Laila Himle - #GØYGØYGØY! - Runner's World
Annonse

Laila Himle

#GØYGØYGØY!

Eg har blitt valgt ut til å vera Scott Norge ambassadør og bloggar for Runners World Norge. Dette synes eg er utruleg spanandes, lærerikt, og gir ikkje minst ekstra springemotivasjon. Eg har gode erfaringar med merket frå før og ser veldig fram til dette samarbeidet.

Mitt namn er Laila Himle (1991-modell) og eg er oppvaksen på Voss. Eg er utdanna idrettslærar og jobbar no på ein barneskule i Bergen. Eg er profesjonell fotballspelar for Sandviken IL og likar å tilbringe mykje tid i skog og mark. Fjellet er ein av mine favorittstadar. Springing har blitt ein del av min kvardag, då eg brukar det mykje som avkopling og mental trening. Har eg moglegheit til å stille i ein konkurranse, så gjer eg det og. Dette er fordi eg likar å utfordre meg sjølv, samt som eg har funne ut at dette er noko som passar meg godt. Mitt springemål i år er å fullføre Eiger Ultra Trail run (E35) i Grinderwald med ei venninne.

I gjennom min blogg får de blant anna lese om mine anmeldelsar av Scott sine produkt, min springekvardag, treningstips, konkurransar, kombinasjonen/balansegangen mellom det å vera fotballspelar på toppnivå og springing + mykje meir. Så stay tuned.


2018-05-31 18:03, visad 2104 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerLaila Himle

Laila Himle er ambassadør for Scott. I denne bloggen forteller hun om trening, konkurranse og utstyr.

Dette er meg:

Født: 21.06.91

Heimstad: Voss

Utdanning: Bachelor i kroppsøving og idrettsfag. Tek vidareutdanning i Naturfag ved UIB.

Yrke: Lærar på barneskule og profesjonell fotballspelar for Sandviken IL (toppserien).

Interesser: friluftsliv, langrenn og springing

Målsetjing: utvikle meg som fotballspelar, samt å delta på ulike springekonkurransar. Årets springemål er å gjennomføre Eiger Ultra Trail run i Grindelwald, Sveits (E35).

Ambassadør: Scott Norge Trening

Instagram: laihimle

RSS-flöde

Arkiv

I bloggen

Elisabeth BorgersenMer


Så godt å være tilbake i løpeskoene og gøy med nye utfordringer. Selv om treningsmengden ligger på ... [Läs mer]

Wenche WikstrømMer

For 6 år siden var det helt utenkelig at jeg skulle løpe en 10 km, etter å ha gått rett i veggen ... [Läs mer]

Eira TorsteinsenMer

Hei dere! Søndag 30. september deltok jeg på rosasløyfe-løpet i Tromsø sammen med mange andre ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser