Marthe K Myhre - Kontraster - Runner's World
Annonse

Marthe K Myhre

Kontraster

Lørdag kveld kom jeg hjem etter 8 flotte dager på Mar de Pulpi i Spania. Landet til lett regn og 2 grader. Ved avreise fra Allicante tidligere på dagen viste leiebilen gode 27 grader.

Søndag våket vi opp til snø og sludd. Det fristet egentlig å bare dra dyna over hodet og bli liggenede hele dagen, men en solid langtur stod på planen og skulle gjennomføres før treningsuka ble komplett. Løpeturen gikk overraskende lett, tross snø, slaps og et hodet som hadde innstilt seg på sol og mange plussgrader. Utrolig hva en god kropp og positiv drive i treninga gjør med moduset hodet settes i etter noen dager med plettfritt vær.

Treningsdagene i Spania har vært bra og kroppen har blitt fylt opp med energi. Følelsen av å reise hjem med mer energi enn det man dro med er herlig. Selv om det har blitt løpt flere tøffe økter og utrolig mange kilometer finnes ikke kroppen sliten eller medtatt. Selv om ting fugerer treningsmessig er det nå i den perioden jeg er inne i, som den viktigste treningsjobben gjøres.

Det er noen uker fram til den viktige konkurransedagen, men kroppen må gjennom jevnlig julig for å klare å stå på startstrek med den balasten som trengs for å løpe fort. I påskeferien kommer jeg til å holde trykket oppe.

Med langturen i går er det en litt lettere treningsdag i dag, før det smeller til med solide økter fra i morgen.Må benytte dager med fri og gode muligheter for hvile mellom øktene. Litt hyttepåske får vi med oss og restitusjonsøkter på ski.

Med Ronnie hjemme daglig framover finnes det gode muligheter for fint treningsselskap hjemme også. Jeg setter mer og mer pris på perioden framover, der skismøreren er ferdig med den viktige jobben og kan være mer tilstede for hverdagen her hjemme.

Konkurranseplanen begynner å ta form og den 11.april smeller det endelig i gang med halvmaraton. Deretter Sentrumsløpet og en ny halvmaraton i starten av mai, før maraton skal løpes i slutten av mai med en kropp full av overskudd og energi – klar for å gjøre sitt beste.

GOD PÅSKE!


2015-03-30 12:32, visad 9342 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerMarthe Katrine Myhre

Langdistanseløper med maraton som favorittdistanse, men vil bli raskere på de kortere distansene. Bor i Hunndalen, rett utenfor Gjøvik. Et treningsparadis både sommer og vinter. Her er det lett å finne seg godt tilrette og leke seg gjennom de mest utfordrende treningsøktene. Her kommer jeg til å skrive om trening og mye annet spennende som gjør livet godt å leve. Jobber som lærer og skriver litt for ulike magasiner. Løper i verdens beste klær fra CRAFT SPORTSWEAR NORGE og med sko fra SAUCONY NORGE Egen blogg: http://www.marthemyhre.no/

RSS-flödeMest lest
Kategorier

  1. » Trening


I bloggen

Abelone LyngMer


Sponset innlegg Høsten er her og med den følger det gjerne en god del regn, vind og surt vær. Jeg ... [Läs mer]

Lidingöloppet 2019Mer

Hei. Nå har det gått noen uker siden sist jeg skrev. Da var det slutten av august og jeg hadde ... [Läs mer]

Marthe K.M. LienMer


Hei!! Nå er det en stund siden jeg har skrevet her på bloggen. Det har skjedd vanvittig mye det ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser