Marthe K Myhre - Runner's World
Annonse

Marthe K Myhre

Siste finpuss

Nå nærmer det seg - heldigvis! Jeg føler jeg har trent mot dette løpet nå i en evighet og nå begynner det å krible skikkelig. Stockholm Maraton er bare tolv dager unna og jeg begynner å føle meg klar for nok en kraftanstrengelse.

Bildet er tatt av arrangøren

Treninga har gått bra. Fram mot slutten av april var jeg i kjempe god form. Øktene gikk som en lek og det var "lett" å løpe tøffe intervaller. Selvfølgelig ble je syk rett etter at jeg slapp opp litt på treninga fram mot Sentrumsløpet. Etter dette har det tatt tid før det har gått lett på trening. Det har vært en følelse av å løpe med håndbrekket på. Heldigvis er følelsen på retur. Før helga begynte det å løsne. Ronnie har vært verdifull "hare" på noen tøffe økter og jeg har virkelig fått kjørt meg hardt på disse øktene. Det ser ut til å ha hjulpet.

Bildet er tatt av arrangøren

Stockholm Maraton er i år Nordisk mesterskap. Utrolig gøy og spennende. Det skal bli artig å se hvor en ligger i forhold til mine nordiske konkurrenter. Samtidig har jeg hørt mye positivt om løpet i Sverige. Stemninga bruker å være ekstremt god. Løypa er ikke av de raskeste, men jeg tror at det ikke spiller veldig stor rolle. Har en skikkelig overskudd og dagen i et maratonløp er det mulig å løpe raskt.

Jeg har et mål om å se en slutt-tid på under 2.40. Gjør jeg ikke det må jeg ærlig innrømme at jeg blir svært skuffet. Jeg har aldri trent så målrettet mot et løp og jeg har bestemt meg for å være flink til å hvile og samle overskudd nå de siste dagene. Alt skal gjennomføres helt etter planen. Gjør jeg dette tror jeg på en bedre tid enn det jeg har løpt på før. Det er viktig å tenke positivt!

Bildet er tatt av arrangøren

På onsdag løper jeg et løp i Oslo. Etter dette blir det en hardøkt på lørdag og neste tirsdag. Da skal jeg være veldig klar for å løpe raskt lørdag 30.mai. Jeg gleder meg til å representere Norge og kjempe om pallen i løpet.

God markedsføring har jeg også fått den siste uka. Se linkene under!

http://www.sporten.com/nyhet/loper-for-pallen-i-stockholm-marathon-slik-trener-marthe-myhre

http://www.sporten.com/nyhet/de-norske-vm-kravene-i-maraton-er-strengere-enn-de-internasjonale-kravene

Publicerat: 2015-05-18 21:28 Kommentarer (0)MerMarthe Katrine Myhre

Langdistanseløper med maraton som favorittdistanse, men vil bli raskere på de kortere distansene. Bor i Hunndalen, rett utenfor Gjøvik. Et treningsparadis både sommer og vinter. Her er det lett å finne seg godt tilrette og leke seg gjennom de mest utfordrende treningsøktene. Her kommer jeg til å skrive om trening og mye annet spennende som gjør livet godt å leve. Jobber som lærer og skriver litt for ulike magasiner. Løper i verdens beste klær fra CRAFT SPORTSWEAR NORGE og med sko fra SAUCONY NORGE Egen blogg: http://www.marthemyhre.no/

RSS-flödeMest lest
Kategorier

  1. » Trening


I bloggen

Bulken og BettanMer

Nå vet ikke gutta helt hvor langt de har kommet i treningen sin. Sjekk ut episoden for uke ... [Läs mer]

Mari WeiderMer


Det er veldig rart med det, den følelsen man har når man plutselig innser at et av årets to store ... [Läs mer]

Elisabeth BorgersenMer


På plass på Madeira og klar til å legge inn en siste innsats i treningen før årets første store ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser