Marthe K Myhre - Hodet er rensket og ting faller på plass - Runner's World
Annonse

Marthe K Myhre

Hodet er rensket og ting faller på plass

Som overskriften sier har jeg hatt en periode der jeg har tenkt mye, veldig mye. Etter årets sesong var jeg sliten og rett og slett litt tom både fysisk og psykisk. Det har vært en sesong med noen oppturer, men også en del nedturer.

Foto Kjell Vigestad, Kondis

Jeg har vært mer sliten enn opplagt i år og det har også konkurransene vist. Der jeg har klart å mobilisere krefter har konkurransene gått OK, men de fleste har gått dårlig og veldig tungt. Det har vært mange dager mellom hver gang jeg har kjent på flyt og overskudd. Egentlig har de fleste øktene vært med tunge bein og en sliten kropp.

Dessverre har jeg ikke tatt det helt på alvor. Mye jobbing og to økter hver dag har satt sitt preg på hverdagen og overskuddet. Så første året med mye jobbing har jeg tatt lærdom av. Nå har jeg tatt det veldig med ro siden jeg løp maraton i Eindhoven i oktober. Først tre uker med lystbetont trening og nå de siste ukene litt mer ordentlig.

Neste sesong blir spikret nå og hvordan ting faller på plass dag for dag. Mer om det må jeg ta litt senere. Jeg håper inderlig å få noen midler til å reise bittelitt utenlands i vinter på treningsleir. Etter at snøen kom hit til Hunndalen, Gjøvik og Toten er mølla blitt en god venn på de litt mer harde øktene, men å løpe rolig ute er bare flott.

Hodet ser mer lyst på ting. Overskuddet er på plass. Nå gjelder det bare å beholde det. Få den riktige kvaliteten og framgangen på ting i ukene som kommer. Da vil også resultatene for mange års arbeid komme i 2016.

Jobb hardt og drøm stort!


2015-11-26 14:52, visad 5873 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerMarthe Katrine Myhre

Langdistanseløper med maraton som favorittdistanse, men vil bli raskere på de kortere distansene. Bor i Hunndalen, rett utenfor Gjøvik. Et treningsparadis både sommer og vinter. Her er det lett å finne seg godt tilrette og leke seg gjennom de mest utfordrende treningsøktene. Her kommer jeg til å skrive om trening og mye annet spennende som gjør livet godt å leve. Jobber som lærer og skriver litt for ulike magasiner. Løper i verdens beste klær fra CRAFT SPORTSWEAR NORGE og med sko fra SAUCONY NORGE Egen blogg: http://www.marthemyhre.no/

RSS-flödeMest lest
Kategorier

  1. » Trening


I bloggen

Angelika SverdrupMer


Søndag 13. oktober gikk endelig Rosa sløyfe-løpet av stabelen i Ålesund. Været var strålende ... [Läs mer]

Marthe K.M. LienMer


Hei!! Nå er det en stund siden jeg har skrevet her på bloggen. Det har skjedd vanvittig mye det ... [Läs mer]

Mari WeiderMer


Det er veldig rart med det, den følelsen man har når man plutselig innser at et av årets to store ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser