdens beste klær fra CRAFT SPORTSWEAR NORGE og med sko fra SAUCONY NORGE Egen blogg: http://www.marthemyhre.no/

RSS-flödeMest lest
Kategorier

  1. » Trening


I bloggen

Askild Vatnbakk LarsenMer

Om litt over tre uker løper jeg Hardangerjøkulen ultra. Det er et nytt løp på kalenderen, og har ... [Läs mer]

Thea Foss BækkevoldMer

Det er noe magisk med Oslo maraton. Det var her, i 2012 med «10 for Grete», mitt løpeliv virkelig ... [Läs mer]

Marthe K.M. LienMer


Hei!! Nå er det en stund siden jeg har skrevet her på bloggen. Det har skjedd vanvittig mye det ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser