Mari Weider - Vil DU være med? - Runner's World
Annonse

Mari Weider

Vil DU være med?

Ifjor tok Supermann og jeg som første nordmenn (?) trifectamedaljen i Spartan Race. Spartan race arrangeres over store deler av verden, men vi valgte det billigste alternativet når det blir mye reising - England. Og vi angret ikke! På lik linje med Norge, så er det utrolig herlige ildsjeler som arrangerer hinderløpet, og da blir det god stemning!

I England har de lagt det opp med løping av Sprint (5 km +) og Super (12 km +) samme helg, og Beast (19 km +) distansen et par helger senere. Løper man alle 3 distansene samme år, får man altså denne utrolig kule trifectamedaljen!

Planene har vært litt vage om hva vi skulle gjøre iår, men på bakgrunn av ganske mye reising også iår, så velger vi å ta turen tilbake til Pippingford i Sør-London og ta trifecta der en gang til. Helgene er som følger:

Sprint/super: 19 + 20.september

Beast: 27.september

Vi ble veldig glad i stedet der løpet blir arrangert - hovedområdet er på et stort jorde, der mange hindre så plassert så det er perfekt for tilskuere å stå der - på de ulike løpene, så løper man litt ut i periferien, for så å komme inn og ta et par hindre før man løper ut igjen, og så tilbake. Sånn går det hele tiden, så derfor er det alltid mye som skjer, og mye å se på inne på området.

Selve terrenget er en blanding av myke jorder, gjørme (masse gjørme), små lier å løpe opp så det er definitivt en fordel med bakketrening, det er mange bekker vi krysser og myr/sumpliknende områder som setter store krav til teknisk løping når det blir skikkelig vått. Så for de som er glad i terrengløp så er dette perfekt. Hindrene er herlige, noen setter litt tekniske krav, men de fleste er overkommerlige for alle - dette vi har fallt for med Spartan Race - sikkerhet er i fokus her og det er godt. Straffen for å ikke klare et hinder er på Spartan race 30 burpees uansett distanse så det er bare å øve på dette!

Ifjor fant vi ut at skal man gjøre det til en ren løpetur, er det enkleste å ta fly til Gatwick, buss derifra til idylliske East Grinstead og vi valgte der å bo på spahotellet Felbridge hotell. Veldig god standard og mulighet for massasje og egenpleie før og/eller etter løpene. East grinstead er forøvrig en utrolig herlig by, med både gode spisemuligheter, herlige pub'er og søte små butikker.

Ifjor dro vi altså alene, men iår hadde det vært utrolig kult å være en gjeng med vikinger som virkelig satte preg på løpene! Er dette noe for deg? Alene eller som teambuilding? Ta kontakt da vel så får vi til en skikkelig kul tur!

Klem fra Mari og Supermann

Tights: Mari  Tights: Martin

Kategorier:
Løp 
2015-01-26 15:49, visad 8357 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerMari Weider

Dedikert hinderløper, 2 barnsmamma, intensivsykepleier og gift med Supermann. Lidenskapelig opptatt av en aktiv livsstil vel balansert med et liv verdt å nyte. Jeg gleder meg stort til å dele alle mine hinderløpopplevelser med dere, både gamle og nye – og håper dere vil være md meg på min ferd. Etter å ha trent mye forskjellig hele livet er det så utrolig deilig å endelig ha funnet min nisje. Dere kan følge meg på http://www.ocrnorway.no/ eller instagram – ocrqueen. Snap - OCRNorway

RSS-flöde

ArkivMest lest


I bloggen

Bulken og BettanMer

Nå vet ikke gutta helt hvor langt de har kommet i treningen sin. Sjekk ut episoden for uke ... [Läs mer]

Anna Tien Nguyen-SkaretMer


Løpere er verken normale eller unormale folk, vi er bare en egen rase som stammer fra forskjellige ... [Läs mer]

Angelika SverdrupMer


Søndag 13. oktober gikk endelig Rosa sløyfe-løpet av stabelen i Ålesund. Været var strålende ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser