Hege Isaksen - Runner's World
Annonse

Hege Isaksen

Overrasket meg på kort tid!

Hallo løpefolk 😊 Da har jeg løpt på Scott sine sko (Supertrac RC) i litt over en uke, og dette er ett par sko som har overrasket meg på kort tid! For min løping er det viktig at de er like gode på stier, traktor veier og hvor det ikke finnes stier. Som terreng og orienteringsløper er dette det viktigst at skoen kan, for min del. Det er det som gjør forskjellen på en dårlig sko og en god sko, og dette er en ordentlig god sko!


Det at en sko skal sitte som støpt på foten og skal ha en god passform. Dette er noe Supertrac RC gjør. Den har god pass form som kan minnes om en sokk med såle. Sålen har feste på vått fjell og våte trerøtter som ligger på stiene. Skoen har også god demping til å ha ett dropp på 5 mm. Skoen i seg selv er kjempe lett (250 g), og har er en søm løs overflate for å unngå gnagsår, dette er en stor fordel om man skal løpe lengere.


Mine løpeturer de to siste månedene har bestått av et økt fokus på å øke min gjennomsnitts fart. Da har jeg hatt 6-7 løpeturer i uka, 2-3 lage turer på 60 minutter og oppover, med ett litt roligere tempo for å fremdeles holde på utholdenheten og forbedre den. Her legger jeg også inn spurter på 10-20 sek for å få litt eksplosivitet og hurtighet inn i økten. 1-2 økter med lengere intervaller, 4 min løping i et høyere tempo med 2 min rolig jogging. Og 1 med kortere intervaller for å fokusere på hurtigheten, her vil det da bli drag på 200-400 meter og gjenta denne 5 ganger med 2 minutters pause mellom dragene som består av rolig jogging.
På onsdag gikk turen opp til toppen av Tromsøya, Varden og Tromsøya på langs fra nord til sør.

Publicerat: 2018-05-21 19:25 Kommentarer (0)Dette er meg!

Hei, mitt navn er Hege og har blitt så heldig å blitt en av Scott Norge sine nye ambassadører! Dette er noe jeg ser kjempe fram til og gleder meg til å gi produkt tilbakemelding slik at du kan få ett innblikk på Scott sine produkter.


Jeg er 21 år og student i Tromsø. Jeg bruker store deler av min fritid til å være aktiv på, da går det mest i løping eller toppturer. Jeg løper som oftest og da blir det orientering som er favoritten og terrengløp er en god nummer to! Mine treningsøkter i løping består av intervaller, langkjøring/roligere joggeturer eller en vanlig jogge tur med drag for p la kroppen kjenne på forskjellige tempoer som til slutt skal hjelpe meg med å få en høyere fart i løpingen min.


Jeg liker best å løpe i naturen er favoritten, da får man variasjoner i alt fra hvordan foten lander til hvem eller hva man møter på!
Målet mitt for denne sesongen er å forbedre meg sol løper på det tekniske nivået og tidsmessig. Jeg skal å delta på flere konkurranser og sette personlige rekorder på forskjellige distanser. Og selvfølgelig gi dere tilbakemeldinger om Scott produktene jeg får teste!

Hilsen løpeglade Hege

Publicerat: 2018-05-13 20:45 Kommentarer (0)MerHege Isaksen

Hege Isaksen er ambassadør for Scott. I denne bloggen forteller hun om trening, konkurranse og utstyr.

RSS-flöde

ArkivMest lest
I bloggen

Wenche WikstrømMer

For 6 år siden var det helt utenkelig at jeg skulle løpe en 10 km, etter å ha gått rett i veggen ... [Läs mer]

Siri Therese Flamme-LarsenMer

Først må jeg si at jeg vet hvor heldig jeg er. Jeg har vokst opp i en aktiv familie, der alle ... [Läs mer]

Marthe K MyhreMer


Hodet har veldig mye å si i forhold til hvordan vi har det, og hva vi gjør i hverdagen. Hvordan vi ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser