Maratonmamma - Takk for meg, RW - Runner's World
Annonse

Maratonmamma

Takk for meg, RW

Etter vel to års blogging for Runners World sier jeg takk for meg.

Jeg skal fortsette å blogge, altså, bare på min egen portal.

Som journalist kan jeg ikke slutte å skrive ;-)

Det har vært gøy å få blogge for et blad som hovedsakelig leses av løpere. Da treffer man målgruppen :-)

Men jeg måtte ta noen valg, og foretrekker å stå mer fritt.

På bloggen har jeg de siste to årene skrevet om alt fra løping til...., vel, ja, løping, haha.

Det kommer jeg til å fortsette med.

Så håper mange også fortsetter å lese mine innlegg.

Ha en fortsatt god jul og et strålende godt løpeår i 2018.

Sett deg et mål eller to allerede nå, så har du god motivasjon til å starte treningsåret 1. januar.

Vi løpes! 


2017-12-25 23:53, visad 1782 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerMaratonmamma Pettersen

Nordlending (født 1971) bosatt i Bærum. Trebarnsmor og frilansjournalist, som blogger om løping og livet – i den rekkefølgen. Ble hektet på løping høsten 2012. Jeg har oppdaget at stahet og utholdenhet er min styrke, og har dermed en hang til lange løp. Medlem i Romerike Ultraløperklubb. Trener variert, og har deltatt i løp som varierer i lengde mellom 5-80 km, de fleste i terreng. Jeg er løpetrener i Tren For Livet, og kjører løpekurs på Jar i Bærum. I tillegg tilbyr jeg onlinekurs for dere som bor et stykke unna. Det er utrolig inspirerende å kunne motivere andre, og det er en sterk drivkraft i løpingen. Bloggen min ligger også på liselysfjord.wordpress.com. På Instagram, Snapchat og Twitter heter jeg også Maratonmamma.

RSS-flöde

ArkivMest lest
I bloggen

Elisabeth BorgersenMer


Så godt å være tilbake i løpeskoene og gøy med nye utfordringer. Selv om treningsmengden ligger på ... [Läs mer]

Anna Tien Nguyen-SkaretMer


|Sponset innlegg| Jeg husker da datteren min var ca 4 år, kom hjem fra barnehagen og sa: «mamma, si ... [Läs mer]

Wenche WikstrømMer

For 6 år siden var det helt utenkelig at jeg skulle løpe en 10 km, etter å ha gått rett i veggen ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser