Mari Weider - Believe (and) Achieve! - Runner's World
Annonse

Mari Weider

Believe (and) Achieve!

Forleden dag vant jeg en instagramkonkurranse der jeg kunne velge meg ut to par strømper fra Flexfit.no. Det var valgets kvaler selvfølgelig siden utvalget var stort, men et par hadde jeg allerede bestemt meg for og det var disse:

Believe/Achieve står det på de. Og vet dere, det er så utrolig sant! Hvis man ikke har troen på seg selv, hvordan skal det da gå fremover. Selvfølgelig ligger det enorme mengder fysisk trening bak prestasjoner, men nå om dagen så er jo mental trening virkelig inn i tiden. Du MÅ tro på deg selv om du i det hele tatt skal komme noen vei. Og det er utrolig hvor mye det betyr for prestasjonen din hva folk sier til deg. Positive oppmuntrende ord kan snu en dårlig dag og gjøre det god. Et smil, en klem og en tommel opp. Du kjenner humøret stiger og energien kommer snikende.

Jeg har kost meg siste uken med alle oppdateringene til Thomas fra Portugal. På en måte skulle jeg så gjerne ha vært der nede, både sammen med han og alle de andre, men samtidig så går det helt fint. Det har vært deilig løpeforhold her hjemme og, jeg ser at det ikke er så lenge igjen før vi atter kan ut og løpe i skogen. Det blir helt himmelsk, kjenner jeg er lei av å trampe på asfalten - ut i skogen, ut i kupert terreng og det å kjenne på naturen, lukte på skogen og bare nyte. Og om ikke så alt for lenge er jeg og tilbake på min ynglingsstrand - Alcudiastranden på Mallorca. Det er mitt løpeparadis og jeg gleder meg så til å komme tilbake.

Jeg har begynt å følge løpeprogrammene til Runners World og bloggrunnerne - dog min egen oppspeede variant fordi jeg ikke oppdaget de før nå for en måneds tid siden. Men det er godt å se at jeg har gjort endel riktig, og gøy å følge et program der man blir pushet litt ekstra også! Det er faktisk vanskeligst å skulle følge de rolige øktene der man skal holde lav puls og enda lavere tempo...jeg gjør det nok ikke helt rett, men da trenger jeg ihvertfall ikke stresse med tempoet jeg har ute til jobb. Problemet etterhvert blir nå mer å klare å stå opp enda litt tidligere så jeg kan legge på noen ekstra kilometer. Foreløpig ligger jeg på 7,5 km til jobb...men skal komme meg opp i mila nå snart! Det er jo egentlig ikke avstanden som er problemet - mer det å stå opp enda tidligere enn det jeg gjør. Men da hjelper det jo å ha superpowerstrømper liggende klare - med inspirerende logo's så går ihvertfall løpingen litt lettere!

Jeg har egentlig tatt meg treningsfri i helgen etter en god treningsuke, men vi får se når jeg våkner etter nattevakt idag - om motivasjonen og evt været innbyr til en liten koseøkt ute, enten langkjøring eller litt bakkeintervaller ;)

Ha en strålende søndag alle sammen

KlemMari

Kategorier:
Produkter Trening 
2015-03-29 08:04, visad 9269 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerMari Weider

Dedikert hinderløper, 2 barnsmamma, intensivsykepleier og gift med Supermann. Lidenskapelig opptatt av en aktiv livsstil vel balansert med et liv verdt å nyte. Jeg gleder meg stort til å dele alle mine hinderløpopplevelser med dere, både gamle og nye – og håper dere vil være md meg på min ferd. Etter å ha trent mye forskjellig hele livet er det så utrolig deilig å endelig ha funnet min nisje. Dere kan følge meg på http://www.ocrnorway.no/ eller instagram – ocrqueen. Snap - OCRNorway

RSS-flöde

ArkivMest lest


I bloggen

Marthe K.M. LienMer


Hei!! Nå er det en stund siden jeg har skrevet her på bloggen. Det har skjedd vanvittig mye det ... [Läs mer]

Maria SørbøMer

Hva er det sikreste tegnet på at høsten har kommet til Oslo? Oslo Maraton. Det er litt lettere å gi ... [Läs mer]

Abelone LyngMer


Se for deg en dramatisk kystlinje med stupbratte klipper i spennene formasjoner, vakre ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser