Marthe K Myhre - En solid treningsuke - Runner's World
Annonse

Marthe K Myhre

En solid treningsuke

Nå er vi på plass på Mar de Pulpi i Spania. Her skal jeg tilbringe 8 dager sammen med trener Jack og treningsvenninne Runa. Vi har det flott og treningsværet er helt perfekt. For min del blir det en solid dose trening.

Jeg snitter 30 kilometer hver eneste dag, der det blir noen flere kilometer enkelte dager. Det er god blanding mellom rolige turer og harde økter, samt noe spesifikt rettet mot maraton.

Det å komme til et slikt sted og med slike omgivelser gir energi. Det er kun fokus på trening, hvile, mat og restitusjon. Det er faktisk lett å få gjort treningsjobben og selv om noen økter er verre enn andre sitter jeg igjen med et stort smil.

Formen kjennes ut til å være bra og allerede etter noen få dager har jeg kanskje gjort unna to av de “hardeste” øktene, men fortsatt kjennes kroppen og beina utrolig lette ut. Akkurat dette vet jeg kommer til å kjennes en del tyngre ut når jeg setter meg på flyet hjem på lørdag, men da kan jeg sove og slappe av.Det er ikke ille å tenke på at man kommer rett til påskeferie og forhåpentligvis litt sol hjemme også.

Jeg er inne i en tøff treningsperiode. Det er nå 10 uker og noen dager igjen til årets første maraton. Dette blir også det viktigste løpet mitt før sommeren. Før den tid vil jeg konkurrere litt i Norge og litt i utlandet.

Det som er sikkert og visst er at det kribler etter å komme i gang og det er egentlig en tilfredsstillende følelse å kjenne at formen er enda et hakk bedre enn i fjor, og da kun med vintertrening hjemme. Så noe rett går det an å gjøre hjemme i fine Hunndalen.

Akkurat i dag er det en lettere dag med kun to løpeøkter, samt noe styrke. I morgen smeller vi i gang igjen med en tøff økt på morgenen. Bare å henge i snøret og ha fokus på de rette tingene.

Slik det er nå går ting på skinner. Tilbakelagt en ny vinter uten skader eller vondter av noe slag og ingen sykdom å snakke om. Da er det ikke annet enn å være utrolig fornøyd med tingenes tilstand og fortsette å gjøre jobben som trengs for å nå nye mål og drømmer.

Så til dere som sitter hjemme og så at det falt snø på bakken i går og at det var minusgrader på morgenen i dag. Det er lett å komme seg hit til Spania med sol og gode temperaturer. Flyet går direkte fra Gardermoen til Allicante. Med en kort biltur fra flyplassen ankommer du flotte Mar de Pulpi med sine flotte fjell og supre grusveier.

Her kan dere bo i like fine leiligheter som det vi gjør nå til en billig penge. En god middag koster dere ikke mer enn 8-10 Euro, så dette kan absolutt anbefales for solhungrige Totninger og andre hjemme i Norge.


2015-03-23 13:17, visad 8498 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerMarthe Katrine Myhre

Langdistanseløper med maraton som favorittdistanse, men vil bli raskere på de kortere distansene. Bor i Hunndalen, rett utenfor Gjøvik. Et treningsparadis både sommer og vinter. Her er det lett å finne seg godt tilrette og leke seg gjennom de mest utfordrende treningsøktene. Her kommer jeg til å skrive om trening og mye annet spennende som gjør livet godt å leve. Jobber som lærer og skriver litt for ulike magasiner. Løper i verdens beste klær fra CRAFT SPORTSWEAR NORGE og med sko fra SAUCONY NORGE Egen blogg: http://www.marthemyhre.no/

RSS-flödeMest lest
Kategorier

  1. » Trening


I bloggen

Mari WeiderMer


Det er veldig rart med det, den følelsen man har når man plutselig innser at et av årets to store ... [Läs mer]

Elisabeth BorgersenMer


På plass på Madeira og klar til å legge inn en siste innsats i treningen før årets første store ... [Läs mer]

Abelone LyngMer


(Foto: Lise Bergmann) De ville rovdyrene vi har på fastlandet i Norge er sjeldent en trussel for ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser