Maratonmamma - Heia ildsjelene! - Runner's World
Annonse

Maratonmamma

Heia ildsjelene!

De to siste helgene har jeg deltatt på to små, ganske lokale løp. Først Lommedalen Rundt forrige helg, og Barteløpet sist helg. Løpene er ulike, men har minst ett likhetstrekk: De arrangeres av ildsjeler som brenner for løping.

Barteløpet går i tillegg til en god sak, movember-stiftelsen.


Det er gøy å være med på løp uansett, men jeg har begynt å få mer og mer sansen for små, lokale løp. Her er det lite fiksfakseri, man er tett på arrangøren og kan gi direkte tilbakemelding om ting som funker og eventuelt ting som kan forbedres. Det er lave skuldre, lavterskel og lite prestisje.


Når det er sagt er det jo alltid noen som har en pers de skal slå, eller som vil kapre 1. plassen. Men i disse små, lokale løpene er det ikke så mye fokus på vinnertider. Her er alle vinnere, og alle har det like gøy – eller vondt.

Og så er det ildsjeler som arrangerer. De står på både før, under og etter løpet – og sørger for at alt blir perfekt. Tusen takk for at dere orker!


I tillegg til disse to nevnte løp, har jeg også erfart den samme stemningen i et lite løp i Asker, Semsvannet Rundt. Veldig gøy og sosialt. Og Løplabbets maratonkarusell må også nevnes i denne sammenheng! Og KRS Ultra!


Det finnes flere løp som er like disse, men jeg rekker jo ikke delta på alle ;-) Dessverre. Men en ting er sikkert, jeg vil oppleve flere små løp fremover. Så dersom du vil tipse meg om løp i ditt distrikt blir jeg veldig glad!


Ha en fin mandagskveld! :-) Med eller uten løping;-) 


2017-11-06 20:42, visad 1500 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerMaratonmamma Pettersen

Nordlending (født 1971) bosatt i Bærum. Trebarnsmor og frilansjournalist, som blogger om løping og livet – i den rekkefølgen. Ble hektet på løping høsten 2012. Jeg har oppdaget at stahet og utholdenhet er min styrke, og har dermed en hang til lange løp. Medlem i Romerike Ultraløperklubb. Trener variert, og har deltatt i løp som varierer i lengde mellom 5-80 km, de fleste i terreng. Jeg er løpetrener i Tren For Livet, og kjører løpekurs på Jar i Bærum. I tillegg tilbyr jeg onlinekurs for dere som bor et stykke unna. Det er utrolig inspirerende å kunne motivere andre, og det er en sterk drivkraft i løpingen. Bloggen min ligger også på liselysfjord.wordpress.com. På Instagram, Snapchat og Twitter heter jeg også Maratonmamma.

RSS-flöde

ArkivMest lest
I bloggen

Siri Therese Flamme-LarsenMer

Først må jeg si at jeg vet hvor heldig jeg er. Jeg har vokst opp i en aktiv familie, der alle ... [Läs mer]

Elisabeth BorgersenMer


I midten av november skulle jeg ha løpt sesongens siste løp. The North Face 50 mile i San ... [Läs mer]

Marthe K MyhreMer


Det har blitt desember og 2018 har hittil vært et litt trøblete år. Både treningsmessig og ting ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser