Mari Weider - Gårsdagens cheatday! - Runner's World
Annonse

Mari Weider

Gårsdagens cheatday!

Snille coachen min som har satt opp treningsprogram til meg så godt han kan utifra to turnusliv og to små jenter som stadig gjør mer og mer etter skolen - er litt av et puslespill og akkurat denne uken her var et lite mareritt. Så på tross av at han gjorde så godt han kunne, har jeg allerede stokket litt om på øktene - jeg tror jeg har grønt lys til det, så lenge jeg fullfører uken!

Tirsdag sto det egentlig fri på planen min (eller slalåm egentlig da), men siden det passet meg sånn tok jeg rolig langtur da og så hadde jeg "fri" igår istedet. Men siden jentene skulle trimme selv havnet jeg på sats...med løftesko...og sugen på litt god gammeldags sirkeltrening - jeg var på lillestrøm og der elsker jeg å lage meg små sirkeltreninger og gårsdagens Cheatday så slik ut:

- skulderrehab/oppvarming

- sirkel med: Markløft/boxjump/kettlebell swing

- nedtrekk enarms

- taulek

- rygghev

- stående roing

Som dere ser jobber jeg mye med ryggen. Jeg er avhengig av å ha en sterk rygg både i jobben min, ifht hinderløp og ifht skuldrene mine. Jeg fikk beskjed her i høst om at skulderskaden min var blitt ytterligere forverret/smertefull pga manglende styrke i øverste del av rygg. Så cheatdayen min kom nok ryggen til gode - og jeg var superhappy happy jente!

Det er lenge siden jeg har trent boxjump nå, det kjentes stivt og tungt ut de første hoppene, men med gradvis øking via vektskiver - endte jeg tilslutt på personal best igår og den følelsen er helt himmelsk - du krøker deg sammen, strekker ut, satser og flyyyyyyr! Herregud så gøy! Jaggu skal det bli mye boxjump bak i hagen til sommeren gitt!

Da er det snart på tide å løpe ut døren, to økter i dag, en laaaaaang rolig løpetur, en styrkeøkt i kveld - og midt i mellom der et møte i Oslo og feiring av Supermann! Han har fått sin gratulasjon på OCRNOrway.no idag <3

Ha en herlig dag alle!

KlemMari

Kategorier:
Løp Trening 
2016-01-21 08:15, visad 7834 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerMari Weider

Dedikert hinderløper, 2 barnsmamma, intensivsykepleier og gift med Supermann. Lidenskapelig opptatt av en aktiv livsstil vel balansert med et liv verdt å nyte. Jeg gleder meg stort til å dele alle mine hinderløpopplevelser med dere, både gamle og nye – og håper dere vil være md meg på min ferd. Etter å ha trent mye forskjellig hele livet er det så utrolig deilig å endelig ha funnet min nisje. Dere kan følge meg på http://www.ocrnorway.no/ eller instagram – ocrqueen. Snap - OCRNorway

RSS-flöde

ArkivMest lest


I bloggen

Abelone LyngMer


(Foto: Lise Bergmann) De ville rovdyrene vi har på fastlandet i Norge er sjeldent en trussel for ... [Läs mer]

Thea Foss BækkevoldMer

Det er noe magisk med Oslo maraton. Det var her, i 2012 med «10 for Grete», mitt løpeliv virkelig ... [Läs mer]

Bjørg Astrid JohannesenMer

Målene for 2019 er nådd! Det har vært et fantastisk løpeår! Året er imidlertid ikke over enda. Det ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser