Hilde Buflod - Fremgang - Runner's World
Annonse

Hilde Buflod

Fremgang

Nå føler jeg at treningen er i gang igjen og det er en god følelse å ha med seg. Jeg kan løpe mer i skogen og det er lysere tider.

Det har blitt noen flere løp og formen har blitt bedre. Første søndagen hadde jeg planer om å delta på søndagsløpet 7 km igjen, men siden været var så fint og det skulle være åpen gård for barna litt utenfor Sarpsborg så prioriterte jeg det istedenfor. Det positive med det var at både jeg og samboeren min fikk løpt 9 km før vi reiste og det var jo mye bedre. En av fordelene med å ha små barn i huset som står opp tidlig ,er jo at man får så mye ut av dagen. Senere i uken ble det trappeløp med ei venninne. Det er veldig god trening og faktisk veldig gøy. Beina mine har ikke fått gjort den type trening den siste tiden så de ble litt skjelvne etterpå.

Fikk også tatt med lillegutt(som forøvring sov seg gjennom hele økten) på SATS en dag slik at jeg fikk tatt styrke.

Litt uttøying og pannebåndsjusteringer må til...

Søndagen etter fikk jeg gjennomført søndagsløpet 7 km igjen. Kroppen min kjentes bra ut så jeg løp jevnt ,men litt raskere enn sist og det resulterte i at jeg forbedret tiden min med 3 minutter i forhold til første gang jeg var med. Var veldig fornøyd med det.

Tirsdag ble det løpetrening med SATS. Da var det intervalltrening som sto på agendaen.

Vi gikk i en park (Kulåsparken)her i byen og trente. Først var det litt oppvarming så kjørte vi løp i 30 sek,45 sek, 1 min, 1,30 min med 45 sek pause mellom intervallene og så tok vi motsatt vei. Pause i 3 min også kjørte vi den samme runden igjen. På slutten måtte jeg roe ned litt da jeg fikk litt vondt i bekkenet, men ellers gikk det bra. Det var en veldig bra trening og jeg merket at jeg presset meg mer da det var flere til stede. Har derfor booket meg på ny time til neste uke.

På slutten av uken fikk jeg presset inn en styrkeøkt i boden(treningsrommet). Ble litt roing, bekken og legg trening.

Ha en fin mai trening!

Kategorier:
Løp 
2017-05-07 00:00, visad 4112 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerHilde Buflod

Dette er en blogg som promoterer Trysilrypa Terrengløp. Mitt navn er Hilde Buflod,er 40 år og bor i Sarpsborg. Er utdannet massør og juridisk kontormedarbeider. Jeg skal løpe Trysilrypa terreng. Foruten at jeg har løpt den tidligere har jeg deltatt på Birken, Strømstadmila, Glommaløpet motbakkeløp og Torsdagsløpet som går her i Sarpsborg. Jeg har alltid vært glad i trening og mener det hjelper mot det meste. Selv om jeg ikke har store ambisjoner innen løp ,så synes jeg det er lite motiverende og kjedelig å være i dårlig form så jeg prøver å løpe noen ganger i uka. Når jeg først har bestemt meg for å delta i en konkurranse setter jeg meg noen små mål jeg tror jeg skal klare ,og da kommer også konkurranse instinktet frem etterhvert.

RSS-flöde

ArkivMest lest

I bloggen

Team RW RåskinnetMer

Med kun noen få dager kvar til startskuddet går av på Råskinnet er det mye følelser som er i sving ... [Läs mer]

Hege IsaksenMer

Hallo løpefolk 😊 Da har jeg løpt på Scott sine sko (Supertrac RC) i litt over en uke, og ... [Läs mer]

Anders Storhaug HeenMer


Våren gjør det så fristende å løpe mye! Mange øker løpsbelastningen voldsomt i løpet av noen få ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser