Marthe K Myhre - En sår hals til besvær! - Runner's World
Annonse

Marthe K Myhre

En sår hals til besvær!

Akkurat nå skulle jeg ha vært på et hotellrom i Levanger og ladet opp til NM i terrengløp. Slik blir det dessverre ikke. En sår hals setter stopper for konkurransen i morgen. Forferdelig bittert på flere måter. Jeg hadde veldig lyst til å løpe NM for å kjempe om medalje, veldig lyst til å løpe såpass bra at jeg hadde kvalifisert meg til Nordisk terrengløp, veldig lyst til å få testet hode, bein og kropp en siste gang før maraton neste helg. Sånn blir det da ikke… Dette var min eneste mulighet for å nettopp løpe meg inn på et lag til Nordisk. Furumomila går neste lørdag og da er jeg i Nederland. Hytteplanmila helga etter tror jeg kan komme litt for tidlig i forhold til maraton 6 dager tidligere.

MartheHytteplan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis jeg skal se det positive i dette. Mer hvile=mer overskudd. Jeg blir nå tvunget til å la kroppen bli frisk og få ro. Kanskje jeg da for første gang i karrieren klarer å stille 110% uthvilt og godt forberedt på en maraton? Det er målet!

Formen vet jeg er god. Har løpt litt “test-løyper” i det siste og med hånda på hjertet er de  tidene ganske så oppløftene og det på ganske god kontroll-fart. Har løpt noen maratonspesifikke økter som jeg har tålt bra. Så jobben er gjort og det er egentlig bare for meg nå og senke skuldrene, ta livet med ro, spise godt, drikke nok og holde seg generelt varm og tørr.

Målet for Eindhoven maraton er klar og jeg har lagt en slagplan for gjennomføringen. Har løpt mange maraton i hodet de siste dagene, spesielt de siste 12 kilometerne.

Så når jeg nå blir frisk skal jeg ha en utblåsning i form av en hard økt. Håper noen i Gjøvik-området blir med på det, slik at vi alle har noe å strekke oss etter.

Det er meldt et fantastisk løpevær i Eindhoven neste helg! Jeg gleder meg!

http://www.youtube.com/watch?v=LqUKHDcolJI

http://www.marathoneindhoven.nl/

Da det blir noen timer på sofaen i helga passer det jo helt supert at et nytt nummer av Runner`s World kom i posten i går! Masse godt lesestoff og nyttige tester.

 


2013-10-05 12:58, visad 8646 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerMarthe Katrine Myhre

Langdistanseløper med maraton som favorittdistanse, men vil bli raskere på de kortere distansene. Bor i Hunndalen, rett utenfor Gjøvik. Et treningsparadis både sommer og vinter. Her er det lett å finne seg godt tilrette og leke seg gjennom de mest utfordrende treningsøktene. Her kommer jeg til å skrive om trening og mye annet spennende som gjør livet godt å leve. Jobber som lærer og skriver litt for ulike magasiner. Løper i verdens beste klær fra CRAFT SPORTSWEAR NORGE og med sko fra SAUCONY NORGE Egen blogg: http://www.marthemyhre.no/

RSS-flödeMest lest
Kategorier

  1. » Trening


I bloggen

Anna Tien Nguyen-SkaretMer


Løpere er verken normale eller unormale folk, vi er bare en egen rase som stammer fra forskjellige ... [Läs mer]

Lidingöloppet 2019Mer

Hei. Nå har det gått noen uker siden sist jeg skrev. Da var det slutten av august og jeg hadde ... [Läs mer]

Mari WeiderMer


Det er veldig rart med det, den følelsen man har når man plutselig innser at et av årets to store ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser