Marthe K Myhre - Runner's World
Annonse

Marthe K Myhre

Full fart framover

August viser seg i disse dager fra en flott side. Jeg hadde egentlig skrinlagt hele sommeren for et par uker siden, men nå kjenner jeg at sommerfølelsen kommer snikende. Litt seint kanskje, siden det er skolestart på mandag, men det er absloutt ikke feil med sol og varme i disse ukene.

Merker jo at det går mot høst. Det blir tidligere mørkt om kvelden og det er skumt på morgenen. Samtidig er det ofte greit å ha lange ermer på morgenøkta. Det har vært relativt kjølig på noen turer.

Foto tatt av Hans Edgar Rakeie, Hytteplan

Når vi er inne på været. Juli var trist. Ulltrøya fikk sin debut på et par økter - i juli - og det ble ingen dager ute på verandaen i sola. Nå har det imidlertid blitt nesten hver dag den siste uka og det liker jeg.

Det har blitt mye trening i ferien. I tillegg har jeg løpt to konkurranser. En i Sverige og en nå forrige helg på Eggemoen. Det sammen med husbygging og noe jobb gjør at dagene forsvinner i rasende fart og overskuddet synker i tankt med litt for lite søvn. Uansett - jeg har gjennomført noen økter de siste dagene jeg vet jeg kommer til å få igjen for nå når det drar seg til med viktige konkurranser.

Høsten er høytid for oss løpere. Det kommer godbiter av løp i fleng utover. Det er bare å velge og vrake i terminlisten og du kan egentlig konkurrere deg i hjel de kommende helgene. Jeg er konkurranseglad, og det satt veldig langt inne det å ikke reise til Haugesund for å løpe 10 000 meter i NM på bane, men av og til er det lurt å bruke hodet. Derfor satser jeg hardt på både NM maraton i Trondheim og NM halvmaraton i Oslo i høst - i år uten fall.

Jeg har planlagt høsten og hvilke konkurranser jeg skal løpe. Nå gjelder det å holde riktig fokus på de riktige øktene og la resten bli lett og enkelt "påfyll". Når overskuddet kommer snikende i dagene/ukene som kommer er jeg ikke i tvil om at det kommer til å bli artig å konkurrere.

Så håper jeg at kroppen vil holde seg frisk og rask, uten rusk. Beina skal bli lette som fjer og når jeg står på startstrek i Eindhoven maraton 11.oktober skal kroppen fly gjennom 42,195 kilometer. Jeg gleder meg til det som kommer!

Publicerat: 2015-08-16 13:46 Kommentarer (0)MerMarthe Katrine Myhre

Langdistanseløper med maraton som favorittdistanse, men vil bli raskere på de kortere distansene. Bor i Hunndalen, rett utenfor Gjøvik. Et treningsparadis både sommer og vinter. Her er det lett å finne seg godt tilrette og leke seg gjennom de mest utfordrende treningsøktene. Her kommer jeg til å skrive om trening og mye annet spennende som gjør livet godt å leve. Jobber som lærer og skriver litt for ulike magasiner. Løper i verdens beste klær fra CRAFT SPORTSWEAR NORGE og med sko fra SAUCONY NORGE Egen blogg: http://www.marthemyhre.no/

RSS-flödeMest lest
Kategorier

  1. » Trening


I bloggen

Thea Foss BækkevoldMer

September er her og høstens mange herlige løpe nærmer seg. Før den tid vil jeg imidlertid ta dere ... [Läs mer]

Elisabeth BorgersenMer


På plass på Madeira og klar til å legge inn en siste innsats i treningen før årets første store ... [Läs mer]

Mari WeiderMer


Det er veldig rart med det, den følelsen man har når man plutselig innser at et av årets to store ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser