Anna Tien Nguyen-Skaret - Allsidighet - Runner's World
Annonse

Anna Tien Nguyen-Skaret

Allsidighet

For å bli en god løper må jeg løpe mye. For å bli en god syklist må jeg sykle mye. For å bli en god svømmer, må jeg slutte å drikke vann i bassenget eller i havet!

"Men EN dag vil jeg svømme som en delfin!"

 

Jeg har meldt meg på XTERRA Norge Norefjell 2017 folkens! 

Eller vent litt, jeg ble kontaktet av XTERRA Nordic og fikk utfordringen på fanget mitt for en måned siden og kunne selvsagt ikke å si nei til en slik begivenhet. Jeg hatt møtt mange utfordringer innen løping/trening det siste året, og jeg kan slå fast at jeg elsker nye utfordringer. Jeg har ikke vunnet et eneste løp på de arrangementene jeg har vært med på, ikke ennå, kremt (det har aldri vært målet mitt heller), du finner meg som oftest nederst på resultatlisten. Men det er vel ikke så nøye. Jeg har sagt det før, jeg konkurrerer ikke mot andre eller sammenligner meg selv med andre. Alt jeg gjør handler kun om meg selv, om mine mål, om min mestringsfølelse og om min treningsglede. Hvis jeg hadde sammenlignet meg med andre ville jeg gitt opp håpet mitt og målene mine for lenge siden, for det finnes så utrolig mange spreke mennesker der ute.

Når jeg snakker om utfordringer kan jeg ikke la være å snakke om Runner's World Challange. Les også https://www.runnersworldchallenge.no/ og http://www.runnersworld.no/blogs/anna/team-runner-s-world-challenge-2017.htm. Som ambassadør for RWC har jeg vært med på mange morsomme løp. Dette opplegget har bydd på mange tøffe men kule og morsomme opplevelser som jeg sent vil glemme. Hvem skulle tro at jeg klarte å gjennomførte gjørmebadet under Råskinnet for et år siden? Jeg får fremdeles gåsehud når jeg tenker tilbake til Råskinnet. Dette løpet har virkelig satt sine spor, både på godt og vondt. Det har gitt meg styrke og trygghet som jeg trodde jeg ikke hadde. Det har gitt meg en følelse av å være en allsidig løper. En som har begynt å elsker å løpe i terreng, i skog og mark, i gjørme og ikke bare på asfalt. Å være med på RWC handler om å strekke grensene mine, se muligheter, tro på at jeg kan fikse ALT, og kjenne at jeg lever! Jeg får ikke takket Runners World mange nok ganger for de utfordringene de har gitt meg. Jeg føler at jeg har blitt en litt bedre løper, både teknisk og personlig. Jeg har også blitt bedre til å presse meg selv litt ekstra under et løp som en treningsøkt. Mitt neste løp med RWC er Drammen halvmaraton 3.september. Flatere og raskere løype finner du ingen andre steder, så meld deg på i dag http://drammensmaraton.no/hjem.aspx . Håper vi sees! 

Til dere der ute som er nysgjerrig på RWC, ikke tenk så mye, bare meld dere på når neste års arrangement åpner seg for påmelding! Dere vil garantert ikke angre et eneste sekund på det!

(Teksten fortsetter under bildet)

Over til XTERRA Norge! Jeg hadde i utgangspunktet ikke tenkt å delta på triatlon i år, planen var Triathlon KMD 5150 i Aahus neste år. Å takke ja til XTERRA Nordic er som å gi meg selv en mulighet til å gjøre ting jeg verken er klar eller tør, og å pushe nye grenser. Som de fleste vet har jeg litt vannskrekk, og hater å være på dypet. Jeg får helt panikk når beina mine ikke når bunnen. Jeg drikker bassengvannet fortere enn jeg "svømmer". Noen kaller det vanngymnastikk for pensjonister, mens andre kaller det plasking.

(Teksten fortsetter under bildet)

Svømming med øynene lukket og kun med en arm - slå den! :D

Jeg jobber med saken. Jobber mot nye mål. Målet er å bli like god som en delfin. Men for å være helt ærlig, går svømmetreningen min like fort fremover som en skilpadde løper i gjørma. Det beste er at den kommer i mål tilslutt. For min egen sikkerhet har jeg derfor valgt å droppe svømmingen og stiller på duatlon den 5.august. Det vil si at jeg starter først med 1 km terrengløp, deretter 30 km terrengsykling og avslutter med 10 km terrengløp. Jeg har vært skadet den siste tiden og ifølge min naprapat er alternativ trening som sykling bra for beina mine, så denne type konkurranse passer meg helt ypperlig. Herregud, jeg synes dette er dødsskummelt men samtidig superkult! Skummelt, fordi jeg vet at jeg kommer til å slite med å finne sykkelen min eller ta feil sykkel eller finne på et eller annet tullete ting underveis som å falle av sykkelen. Kult, fordi jeg skal være med på Norges første og eneste XTERRA noensinne! Føler meg så stolt, ydmyk og beæret av å ha blitt kontaktet av arrangøren.

(Teksten fortsetter under bildet)

Verdens største terreng multisport begivenhet skal slå seg løs på Norefjell!

Til tross for det faktum at noen av verdens beste triatleter, terrengsyklister og løpere deltar i XTERRA, så ligger fokuset til sporten på mye mer enn bare eliteutøvere. I tillegg til selve konkurransen, har jeg fått inntrykk av at XTERRA handler også om fellesskap blant mennesker i alle aldre og i forskjellige treningsnivåer. JEG, er et godt eksempel på amatør på "høyeste" nivå. Gud hjælpe meg!

(Teksten fortsetter under bildet)

Photo I Rebel Media House I Stine Sophie Winckel

XTERRA Norway Norefjell blir en unik konkurranse i XTERRA-serien. Naturen innbyr til at man blir utfordret, samtidig som at man får en fantastisk utsikt på deler av løypa. Noen av verdens beste XTERRA-utøvere har allerede meldt sin ankomst, blant annet Anna Tien Nguyen-Skaret hahaha, samtidig som de ”Ekte Menn” (fra TV3’s programserie) også stiller opp. Ved XTERRA Norway Norefjell konkurrerer profesjonelle utøvere om store pengepremier og age-group utøvere kan kvalifisere seg til verdensmesterskapet i XTERRA på Maui, Hawaii. Der vil dere garantert se meg neste år! *knis*

(Teksten fortsetter under bildet)

Men folkens, er det noen av dere som har tenkt å melde dere på dette arrangementet? Da må du gi meg beskjed. I samarbeid med XTERRA Nordic kan jeg gi bort et valgfritt startnummer til arrangementet. Du kan velge mellom disse distansene:

  1. XTERRA Norway, som består av 1,5km svømning, 30km terrengsykkel og 10km terrengløp
  2. XTERRA Duathlon 30km terrengsykkel og 10km terrengløp
  3. Trail Run 10km terrengløp
  4. XTERRA Kids Triathlon for barnatriatlon, duatlon eller kun terrengløp.

Er du like gira som meg og vil å vite mer om arrangementet? Klikk http://xterranorway.com/ Les nøye, la deg bli inspirert, hiv deg med på og ta utfordringen sammen med meg!

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en hyggelig kommentar, gjerne med epostadressen din, så er du med i trekningen av et startnummer til et fantastisk kult arrangement. Jeg skal bare ha det gøy - ingen mål om tid, kun fokus på image og å fullføre uten å skade meg mer, så la oss bare ha det det gøy sammen!

Det er bare litt over en uke igjen til startsskuddet går. Shit, dette er helt CRAZYMADDAFAKKA! Men jeg er skikkelig gira og skal stille opp med et stort smil, godt humør og med den profesjonelle sykkelen min Diamant Zenith 10 <3 bare navnet på sykkelen får jo folk til å tisse på seg av nervøsitet..

 

 27 kilometer på asfalt og i terreng i dag var en fin oppkjøring til "konkurransen" :)

 

 

 Min berømte Diamant Zenith 10 - Går fort som fy (haha) <3

Anna 


2017-07-26 00:53, visad 5548 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerLøpeoldemor - Anna Tien Nguyen-Skaret

ASICS FrontRunner Norge. Medlem i Romerike Ultraløperklubb og SkiLøperne. Livlig asiat på 40 år, godt gift og har en datter på 8 år. Jobber med eiendomsforvaltning i Oslo sentrum. Målet med denne bloggen er å inspirere, engasjere og motivere leserne til å komme seg ut av sofaen, holde kontinuitet i løpingen, OG å spre masse løpeglede. Instagram, Twitter, Facebook, Strava: @lopeoldemor Egen blogg: www.lopeoldemor.com

RSS-flöde

ArkivMest lest

  1. Min første date
EtiketterI bloggen

Maria SørbøMer

Hva er det sikreste tegnet på at høsten har kommet til Oslo? Oslo Maraton. Det er litt lettere å gi ... [Läs mer]

Askild Vatnbakk LarsenMer

Om litt over tre uker løper jeg Hardangerjøkulen ultra. Det er et nytt løp på kalenderen, og har ... [Läs mer]

Bjørg Astrid JohannesenMer

For en dag det ble! For en helt fantastisk dag Oslo Maraton! Lørdag 21. september 2019 skriver seg ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser