Hege Isaksen - Overrasket meg på kort tid! - Runner's World
Annonse

Hege Isaksen

Overrasket meg på kort tid!

Hallo løpefolk 😊 Da har jeg løpt på Scott sine sko (Supertrac RC) i litt over en uke, og dette er ett par sko som har overrasket meg på kort tid! For min løping er det viktig at de er like gode på stier, traktor veier og hvor det ikke finnes stier. Som terreng og orienteringsløper er dette det viktigst at skoen kan, for min del. Det er det som gjør forskjellen på en dårlig sko og en god sko, og dette er en ordentlig god sko!


Det at en sko skal sitte som støpt på foten og skal ha en god passform. Dette er noe Supertrac RC gjør. Den har god pass form som kan minnes om en sokk med såle. Sålen har feste på vått fjell og våte trerøtter som ligger på stiene. Skoen har også god demping til å ha ett dropp på 5 mm. Skoen i seg selv er kjempe lett (250 g), og har er en søm løs overflate for å unngå gnagsår, dette er en stor fordel om man skal løpe lengere.


Mine løpeturer de to siste månedene har bestått av et økt fokus på å øke min gjennomsnitts fart. Da har jeg hatt 6-7 løpeturer i uka, 2-3 lage turer på 60 minutter og oppover, med ett litt roligere tempo for å fremdeles holde på utholdenheten og forbedre den. Her legger jeg også inn spurter på 10-20 sek for å få litt eksplosivitet og hurtighet inn i økten. 1-2 økter med lengere intervaller, 4 min løping i et høyere tempo med 2 min rolig jogging. Og 1 med kortere intervaller for å fokusere på hurtigheten, her vil det da bli drag på 200-400 meter og gjenta denne 5 ganger med 2 minutters pause mellom dragene som består av rolig jogging.
På onsdag gikk turen opp til toppen av Tromsøya, Varden og Tromsøya på langs fra nord til sør.


2018-05-21 19:25, visad 1627 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerHege Isaksen

Hege Isaksen er ambassadør for Scott. I denne bloggen forteller hun om trening, konkurranse og utstyr.

RSS-flöde

ArkivMest lest
I bloggen

Eira TorsteinsenMer

Hei dere! Søndag 30. september deltok jeg på rosasløyfe-løpet i Tromsø sammen med mange andre ... [Läs mer]

Askild Vatnbakk LarsenMer

Ultramaraton er i vinden. Det rapporteres om rekorddeltakelse på de lengste distansene i 2017, og ... [Läs mer]

Angelika SverdrupMer


Snøløping inn i andre dimensjoner i mørket startet i parken i Ålesund, som lå nydelig i snø. I ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser