Marthe K Myhre - Et av norges fineste løp - Nordmarka halvmaraton - Runner's World
Annonse

Marthe K Myhre

Et av norges fineste løp - Nordmarka halvmaraton

For 5.gang av like mange arrangerte løp, sleit jeg meg gjennom årets utgave av Nordmarka halvmaraton i går. Løpet som blir arrangert av dyktige ildsjeler i www.ringsport.no , Hytteplan, NUIL, Bransjedata og Sparebank1 Ringerike Hadeland, er et av norges flotteste arrangement. En kontrollmålt løype av Kondis med start og mål ved Damtjern. Krevende runde på grusvveier over 21,1 kilometer.

Bildet er tatt like før mål av Tommy Støa, www.ringsport.no

Egentlig taler bildet egentlig litt for seg selv. Med et blikk rettet ned i bakken og et steg som var langt fra sprettent. Jeg hadde en tung dag under gårsdagens løp. Det var dødt helt fra start. Ingen respons i hverken kropp, hodet eller muskelatur. Farten ble da deretter, litt for laber og mer på det jevne, pulsen kom aldri opp og hodet var ikke på plass til å løpe konkurranse. Allikevel fikk jeg en veldig god treningsøkt, for de løpene jeg løper nå, tar jeg som gode treningsøkter. Hadde allikevel håpet på litt bedre respons. Samtidig vet jeg at det er lov å ha dager som ikke er bra nok til å yte sitt beste.

Heldigvis vet jeg hva det kan skyldes også. Jeg har trent en del, men jobbet destod mer og samtidig har vi startet med omfattende påbygg av huset vårt. Mas og kjas om materialer, bra nok økonomi, dårlig med søvn, jobbing på Intersport og økter som må gjennomføres når det er tid til det – har nok tatt mer energi enn ønskelig. På morgenen før løpet i går var jeg ikke klar for å reise på konkurranse og telte en del på knappene om det ble deltakelse eller ei. Vi hadde også en litt tett tidsplan etter løpet for å rekke en sammenkomst her hjemme. Det ble jo til at jeg reiste og det mest pga at dette er at av mine favorittløp.

Resultatet ble jo ikke håpløst. Jeg satte ny personlig rekord med 2 minutter og 15 sekunder. Ikke ille det, men jeg setter store krav til gjennomføringer av løp. Mye fordi formen og nivået har blitt en del bedre. Ble nummer 3 i løpet og fikk med meg hyggelige 1500 kroner hjem.

Fantastisk sterke Annie Bersagel vant på utrolig sterke 1.16.01. Hun imponerer noe voldsomt og er et forbilde for meg som løper. Hun har hatt solid framgang spesielt siste året. Sympatisk og veldig jordnær jente. Rett og slett en rollemodell! Nummer 2 ble Heidi Pharo. Hun løp utrolig lett i går og så ut til å leke seg, spesielt i nedoverbakkene. Lett steg og frekvens ut av en annen verden. Hun fortsetter framgangen. GØY!

Jeg ser framover! Mye artige løp og forhåpentligvis en flott julimåned. Ser fram til å få både sola og sommertemperaturene tilbake. Frister ikke veldig mye med ulltrøyeløping midt på sommeren. Mot helga tar jeg meg en hyttetur og et par dager med fri fra alt, samt oppvartning av mor og far. Gleder meg! Formen er god. Det kjente jeg under dagens treningstur. I går var bare ikke dagen til å løpe fort – som sagt må man få lov til å ha en dag innimellom der ikke alt henger på greip.


Bildet er tatt av Tommy Støa, www.ringsport.no
 


2014-06-29 13:52, visad 10314 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerMarthe Katrine Myhre

Langdistanseløper med maraton som favorittdistanse, men vil bli raskere på de kortere distansene. Bor i Hunndalen, rett utenfor Gjøvik. Et treningsparadis både sommer og vinter. Her er det lett å finne seg godt tilrette og leke seg gjennom de mest utfordrende treningsøktene. Her kommer jeg til å skrive om trening og mye annet spennende som gjør livet godt å leve. Jobber som lærer og skriver litt for ulike magasiner. Løper i verdens beste klær fra CRAFT SPORTSWEAR NORGE og med sko fra SAUCONY NORGE Egen blogg: http://www.marthemyhre.no/

RSS-flödeMest lest
Kategorier

  1. » Trening


I bloggen

Anna Tien Nguyen-SkaretMer


Løpere er verken normale eller unormale folk, vi er bare en egen rase som stammer fra forskjellige ... [Läs mer]

Anders Storhaug HeenMer


Kan du hjerte- lungeredning (HLR)? Er du klar til å forsøke og redde liv om et medmenneske faller ... [Läs mer]

Marthe K MyhreMer


Mange snakker om det å være et talent og god allerede som ung. Andre beskrives som et ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser