Eira Torsteinsen - Rosa glede under rosa-sløyfe-løpet - Runner's World
Annonse

Eira Torsteinsen

Rosa glede under rosa-sløyfe-løpet

Hei dere!

Søndag 30. september deltok jeg på rosasløyfe-løpet i Tromsø sammen med mange andre rosakledde, glade folk. Det var fantastisk å møte så mange andre rosa løpere som brukte noen timer av søndagen sin for å løpe inn litt penger til en god sak. Jeg må innrømme at jeg nesten hadde glemt at jeg skulle delta på løpet, inntil dagen før! Så da var det bare å hive seg rundt og rekruttere så mange som overhodet mulig. Flere venninner slang seg med i siste liten - gøy!

Jeg opplevde arrangementet som veldig positivt og avslappet. Man fant alle typer folk - de som løp fort, de som gikk og de som bare løp i trivelig tempo. Jeg var en av sistnevnte og koste meg masse med å heie og bli heiet på underveis. Her kan alle delta enten man ønsker trim, sosial glede eller kun å donere til en viktig sak. Dette var virkelig et arrangement av typen "god stemning".

Dere som bor i byene som enda ikke har arrangert løp, burde melde dere på med en gang! Dette er løpene som er igjen:

  • Torsdag 11. oktober kl. 19: Oslo
  • Lørdag 13. oktober kl. 12: Skien
  • Søndag 14. oktober kl. 12: Kristiansand
  • Torsdag 18. oktober kl. 19: Trondheim

 Under finner dere et lite bildedryss fra arrangementet:

Jeg håper så mange som mulig melder seg på de siste løpene:)

  • Eira Torsteinsen
Kategorier:
Løp 
2018-10-10 20:50, visad 1498 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerEira Torsteinsen

Jeg er en løpeglad, positiv 18-åring fra Lommedalen i Bærum. Jeg er tidligere langrennsløper, men har pensjonert meg og senere blitt løpefrelst. Løping har jeg alltid likt, men kanskje ikke elsket før i år, da jeg løp min første maraton i oktober. Jeg går siste året på videregående, og starter med ernæringsstudier til høsten. På bloggen ønsker jeg å inspirere i treningsglede og jeg ønsker å motivere den yngre garden til å ta fatt på langdistanse. Instagram: @eiratorsteinsen Strava: Eira Torsteinsen

RSS-flöde

ArkivMest lest

I bloggen

Wenche WikstrømMer

For 6 år siden var det helt utenkelig at jeg skulle løpe en 10 km, etter å ha gått rett i veggen ... [Läs mer]

Siri Therese Flamme-LarsenMer

Først må jeg si at jeg vet hvor heldig jeg er. Jeg har vokst opp i en aktiv familie, der alle ... [Läs mer]

Marthe K MyhreMer


Hodet har veldig mye å si i forhold til hvordan vi har det, og hva vi gjør i hverdagen. Hvordan vi ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser