Hilde Buflod - Feriemodus - Runner's World
Annonse

Hilde Buflod

Feriemodus

Nydelig på Amager strand.

Man behøver ikke ta treningsfri selv om det er ferietid, men den ene uken i ferien hvor vi var i København ble det ikke så mye trening. Hadde med løpeklærne, men de ble liggende i kofferten. Det ble ikke late dager i solsengen for det. Det var gåing i tivoli, zoo og stranden, hvor vi også fikk sneket inn litt styrke i trenings/lekeapparatene som var der Det var egentlig deilig og ikke ha fokus på trening denne uken, men jeg blir jo rastløs og klar for trening etter en stund. Så det var deilig da vi kom hjem igjen å kunne fortsette der man slapp. Startet rolig med løp på mølla i 20 min, for å sjekke hvordan det sto til med kneet mitt, roing og styrke. Kjente det litt i kneet, men ikke så ille. Jeg håper og tror at det var det harde underlaget fra asfaltløpingen før turen som gjorde det.

Onsdag ble det en 5 kilometer før stranden kalte på meg, og fredagen tok søstera mi, som har sommer jobb i Sarpsborg og jeg oss en tur i skogen. Da løp vi 11 kilometer og det var så herlig å løpe i skogen igjen. Det kan ikke sammenlignes med å løpe på asfalt. Det er mer utfordrende, jeg må konsentrere meg mer og det gir meg ekte glede. Jeg får rett og slett et lite skogskick,hvis det er noe som heter det. Tror heller ikke at en uke uten løp hadde ødelagt formen, så da er det bare å spisse formen og glede seg til september kommer. Nå skal jeg nyte de siste dager før en ny epoke starter. Mandag blir det oppstart i ny jobb, og om noen uker skal begge barna i barnehagen. Det blir mye nytt og sikkert mer stress fremover, men man får gjøre det beste ut av det. Bare jeg holder meg skade – og sykdoms fri så skal jeg nok komme meg i mål.

Hvis du fortsatt ikke er påmeldt, vil utfordre deg selv eller gjengen, er det fortsatt mulighet til å melde seg på terrengløpet 6 eller 13 kilometer. Fest blir det uansett etter løpet:)

Kategorier:
Løp Trening 
2017-07-23 00:00, visad 2749 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerHilde Buflod

Dette er en blogg som promoterer Trysilrypa Terrengløp. Mitt navn er Hilde Buflod,er 40 år og bor i Sarpsborg. Er utdannet massør og juridisk kontormedarbeider. Jeg skal løpe Trysilrypa terreng. Foruten at jeg har løpt den tidligere har jeg deltatt på Birken, Strømstadmila, Glommaløpet motbakkeløp og Torsdagsløpet som går her i Sarpsborg. Jeg har alltid vært glad i trening og mener det hjelper mot det meste. Selv om jeg ikke har store ambisjoner innen løp ,så synes jeg det er lite motiverende og kjedelig å være i dårlig form så jeg prøver å løpe noen ganger i uka. Når jeg først har bestemt meg for å delta i en konkurranse setter jeg meg noen små mål jeg tror jeg skal klare ,og da kommer også konkurranse instinktet frem etterhvert.

RSS-flöde

Arkiv



Mest lest





I bloggen

Wenche WikstrømMer

Det har gått seks uker siden Praha Maraton og det har vært seks veldig annerledes uker i mitt liv. ... [Läs mer]

Siri Therese Flamme-LarsenMer

Jeg hører mye på lydbøker til og fra jobb, og gjerne hjemme mens jeg rydder. Og jeg tenkte det ... [Läs mer]

Maria SørbøMer

Utvalget av fine, morsomme og utfordrende løp har blitt som en godterihylle på butikken. Man har ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser