Mari Weider - Burpees er bare spensthopp med pause ;) - Runner's World
Annonse

Mari Weider

Burpees er bare spensthopp med pause ;)

Hahaha god morgen alle sammen - måtte bare dele dette herlige utsagnet med dere. Det kom gjennom en diskusjon på chatten med mentor Andreas Dietzel som syntes 15 spentshopp som straff i det nye norske hinderløpet Barskingen var så ille. Jeg var da helt uenig og synes jo 30 burpees er helt grusomt iforhold...hvorpå mitt store idol altså kommer med det legndariske utsagnet "Burpees er bare spensthopp med pause!" ...greit! Så altså folkens...hvis spensthopp er bedre trening enn burpees, så skal jeg med glede bytte ut #500burpeesaweek challengen til Beast-gjengen med #500spenshoppiuka utfordringen. Hva sier dere - burpees eller spensthopp?

Uansett...ny uke, nye muligheter! Jeg er superfornøyd med forrige ukes løpsinnsats med 33 kilomete langkjøring til sammen og ny personlig pers på mølleøkta mi på søndag. Riktignok tok den og styrkeøkten min på lørdag totalt knekken på meg, så har sånn ca vondt i hele kroppen, gangsperre og ser ut som jeg er 90 år og beinskjør....jeg skjønner ikke at man ikke noengang skal lære - jeg mener...når man ikke har trent bein på en ukes tid og så kliner til med både tunge sumomark og en haug knebøy + bulgarsk utfall for å nevne noe.... det er jo bare å be om trøbbel! Men det går vel over etterhvert...i mellomtiden har jeg blåst støv av sykkelen min...den får frakte meg rundt når beina svikter totalt ;)

Ellers må jeg bare ydmykt få si takk til alle dere som har vært innom bloggen her i helgen og kommet med så mange positive tilbakemeldiger på innlegget mitt om plantar fascitt...tydelig at jeg ikke er alene med dette problemet. Jeg er så glad hvis det jeg skrev kan ha vært til tips og råd for noen andre. Og til dere som satte store spørsmålstegn ved at jeg fortsatte å løpe ifjor...og mente det kanskje ikke var så himla lurt...vel det er jeg fullstendig klar over...men jeg tror jeg har mange med meg der ute som også skjønner meg...det er rart med det...men får man en skade et sted, så er liksom det det eneste man har lyst til å gjøre...veldig rart, men tror det er ganske spot on...

Høydepunktet denne uken blir Bootcampen med Viking Race - ifølge Andreas er det over 200 (!) som har meldt seg på - WOW! Hvor kult er ikke det liksom...men jeg kan jo ikke si noe annet enn at jeg skjønner alle sammen. Herregud det er jo bare så gøy, og jeg gleder meg masse! Kl 17 på St.hans haugen altså førstkommende torsdag ;)

Ha en strålende uke da dere ;)

KlemMari

 

//tights//

Kategorier:
Kom i gang Løp Trening 
2015-04-07 06:02, visad 11270 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerMari Weider

Dedikert hinderløper, 2 barnsmamma, intensivsykepleier og gift med Supermann. Lidenskapelig opptatt av en aktiv livsstil vel balansert med et liv verdt å nyte. Jeg gleder meg stort til å dele alle mine hinderløpopplevelser med dere, både gamle og nye – og håper dere vil være md meg på min ferd. Etter å ha trent mye forskjellig hele livet er det så utrolig deilig å endelig ha funnet min nisje. Dere kan følge meg på http://www.ocrnorway.no/ eller instagram – ocrqueen. Snap - OCRNorway

RSS-flöde

ArkivMest lest


I bloggen

Anna Tien Nguyen-SkaretMer


Løpere er verken normale eller unormale folk, vi er bare en egen rase som stammer fra forskjellige ... [Läs mer]

Anders Storhaug HeenMer


Kan du hjerte- lungeredning (HLR)? Er du klar til å forsøke og redde liv om et medmenneske faller ... [Läs mer]

Abelone LyngMer


Vinteren har meldt sin ankomst med minus grader, snø og is. Dagene blir stadig kortere og hodelykta ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser