Mari Weider - Velkommen til OCRNorway! - Runner's World
Annonse

Mari Weider

Velkommen til OCRNorway!

Endelig! Åhhh jeg har gledet meg så fært...den personlige bloggen min har nå fått seg en velfortjent pause, mens jeg nå skal konsentrere meg 100% om bloggen min her + den nye hjemmesiden til OCRNorway.no, Jeg er så spent på hva dere kommer til å synes om den, og jeg håper dere vil besøke den HER!

Målet med siden er å nå ut til alle hinderløpsentusiaster og andre som måtte være nysgjerrige. Jeg kommer fortsatt til å skrive løpsanmeldelser her og om treningen min, men i tillegg har jeg sneket meg til et lite "redaktørens hjørne" på OCRNorway.no

Utover dette vil dere finne link til alle løp i Norge (og kanskje etterhvert flere løp), dere vil finne en kalender som jeg oppdaterer jevnlig iforhold til løp, treninger, bootcamps og andre hinderløphappenings, dere vil finne løpsreviews fra alle løp folk reiser på rundt omkring i verden, dere vil finne atletprofiler og dere vil få treningstips.

Det blir bilder, videoer og mye mye mer! Jeg håper dere tar en tur innom og at dere liker det dere ser.

Dere finner oss også på facebook HER!

Og det er på ingen måte tilfeldig at siden slippes idag - det er nemlig starten på OCR World Championsshiphelgen i Ohio i USA. Jeg skulle så gjerne vært der og konkurrert med eliten, men dessverre holdt hverken økonomi eller tid til i år heller. Istedet stikker jeg og Supermann til Malmø for å sjekke ut Nordic Race og representerer Norge der nede mens vi heier på Håkon, Robin, Hege og Pablo som representerer Norge finfint. Dere får selvfølgelig en update fra dem på OCRNorway.no!

Tenk å ha stått på startstreken med verdens råeste damer...

Men en dag kanskje...dreams actually do come true...sometimes!

KlemMari

Kategorier:
Løp Trening 
2015-10-16 10:36, visad 9843 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerMari Weider

Dedikert hinderløper, 2 barnsmamma, intensivsykepleier og gift med Supermann. Lidenskapelig opptatt av en aktiv livsstil vel balansert med et liv verdt å nyte. Jeg gleder meg stort til å dele alle mine hinderløpopplevelser med dere, både gamle og nye – og håper dere vil være md meg på min ferd. Etter å ha trent mye forskjellig hele livet er det så utrolig deilig å endelig ha funnet min nisje. Dere kan følge meg på http://www.ocrnorway.no/ eller instagram – ocrqueen. Snap - OCRNorway

RSS-flöde

ArkivMest lest


I bloggen

Angelika SverdrupMer


Søndag 13. oktober gikk endelig Rosa sløyfe-løpet av stabelen i Ålesund. Været var strålende ... [Läs mer]

Bulken og BettanMer

Nå vet ikke gutta helt hvor langt de har kommet i treningen sin. Sjekk ut episoden for uke ... [Läs mer]

Bjørg Astrid JohannesenMer

Målene for 2019 er nådd! Det har vært et fantastisk løpeår! Året er imidlertid ikke over enda. Det ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser