Mari Weider - Ønsk oss lykke til! - Runner's World
Annonse

Mari Weider

Ønsk oss lykke til!

Da er dagen her - vi stikker til England for å forsvare Norges ære - 3 staute vikinger skal møte 2 vikinger til i Wolverhapton og sammen skal vi vise Mr Mouse at vi ikke lar oss skremme!

Bagen er pakket, utstyret testet og funnet godkjent, det blir neopren all the way for meg også, jeg har klipt av armer og ben så det blir mer behagelig å løpe med, men med +/- 2 grader celsius og nysnø i England orker jeg bare ikke å fryse ræva av meg (bokstavlig talt!)

Dette blir helt awesome...jeg har en million sommerfugler i magen min, vet ikke om jeg gruer meg eller gleder meg mest - antagelig en god blanding!

Som den ekte blondina jeg er så ble gårsdagen brukt til litt forberedelser til tur - sov et par timer fordi kroppen krevde det, løp 5 rolige km på mølla (bare for å roe hue litt), tok en kjapp beinøkt med boxbøy og markløft (helt feil, ja jeg vet det...men hadde så lyst), ordnet meg litt, og prøvetestet litt forskjellige outfits...vet vi skal ut og løpe, men samtidig skal jeg faktisk på kjærstetur og! Men jeg er flink til å pakke, så av hele bagen full av løpeutstyr er en bitteliten krok fylt med en liten sort topp som kanskje passer på en engelsk pub ;) Og så drar vi seff Norwayoutfiten utenpå ;) Er jo ikke helt ordinær kjærstetur kan man si ;)

Men følg meg gjerne på instagram...vet ikke hvor mye blogg jeg rekker å oppdatere...men lover å oppdatere instagram i det minste ;) @ultrababe og #teamvikingrace

KlemMari

Kategorier:
Løp 
2015-01-31 08:51, visad 10111 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerMari Weider

Dedikert hinderløper, 2 barnsmamma, intensivsykepleier og gift med Supermann. Lidenskapelig opptatt av en aktiv livsstil vel balansert med et liv verdt å nyte. Jeg gleder meg stort til å dele alle mine hinderløpopplevelser med dere, både gamle og nye – og håper dere vil være md meg på min ferd. Etter å ha trent mye forskjellig hele livet er det så utrolig deilig å endelig ha funnet min nisje. Dere kan følge meg på http://www.ocrnorway.no/ eller instagram – ocrqueen. Snap - OCRNorway

RSS-flöde

ArkivMest lest


I bloggen

Anders Storhaug HeenMer


Kan du hjerte- lungeredning (HLR)? Er du klar til å forsøke og redde liv om et medmenneske faller ... [Läs mer]

Eira TorsteinsenMer

Tirsdags morgen forrige uke tikket det inn en mail fra magasinets redaktør, Sara. Mailen inneholdt ... [Läs mer]

Marthe K.M. LienMer


Hei!! Nå er det en stund siden jeg har skrevet her på bloggen. Det har skjedd vanvittig mye det ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser