Mari Weider - På tide å begynne å pakke! - Runner's World
Annonse

Mari Weider

På tide å begynne å pakke!

God morgen alle sammen - eller jeg sier vel egentlig god natt! Etter 10 timer på natt er det alltid deilig å gå og legge seg. Jeg er egentlig veldig glad i å jobbe turnus, men samtidig så føler jeg at tiden flyr litt fra meg. Spesielt når jeg jobber netter, da er det fort gjort at tiden går veldig fort mellom de vaktene jeg har, og så får jeg liksom ikke gjort noe.

Og det er helt uaktuelt! Om kun 9 dager sitter vi på flyet til England - igjen! Det er på tide å starte hinderløpsesongen 2015! Og valget vårt er verst mulig - vi starter med et av verdens hardeste og tøffeste løp, Tough guy - the original! Dette løpet regnes som hinderløpets vugge, og det er en fyr ved navn Mr Mouse som finner på hva vi skal gjøre. Banen er allerede besiktiget av redaktøren i Obstacle race magazine, og han sier vi har mye å glede oss til....jeg vet ikke helt hvordan jeg skal tolke det. Utfordringen ved dette løpet er å klare å fullføre. Å hige etter noen plassering her er helt uakuelt. For det første må man betale seg opp ganske mye penger for å stå i første heatet (alle pengene går til veldedighet så det er jo flott!), og for det andre tror jeg det er en prestasjon bare å fullføre! Det er nemlig en 30% failrate på løpet, der medisinsk personell underveis i løypa har rett til å ta deg ut av løpet hvis de mener du er uskikket til å løpe videre.

Her får dere en liten forsmak på hva vi skal igjennom... 

Crazy - I know...men det er jo liksom den ultimate utfordringen da...og klarer vi dette blir resten av sesongen bare barnemat!

Men dere skjønner sikkert at jeg må begynne å pakke litt. Denne gangen er det ikke bare å slenge ting i en koffert og dra. Nøye planlegging fra innerst til ytters på til:

- VARMT SKIFT! Ull, ull og ull!

- Sportsbh som er lett å få av seg når man har blitt nedkjølt og ingenting virker

- Mudsocks (ull)

- Vintertights 

- Norway tights (for show) 

- Kompresjon innerst (ull innenfor der?)

- neoprenvest eller genser

- Jakke?

- Team-t-shirt (team Viking Race Norway) 

- Gore-tex sko 

- Løpelue

- Neoprenhansker

- Buff

- Boblekåpe!!!

- Enkel energi å få i oss etter målgang

- Ja og selvfølgelig tørre votter, lue og skjerf

Greit å skrive en liste ser jeg, for her kan mye gå galt...

Klem Mari 

Definitivt IKKE løpe i shorts!

Kategorier:
Løp 
2015-01-22 06:02, visad 7499 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerMari Weider

Dedikert hinderløper, 2 barnsmamma, intensivsykepleier og gift med Supermann. Lidenskapelig opptatt av en aktiv livsstil vel balansert med et liv verdt å nyte. Jeg gleder meg stort til å dele alle mine hinderløpopplevelser med dere, både gamle og nye – og håper dere vil være md meg på min ferd. Etter å ha trent mye forskjellig hele livet er det så utrolig deilig å endelig ha funnet min nisje. Dere kan følge meg på http://www.ocrnorway.no/ eller instagram – ocrqueen. Snap - OCRNorway

RSS-flöde

ArkivMest lest


I bloggen

Marthe K MyhreMer


Mange snakker om det å være et talent og god allerede som ung. Andre beskrives som et ... [Läs mer]

Anders Storhaug HeenMer


Kan du hjerte- lungeredning (HLR)? Er du klar til å forsøke og redde liv om et medmenneske faller ... [Läs mer]

Bjørg Astrid JohannesenMer

Målene for 2019 er nådd! Det har vært et fantastisk løpeår! Året er imidlertid ikke over enda. Det ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser