Anna Tien Nguyen-Skaret - Å komme sammen er begynnelsen. Å holde sammen er framgang. Å arbeide sammen er suksess. - Runner's World
Annonse

Anna Tien Nguyen-Skaret

Å komme sammen er begynnelsen. Å holde sammen er framgang. Å arbeide sammen er suksess.

|Sponset av Asics|

JEG, ANNA TIEN NGUYEN-SKARET HAR BLITT AMBASSADØR FOR ASICS!
JEG, LØPEOLDEMOR FRA EN BYGD SOM INGEN HAR HØRT OM HAR BLITT ASICS FRONTRUNNER I NORGE!

Kan i samme slengen nominere meg selv til CAPSLOCK-dronning 2019, haha!

Du kan lese offentliggjøringen på Asics FrontRunner sin FB side her: https://www.facebook.com/ASICSFRONTRUNNER/posts/

DET UVIRKELIGE HAR BLITT VIRKELIG

Det har gått en uke siden dette ble offentliggjort, likevel virker det fortsatt uvirkelig og jeg svever høyere enn noensinne! Jeg trodde aldri at et av verdens største sportsmerker som ASICS skulle ønske å ha meg, som verken er en av de sterkeste, eller sprekeste, eller raskeste med på laget. Det var over 25.000 søkere rundt omkring i verden, og jeg var en av de 140 griseheldige som ble valgt ut. De første nettene etter at jeg fikk vite at jeg skulle bli Asics FrontRunner Norge, våknet jeg flere ganger om natten og måtte klype meg selv i armen (eller, mageflesken) mens jeg tenkte på telefonsamtalen med Veronica Halstensen. 

Søndag 15.mars 2019 kl.10.57 fikk jeg et anrop med ukjent telefonnummer. Først tenkte jeg at det var telefonselger så jeg hadde tenkt å bare la være å svare (slik jeg bruker å gjøre spesielt på en søndag), men av en eller merkelig grunn svarte jeg:
– Hallo, det er Anna.
Så hørte jeg en damestemme med flott dialekt som sa:
– Hei Anna, det er Veronica.
Jeg ble stille mens hjertet slo skikkelig fort og jeg fikk frysninger på ryggen uten at jeg visste hva hun kom til å si. Så fortsatte hun:
– Gratulerer Anna!
I løpet av de få sekundene klarte jeg å besvime innvendig før jeg fikk stammet frem noen «konstruktive» ord:
– Tuuuuuuller du? Nei nei, herregud! Er det sant?
Og den vennlige og blide stemmen på andre siden svarte:
– Ja, det er sant. Du har blitt ASICS FrontRunner.
Jeg tror jeg jukset litt nå, for sannheten var at jeg ikke fikk med meg alt hun sa i starten. Jeg hørte «gratulerer», jeg hørte «ASICS», og jeg hørte «FrontRunner.» Og til å være helt elendig på hoderegning og midt i en sjokktilstand klarte jeg utrolig nok å regne sammen 1+1=2, og jeg ble helt satt ut og stum av den gode nyheten.
Jeg ble skikkelig rørt over alt som ble sagt etterhvert som jeg fikk hentet meg inn igjen. Mange gode og flotte ord som varmet hjertet mitt veldig.
Selv om det har gått en uke, sitter jeg fortsatt her en god del tanker og følelse, og med masse sommerfugler i magen. Jeg har blitt tatt godt imot av alle sammen og jeg føler at jeg er en del av denne flotte familien allerede. Vi er 15 personer med forskjellige bakgrunn, forskjellige treningsmål, forskjellige alderstrinn, forskjellige kjønn, forskjellige interesser, men samtidige er vi så like. Vi elsker å trene, vi liker å inspirere og motivere andre til å være i aktivitet, og vi liker å spille hverandre gode. 

Jeg er så hinsides stolt og føler meg så beæret over å kunne være en ASICS Frontrunner sammen med så mange spreke, flotte, blide, positive, glade, støttende, engasjerte og inspirerende mennesker i denne herlige familien.

Så, la meg presente min nye familie med den aller aller største stolthet!

ASICS FrontRunner Norge: 

Kim Borge (Kaptein)
Født: 1981
Sted: Jessheim
IG: @kimbokol
Info: HR rådgiver og pappa som brenner for løping og satser på lengre distanser. Har lang erfaring fra styrketrening og som spinning- og kettle bell-instruktør.

portrait

Veronica Halstensen
Fødd:05.01.85
Fra:Austevoll sør for Bergen
IG: @vero9cah
Info: Jobber som Bootcamp-coach/ instruktør, PT og resepsjonist v/Livsstilsenter.Brenner for en aktiv livsstil #livet er best ute:i frisk natur og fjell!

Bildet kan inneholde: 1 person, står og utendørs

Veronica Undseth
Født: 1994.
Sted: Oslo.
IG: @veronicaundseth
Info: Student og stort talent innen mellomdistanse. Personlig rekord på 800m på 2:11. En løper med hjertet på rett sted.

portrait

Andreas Iden.
Født: 1995.
Sted: Bergen.
IG: @andreasiden
Info: Student som jobber på Löplabbet i Bergen og konkurrerer for IL Gneist. Personlig rekord på halvmaraton på 01:09:54 og har løpt 3000m på 08:32.

portrait

Anniken Johansen
Født: 1988
Sted: Oslo
IG: @annikenjohansen
Info: Brand Manager og mellomdistanseløper for IL i BUL. Personlig rekord på 800-meter på 2.10 og har løpt 1500-meter på 4.27.

portrait

Marco Anelli.
Født: 1986.
Sted: Tromsö
IG: @marco_pt_ocr
Info: Mattematikklærer, personlig trener og et skikkelig powerhouse innen OCR.

portrait

Marius Sørli
IG: @marius.sorli
Marius Garmann Sørli, 21år gammel.kommer fra Askøy utenfor Bergen. studerer grunnskolelærer 5-10.trinn på HVL i Bergen og satser på løping ved siden av studiet.Startet med løping/friidrett i 2016 etter en overgang fra fotball.Han har utviklet seg raskt som løper og går nå inn i sin fjerde sesong, hvor han løper for lokalklubben Ask Friidrett. spesial distanse/hoved distanse er 5000m.
Når det kommer til trening ligger han på en treningsmengde på 140km+- i uken fordelt på 14 treningsøkter.
Pers:
* 3000m: 8.29 (fra 2018)
* 5000m: 14.51 (fra 2018)

Bildet kan inneholde: 1 person, står

Mari Ragnes
IG: @Marirang
35 år gammel løpegærn dame fra Molde som bor i Oslo.
jobbe som PT og løpe-coach.
I tillegg til utdannelse fra Norges idrettshøgskole, har hun utdannelse som allmenn- lærer samt grunnfag i psykologi.
kurs innen kondisjonstrening fra Aukland brødrene, kostholdsveiledning fra Norges Idrettshøgskole, crossfit, catslide og kettlebels. Hun har en 6. plass fra Oslo halvmaraton i 2014 og en 5. plass fra NM Oslo halvmaraton i 2016. Får jeg noen gang sjansen til å løpe New York maraton skal jeg det.

Bildet kan inneholde: 4 personer, folk som står

Jørgen Slettvold Tellefsen
IG: @ultrarunner_he_became
En glad trønder på 41 fra Stjørdal. Har en løpende og herlig kone og to aktive bonusbarn på 6 og 9, samt en liten ultraløperbaby som har meldt sin ankomst i sommer.
Har funnet kjempegleden i å løpe saktere men mye lengre enn før, og det er 100miles som er tingen. Løper for Hell Ultraløperklubb og kan da med rette kalle meg en Ultrarunner from Hell

Bildet kan inneholde: 1 person, smiler, står, fjell, utendørs og natur

Simen Tollersrud
IG: @Si_men
33 år, oppvokst i Rudsbygd i Lillehammer. Bor i Oslo.
Jobber med salg og markedsføring.
Driver med Triatlon og langrenn og har deltatt i flere ultraløp.
Har sort trøye i Norseman
Har planer om flere løp og triatlon i 2019, og er allerede påmeldt noen.
Drømmer om å løpe NEW YORK maraton

Bildet kan inneholde: 1 person, smiler, står, fjell, utendørs, vann og natur

Cathrine Melsom Walle
IG: @Catwal
Sykepleier fra Tønsberg. Løp sitt første maraton i 2015 og har siden dette foretrukket de lange løpene. Løp i 2018: 6 ultraløp og 4 maraton.

Bildet kan inneholde: 2 personer, personer smiler, folk som står og utendørs

Adna Tahirovic
IG: @adnatahirovic
24 år.Bor i Oslo. Jobber som fysioterapeut på Jessheim.
Idrett og aktivitet har alltid vært og er en stor del i livet.Løping, styrke og OCR-løp er tingen. Kvalifisert og deltatt på EM og VM.

Bildet kan inneholde: 1 person, utendørs

Nauy Vu Nguyen
IG: @nuggert
Fra Holmlia/Oslo. Konkurrerer i parafriidrett i 100m. Trener styrke. Jobber ellers på hovedkontoret i SATS Norge.

Bildet kan inneholde: 1 person, står, sko og utendørs

Linn Ravn
IG: @runninglinnravn
42 år fra Frogner i Sørum. Jobber i et casting byrå og selvstendig næringsdrivende som aktør. Løping er en stor lidenskap, alltid vert aktiv.Trent taekwondo i 2år og deltar i konkurranser.

Bildet kan inneholde: 1 person, smiler, sko, gress, utendørs og natur

Og Meg: Den lille gule Anna fra Skotbu som hatet å løpe. Nå blir hun muggen og gretten hvis hun ikke får løpt. Mitt aller aller første løp var Holmenkollstafetten med jobben i 2014.  Jeg ble mer eller mindre tvunget til å delta. Kollegaene lokket meg med å si at det var skikkelig god mat på banketten. Og som et matvrak kunne jeg ikke la sjansen gå forbi meg så jeg stilte til start uten en eneste treningøkt i forkant. Den gang virket 1000 meter uendelig langt og jeg brukte i over 8 minutter for å komme meg gjennom den "jævla etappen" (som jeg kalte der og da). Etter at jeg ga stafettpinnen til kollegaen, gikk jeg rett ned på bakken og begynte å brekke meg. "ALDRI MER LØPING!" skrek jeg. To år senere startet løpeevnetyret for meg. Jeg kom over løpekneiken og ble etterhvert virkelig glad i løping og avheningig av alle de gode følelsene som følger med. Jeg unner virkelig alle å få oppleve den intense og herlige lykkefølselsen etter hver eneste treningtur eller hvert eneste løp.

Så til deg der ute som har lyst til å begynne å løpe men tror at man må være i god form hele livet for å bli en løper: Dere tar helt feil og det samme gjorde også jeg.

ALLE kan bli en løper, uavhengig av treningsgrunnlag, kjønn, alder etc. Start rolig og fokuser heller på tiden enn på farten. Ta et og et skritt av gangen, og husk at hver meter er en seier! Så nå er det bare å ta på deg løpeskoene, komme deg ut, ha det gøy og nyt lykkefølelsen etterpå :)

IG: @lopeoldemor

Anna smiler

HAR DU SETT SÅ FLOTT ASICS BUKETT? 

Dere er også hjertelig velkommen til å besøke oss på ASICS FrontRuner sin hjemmeside : https://www.asics.com/no/no-no/frontrunner/team og la deg inspirere og motivere! Sammen er vi sterke <3

Første samling for ASICS Frontrunnerne i Norge er helgen der det arrangeres Sentrumsløpet i Oslo 27.april. Jeg gleder meg som en liten unge til å møte alle i familien og bli bedre kjent med hver og en. Selv har jeg aldri løpt Sentrumsløpet, så jeg gleder meg til å se byen vår på en helt annen måte sammen med masse løpeglade mennensker rundt meg. Jeg skal løpe 10 km, så hvis DU allerede har meldt deg på så sees vi om noen få uker.  

//Anna


2019-03-27 23:21, visad 3889 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerLøpeoldemor - Anna Tien Nguyen-Skaret

ASICS FrontRunner Norge. Medlem i Romerike Ultraløperklubb og SkiLøperne. Livlig asiat på 40 år, godt gift og har en datter på 8 år. Jobber med eiendomsforvaltning i Oslo sentrum. Målet med denne bloggen er å inspirere, engasjere og motivere leserne til å komme seg ut av sofaen, holde kontinuitet i løpingen, OG å spre masse løpeglede. Instagram, Twitter, Facebook, Strava: @lopeoldemor Egen blogg: www.lopeoldemor.com

RSS-flöde

ArkivMest lest

EtiketterI bloggen

Bulken og BettanMer

Nå vet ikke gutta helt hvor langt de har kommet i treningen sin. Sjekk ut episoden for uke ... [Läs mer]

Angelika SverdrupMer


Søndag 13. oktober gikk endelig Rosa sløyfe-løpet av stabelen i Ålesund. Været var strålende ... [Läs mer]

Anna Tien Nguyen-SkaretMer


Løpere er verken normale eller unormale folk, vi er bare en egen rase som stammer fra forskjellige ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser