Hilde Buflod - Det går ikke alltid som man planlagt - Runner's World
Annonse

Hilde Buflod

Det går ikke alltid som man planlagt

En bit av Kalnesskogen.

Denne uka hadde jeg planer om å løpe noen lengre turer, men det gikk ikke helt som jeg hadde håpet. Samboeren min måtte jobbe litt overtid, og siden jeg har overtalt ei venninne til å være med på 6 kilometeren prioriterte jeg å være med henne å løpe 5 kilometer i Kalnesskogen,  hvor torsdags- og søndagsløpene går, slik at hun fikk løpt litt i skogen. Jeg synes også det er best å løpe med noen i skogen tilfelle det skulle skje noe. Sånne tanker hadde jeg ikke før, og det var heller ingen problemer å løpe uten telefon, men det følger vel med tiden så det passet egentlig bra å være med henne. Jeg fikk meg også en styrkeøkt, løp og roing i boden , fredagsløp i lysløypa på 6 kilometer og søndagsløpet 7 kilometer. Så trent fikk jeg hvertfall, selvom jeg ikke fulgte planen. Var litt sliten i søndagsløpet, og maktet ikke å gi alt, da jeg til tider kjente at jeg ikke var helt i form, men beste kvinne ble jeg. Kanskje ikke så rart da jeg var den eneste kvinnen som deltok..ha ha. Tror det var for lite søvn natten før. Vi hadde besøk og la oss litt for sent, og nå har barnehagen begynt igjen, og begge barna har hatt litt feber og vært litt urolige. Minstemann får også tenner så da får vi se hva neste uke bringer...

Jeg var så sliten så det hjalp vist ikke bare å bite tennene sammen...


2017-09-28 00:00, visad 1641 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerHilde Buflod

Dette er en blogg som promoterer Trysilrypa Terrengløp. Mitt navn er Hilde Buflod,er 40 år og bor i Sarpsborg. Er utdannet massør og juridisk kontormedarbeider. Jeg skal løpe Trysilrypa terreng. Foruten at jeg har løpt den tidligere har jeg deltatt på Birken, Strømstadmila, Glommaløpet motbakkeløp og Torsdagsløpet som går her i Sarpsborg. Jeg har alltid vært glad i trening og mener det hjelper mot det meste. Selv om jeg ikke har store ambisjoner innen løp ,så synes jeg det er lite motiverende og kjedelig å være i dårlig form så jeg prøver å løpe noen ganger i uka. Når jeg først har bestemt meg for å delta i en konkurranse setter jeg meg noen små mål jeg tror jeg skal klare ,og da kommer også konkurranse instinktet frem etterhvert.

RSS-flöde

ArkivMest lest

I bloggen

Team RW RåskinnetMer

Med kun noen få dager kvar til startskuddet går av på Råskinnet er det mye følelser som er i sving ... [Läs mer]

Maria SørbøMer

Oslo maraton! Kjenner jeg blir varm i hjertet. Jeg sitter her oppå maratonskyen min, og kommer ikke ... [Läs mer]

Abelone LyngMer


(Foto: Ola Matsson) Årets Trysilrypa ble en skikkelig opptur etter noen uker med dårlig form. Jeg ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser