Marthe K Myhre - Runner's World
Annonse

Marthe K Myhre

Hjem til skikkelig vinter!

Kom hjem fra sommeren på Fuerteventura og Playitas Resort forrige uke. Skal være den første til å innrømme at jeg gledet meg til å komme hjem, men nå innser jeg hvor fantastisk bra vi hadde det. Det er noe spesielt å stå opp på morgenen, ta på seg kort tights og bare gå ut å løpe. Jeg savner det! Her hjemme har det snødd ganske bra hver eneste dag. Løpeforholdene er slettes ikke bra. Det er løst og ujevnt underlag. Løpemølla har aldri vært veldig spennende, men takket være Treningspartner har jeg en flott mølle i kjelleren. Rimelig lett å gå dit og ta seg ei økt.

I helga var vi på hytta. Rett og slett tre dager med fokus på Ronnie, sove, hvile, spise og koseturer på ski. Ei helg jeg har lengtet etter og som dessverre er en sjeldenhet på vinteren. Mamma, pappa og Birk var også med. Synd slike helger går altfor fort.

En ny uke har startet, en uke som byr på det meste. Til helga reiser jeg på ny til Spania. Skal løpe en konkurranse der på søndag. Jeg gleder meg som en ivrig unge etter å ha startnummer på igjen. Samtidig får jeg jo noen dager med gode treningsforhold igjen. Alle monner drar. Vurderer faktisk å ta med meg pikkpakket og flytte sørover for noen uker. Nå eller aldri, men pengene er fraværende for den drømmen.

Nærmer som også med stormskritt for en ny kraftanstrengelse med maraton. Kun noen uker unna. Derfor er det bare å fortsette i den gode stimen, og holde hovedfokuset på pluss-siden med både overskudd, søvn, hvile, mat og krydre dette med akkurat passe knallharde økter. De to ukene jeg nå var på Fuerteventura gav meg et enormt boost og det lever jeg faktisk på en stund, men misforstå meg rett – jeg hviler ikke og hodet er sultent.

Marthe og Tone

 

Hei Dere!

Veldig lenge siden jeg har skrevet her! Det beklager jeg... Har skrevet noen saker på hjemmesiden min og hvis Dere er interessert, så finnes det muligheter for å lese om diverse hendelser der: www.marthemyhre.no

Jeg har skrevet noen ord nå i kveld. Team Waitz har jo akkurat kommet hjem fra et vellykket opphold på Fuerteventura. Rimelig bra timet i forhold til vær og temperatur hjemme. Kjennes helt utrolig godt og reise utenlands og bare nyte sol, sommer og varme i januar.

Her er en ny sak fra meg og mer finner Dere altså på hjemmesiden! Ha en fin uke og tren smart!

Publicerat: 2014-01-27 21:48 Kommentarer (0)MerMarthe Katrine Myhre

Langdistanseløper med maraton som favorittdistanse, men vil bli raskere på de kortere distansene. Bor i Hunndalen, rett utenfor Gjøvik. Et treningsparadis både sommer og vinter. Her er det lett å finne seg godt tilrette og leke seg gjennom de mest utfordrende treningsøktene. Her kommer jeg til å skrive om trening og mye annet spennende som gjør livet godt å leve. Jobber som lærer og skriver litt for ulike magasiner. Løper i verdens beste klær fra CRAFT SPORTSWEAR NORGE og med sko fra SAUCONY NORGE Egen blogg: http://www.marthemyhre.no/

RSS-flödeMest lest
Kategorier

  1. » Trening


I bloggen

Bulken og BettanMer

Nå vet ikke gutta helt hvor langt de har kommet i treningen sin. Sjekk ut episoden for uke ... [Läs mer]

Bjørg Astrid JohannesenMer

For en dag det ble! For en helt fantastisk dag Oslo Maraton! Lørdag 21. september 2019 skriver seg ... [Läs mer]

Askild Vatnbakk LarsenMer

Om litt over tre uker løper jeg Hardangerjøkulen ultra. Det er et nytt løp på kalenderen, og har ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser