Marthe K Myhre - Bli den beste deg - Runner's World
Annonse

Marthe K Myhre

Bli den beste deg

I dagens samfunn er det lett å bli for opphengt i andre og hva andre mener, ser og oppfatter – om deg. Hvem lever du for og hva ønsker du å oppnå i livet? Er det for deg selv og ditt eget beste eller er det for alle andre?

Flere og flere lever etter såkalte idealer. Hva er et ideal? Hvorfor vil så mange av oss bli mest mulig lik alle de andre og leve etter hva andre gjør? Hvorfor er det ikke flere som tørr å skille seg ut og leve etter sine egen drømmer? Hva med egne valg og meninger?

Det er lett å sammenlikne seg med andre. Det er lett å følge strømmen. Det er lett å tro at idealet er de som har det “perfekte” utseendet med en tynn kropp, plettfritt ansikt, dyre klær og en holdning som ikke ønsker å ta hensyn til andre. Rosenrødt familieliv og gull, glitter og glamour dagen lang. Er det virkelig noen som tror at dette er det livet som er verdt å leve?

Tørr å være deg selv, ha egne meninger, gå dine egne veier og vær den du nettopp er. Vi er alle unike mennesker. Vi er alle like mye verdt. Vi har alle noen som kunne gått gjennom ild og vann for oss. Vi har alle våre ulike kvaliteter som det er verdt å ta vare på. Det flotteste et menneske kan gjøre er å tørre å være seg selv. Se deg selv og dine egne meninger. Gjør egne valg med hensyn til deg selv og hva du drømmer om. Slutt å sammelikne deg med andre. Tørr å stole på deg selv. Styrk din egen selvtillitt. Smil til livet og livet smiler til deg. Vær mot andre, slik du vil andre skal være mot deg.

Livet er ingen dans på roser. Hver og en av oss må gjennom både opp- og nedturer. Det er slik livet er og som gjør hverdagen til det den er. Vi kjemper oss gjennom tøffe oppgaver. Vi seirer over frykt og nærvøsitet. Vi gjør vårt beste, uansett hva vi møter. La ikke press fra andre ta knekken på deg.

Tørr vi å være mer av oss selv og ta vare på de rundt oss på en god måte. Støtte opp under, men samtidig sette realistiske krav. Gi et klapp på skulderen til de som fortjener det og tørre å fortelle andre om du har det vanskelig. Be om hjelp hvis du trenger det. 

Du er unik! Vi lever bare en gang. Bli den beste utgaven av deg selv! Lev i nuet! Vi har allerede trukket det største vinnerloddet i livet med å bli født i Norge. Det er lov å gi litt blaffen og gi slipp på det kjente “flink pike” syndromet. Du rekker ikke med alt og det er lov å si NEI!


2014-06-30 21:39, visad 10909 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerMarthe Katrine Myhre

Langdistanseløper med maraton som favorittdistanse, men vil bli raskere på de kortere distansene. Bor i Hunndalen, rett utenfor Gjøvik. Et treningsparadis både sommer og vinter. Her er det lett å finne seg godt tilrette og leke seg gjennom de mest utfordrende treningsøktene. Her kommer jeg til å skrive om trening og mye annet spennende som gjør livet godt å leve. Jobber som lærer og skriver litt for ulike magasiner. Løper i verdens beste klær fra CRAFT SPORTSWEAR NORGE og med sko fra SAUCONY NORGE Egen blogg: http://www.marthemyhre.no/

RSS-flödeMest lest
Kategorier

  1. » Trening


I bloggen

Marthe K.M. LienMer


Hei!! Nå er det en stund siden jeg har skrevet her på bloggen. Det har skjedd vanvittig mye det ... [Läs mer]

Anna Tien Nguyen-SkaretMer


Løpere er verken normale eller unormale folk, vi er bare en egen rase som stammer fra forskjellige ... [Läs mer]

Elisabeth BorgersenMer


På plass på Madeira og klar til å legge inn en siste innsats i treningen før årets første store ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser