Elisabeth Borgersen - Test av Rehband kompresjonstights - Runner's World
Annonse

Elisabeth Borgersen

Test av Rehband kompresjonstights

Det er mange meninger om kompresjonsprodukter. Hjelper de eller hjelper de ikke? Forskning som viser ulike resultater. Jeg har definitivt ikke fasiten men jeg kan fortelle litt om mine opplevelser rundt kompresjonstights og den modellen jeg har testet de siste ukene.

Stort sett bruker jeg aldri kompresjonstights når jeg er ute og løper. Så lenge temperaturen tillater foretrekker jeg å løpe i skjørt eller shorts. De kompresjonstightsene jeg har testet tidligere synes jeg føles litt 'klumpete' på og har heller ikke gitt noen god løpsfølelse.  Etter lengre turer og konkurranser derimot tar jeg gjerne på meg et par. Jeg er usikker på om det faktisk hjelper på restitusjonen, men som mange andre, liker jeg følelsen kompresjonstights gir på sliten og sår muskulatur. Og psykologisk effekt er jo en effekt det og.

I fire uker har jeg nå brukt Rehband Women's Compression Tights ved flere av mine løpeturer. Førsteinntrykket var at denne tightsen ikke føles som de kompresjonstigthsene jeg har prøvd før. Den er tynn i stoffet, sitter som støpt på beina og gir god bevegelighet. Tightsen er sydd med flat søm og det er derfor ingenting som gnager. For meg har denne tightsen vist seg som et supert plagg på de litt kjøligere høstdagene når jeg synes det begynner å bli for kaldt med bare legger. Jeg opplever også at den puster godt når man blir varm. I bunn og grunn føler jeg det som jeg løper uten tights siden det ikke er noe som holder igjen og forstyrrer løpsfølelsen.

Konklusjonen min etter disse ukene med testing er at Rehband kompresjonstights kommer til å bli med meg på mange løpeturer fremover, for meg er dette rett og slett en kjempegod tights som gir løpskomfort på topp. Men som kompresjonsprodukt etter lange turer og konkurranser blir nok ikke dette førstevalget, nettopp fordi jeg ikke kjenner at jeg har den på meg.

En annen positiv kommentar til denne tightsen er at den er relativt rimelig sammenliknet med mange andre kompresjonstights.

Nå blir spørsmålet bare hva jeg skal gjøre når temperaturene synker ytterligere? Sende et ønske til Rehband om å utvikle en vinterutgave av denne tightsen? Den kan jeg garantere at hadde vært en suksess for min del i det minste.

Kategorier:
Produkter Trening 
2015-10-31 08:30, visad 7461 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerElisabeth Borgersen

Naturelsker og dedikert løper som etter flere år på asfalten har fått smaken for lengre fjelløp med mange høydemeter. Stikkordene er unike naturopplevelser og mestringsfølelse. Gjennomførte maraton 7,5 måned etter en korsbåndsoperasjon, og vet hva det innebærer å trene seg opp etter større og mindre skader. I en travel hverdag med mye reising er det i løpeskoene jeg finner roen. Run more, worry less!

@elisbo

RSS-flöde

ArkivMest lest

EtiketterI bloggen

Marthe K.M. LienMer


Hei!! Nå er det en stund siden jeg har skrevet her på bloggen. Det har skjedd vanvittig mye det ... [Läs mer]

Maria SørbøMer

Hva er det sikreste tegnet på at høsten har kommet til Oslo? Oslo Maraton. Det er litt lettere å gi ... [Läs mer]

Abelone LyngMer


Se for deg en dramatisk kystlinje med stupbratte klipper i spennene formasjoner, vakre ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser