Hilde Buflod - Siste innspurt - Runner's World
Annonse

Hilde Buflod

Siste innspurt

Nå har det vært mange varme og fine sommerdager og noen av de har jeg benyttet i skogen sammen med søsteren min. Det har vært utrolig deilig. Det er ingenting som slår det å løpe på stier,steiner og røtter og kjenne lukten av skog I løpssammenheng. Selvom det er tyngre å løpe i terrenget så føles det mye lettere, og er definitivt mye mer artig enn å løpe på asfalt og grus.

Lørdagen startet med en 8,5 kilometer. Skulle egentlig løpt en annen runde,men etter at vi møtte en annen dame i skogen som fortalte at hun nettopp hadde gått forbi et ferskt  rådyrbein, og sett et dyr løpe bort i en annen retning valgte vi å snu og løpe et annet sted .Etterpå dro vi på stranda. Sommeren i Østfold bringer mye sol og glede så det er bare å nyte mens vi kan.

Mandag var det oppstart i ny jobb, og siden den ligger 3 kilometer fra hjemmet vårt har jeg de siste ukene syklet frem og tilbake. Må si jeg er veldig heldig som kan begynne jobbdagen slik.Deilig med frisk luft før man skal sitte inne på et kontor hele dagen, og så får man klarnet tankene etterpå før man går i gang med pliktene her hjemme.

Onsdagen løp søstera mi og jeg 9,5 kilometer i skogen. Lørdagskvelden tilbragte jeg i lysløypa med intervalltrening. Det ble skikkelig øsende pøsende vær så jeg løp 1,6 kilometer, hadde pause 1 minutt. Dette gjorde jeg 3 ganger før jeg ga meg. Søndag ble det skogstur med familien og bærplukking. Nam nam. Enda en positiv ting med skogen.

Mandagskvelden kunne søsteren min passe barna så da fikk jeg løpt sammen med samboeren min i skogen. Da fikk jeg løpt en ny runde på 10,5 kilometer. Det var en super løype i vakker natur. Skikkelig kvalitetstid med min kjære.

Siste turen sammen med søstera mi ble i samme runden noen dager senere. 

Torsdag var jeg på kurs og syklet tilsammen 13 kilometer. Uken ble avsluttet med personlig rekord på søndagsløpet, hvor jeg så vidt klarte å løpe under 40 minutt. Det har vært målet og komme under så jeg ble veldig fornøyd. Viktig å ha noen delmål som man kan strekke seg etter selv om man er mosjonist. 

Kort oppsummert. Jeg har fått løpt en del lange turer denne perioden og føler at formen er god og energien på topp. Har også fått lurt med meg ei venninne til å løpe 6 kilometer, og hun har nesten ikke løpt før så det synes jeg er sporty gjort av henne. Det er bare å melde seg på jenter. Det er ingenting å være redd for.

Pga. Problemer med datatilkobling,programmer og opplasting og en frustrert og utålmodig jente blir det ingen bilder denne gangen. 


2017-08-13 00:00, visad 2319 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerHilde Buflod

Dette er en blogg som promoterer Trysilrypa Terrengløp. Mitt navn er Hilde Buflod,er 40 år og bor i Sarpsborg. Er utdannet massør og juridisk kontormedarbeider. Jeg skal løpe Trysilrypa terreng. Foruten at jeg har løpt den tidligere har jeg deltatt på Birken, Strømstadmila, Glommaløpet motbakkeløp og Torsdagsløpet som går her i Sarpsborg. Jeg har alltid vært glad i trening og mener det hjelper mot det meste. Selv om jeg ikke har store ambisjoner innen løp ,så synes jeg det er lite motiverende og kjedelig å være i dårlig form så jeg prøver å løpe noen ganger i uka. Når jeg først har bestemt meg for å delta i en konkurranse setter jeg meg noen små mål jeg tror jeg skal klare ,og da kommer også konkurranse instinktet frem etterhvert.

RSS-flöde

ArkivMest lest

I bloggen

Wenche WikstrømMer

Det har gått seks uker siden Praha Maraton og det har vært seks veldig annerledes uker i mitt liv. ... [Läs mer]

Siri Therese Flamme-LarsenMer

Jeg hører mye på lydbøker til og fra jobb, og gjerne hjemme mens jeg rydder. Og jeg tenkte det ... [Läs mer]

Maria SørbøMer

Utvalget av fine, morsomme og utfordrende løp har blitt som en godterihylle på butikken. Man har ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser